Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Kızlar merhaba benim de transferimin 5.günü bugün kaşık ağrılarım var dün belim agridi biraz kasıģım sol tarafında küçük küçük ağrılar oluyor bende bilemedim neden olduğunu doktor bana alttan koymam için progestan hap verdi sabah öğle akşam onu koyuyorum daha tahlil gününe de çok ayın 2 si sanki günler geçmiyor gibi bana da dua edin kizlarrr Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Bekleme sürecim daha bugün bitti çok şükür Allah hayırlısıyla devamını nasip etsin pozitif sonucu aldım. O kadar zor ki beklemek ama bi şekilde geçiyor işte. Geçmez dedim böyle giderse, hep bugünü düşündüm iki sonucu da; negatifse nasıl olurum, pozitifse nasıl olurum diye.. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın sen de 2 haziranda :KK66:

Herkese merhaba en baştan beri sizi takip ediyor ve hislerinize ortak oluyorum yazmak bugune nasipmis. Birbirimizden hic haberimiz bile yokken ve sizleri hic tanimiyorken haberlerinize gözlerimden yaşlar akacak kadar ayni duygulari hissediyorum. Rabbim bu zor süreçte hepimize kolaylık ve bol sabır versin. Beni ve tüm istiyen arkadaşlarıda gebelik ve sağlıklı doğum haberiyle mutlu olan arkadaşların kervanina katsin. Bende Denizli de Yunus Aydın Beyin hastasıyım. Ve uzun protokolde yumurta gelistirme aşamasındayım.

Herkese merhaba en baştan beri sizi takip ediyor ve hislerinize ortak oluyorum yazmak bugune nasipmis. Birbirimizden hic haberimiz bile yokken ve sizleri hic tanimiyorken haberlerinize gözlerimden yaşlar akacak kadar ayni duygulari hissediyorum. Rabbim bu zor süreçte hepimize kolaylık ve bol sabır versin. Beni ve tüm istiyen arkadaşlarıda gebelik ve sağlıklı doğum haberiyle mutlu olan arkadaşların kervanina katsin. Bende Denizli de Yunus Aydın Beyin hastasıyım. Ve uzun protokolde yumurta gelistirme aşamasındayım.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda seninde mutlu haberini alırız. Dualarımdasın

Sağol canım allah Yüzümüzü güldürsün inşallah

Hayırlı olsun tedavin, güzel haberler alalım senden de :)

Hoşgeldin :) inşallah kalİteli bi sürü yumurtan olur :) ilk denemen mi olacak tüp bebek için, yaş kaçtı bide tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ?

Arasıra burda biyerlerde okudum ama ne olduğunu anlamadım , uzun protokol kısa protokol nasıl oluyor, ben gittim normal iğne ilaç verdi , yumurta gelişince topladı, protokol yaptılar da benim mi haberim yok acaba nasıl biley canım bu

Arkadaşlar merhaba, transferimin 11. Günü bugün ve doktorumun söylediği test günü.. Yarım saat önce kan verdim ve işe geldim. İnşallah güzel bir hcg değeri beni bekliyordur :) Normalde idrar testi yapmayacaktım da zaten son gün yapayım dedim ve sabah test yaptım kan vermeden önce. Sonuç silik ama gayet belirgin bir 2.çizgi :KK49::KK76:Şimdi laboratuvar sonucunu bekliyoruz artık :KK66:
ilik ciktiysa.minis oralardadir simdiden hayirli olshn canim.benim :KK66:

X