- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 34
İnşallah canım herzaman dua ediyorum. Test günün nezaman kaç embriyo transferi oldu ?. Sag salim kucagina al ins cnm dua et bnada İns oylededir bnmde hamisimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım herzaman dua ediyorum. Test günün nezaman kaç embriyo transferi oldu ?. Sag salim kucagina al ins cnm dua et bnada İns oylededir bnmde hamisimdir
Cok cok amiiin kuzuuum )nasil yuzum guldu anlatamam ya cok mutlu oldum szin verdiğiniz guzrl hberi en kisa zamsnda bnde veririm
Besinci gun iki embriyo 3o mayis test gunuİnşallah canım herzaman dua ediyorum. Test günün nezaman kaç embriyo transferi oldu ?
Hadi bakalımmm inşallah ikiside sımsıkı tutunurrBesinci gun iki embriyo 3o mayis test gunu
Crinone ypıyor öyle şeyler :)Kizlar merhaba 18 mayista transfer olmustum crinone jel kullaniyorum bu gub ilkdefa kahverengi bisiler geldi bu nedir bilginiz varmi
almiraroza , A aselbelis601
Kızlar durumunuzda bi gelişme var mı ne yaptınız, testlerinizi tekrarladınız mı , süprizler sizi bekliyordur inşallah
Hatırlamam mı kız :) herkesi hatırlıyorum :)) senin nikini listelerde falan görünce nereye kayboldu bu diyordum sonunda efsane döndü geri :)Nehira-27 ben önceki aşılamadan ucanterlik hatırladın mı geçmiş olsun; Rabbim her seyi gönlümüze göre versin inşallah
Canım bildirimde çıkmamış yeni gördüm mesajını. Dün yapacaktım kan tahlili(9.gün oluyor )sonra eşim ve annem illa test gününü bekle dediler ben de uslu uslu dinledim :) yarın sabah kan tahlili yaptıracam heyecandan ölmezsemblue-dreams , nasılsın heyecanlı mısın test yapacak mısın ? İnşalllah 1-2 gün içinde süper bi haber alırsın :)))
Ay gercekten heyecanli :) ben kendi tahlilimde naparim bilmiyorum.Canım bildirimde çıkmamış yeni gördüm mesajını. Dün yapacaktım kan tahlili(9.gün oluyor )sonra eşim ve annem illa test gününü bekle dediler ben de uslu uslu dinledim :) yarın sabah kan tahlili yaptıracam heyecandan ölmezsem
Kese erken mi gorunuyor dedi doktor, kiz insan kalp atisini duysa da rahat edemeyiz biz :) normal surec yasamadigimiz icin , her asamada kafamjz sallanir gibi :)Kizlar ben bugun kontrole gittim gebelik takviminde 4+3 gorunuyi.
beta tam artmiyo ya 1300/lerde ama pazar gunu 534/ du bakti doktor kucuk bi kese gordu daha erken haftaya gel tekrar bakalim dedi insallah bi sorun cikmaz kalp atisini duyana kadar aklim salincakda sallancak sanirim :) keseyi erken gorenler tecrubelrinz nedir
5 temmuz ; transferKizlar ben bugun kontrole gittim gebelik takviminde 4+3 gorunuyi.
beta tam artmiyo ya 1300/lerde ama pazar gunu 534/ du bakti doktor kucuk bi kese gordu daha erken haftaya gel tekrar bakalim dedi insallah bi sorun cikmaz kalp atisini duyana kadar aklim salincakda sallancak sanirim :) keseyi erken gorenler tecrubelrinz nedir
16.gun bugun kuzum kan degerimde 2 binlerde olmasi gerekiyodu ama anlmadim yaa5 temmuz ; transfer
24 temmuz; kese muayenesi
7 agustos; kalp atisi
Diye yazmislar canim yani ttansferden 19 gun sonra kese muayenesi, senin kac gun oldu
Him kesenin erken gorunmesi iyi mi kotu mu, iyi olmasi lazim sanki dimi, degerlerine doktor ne diyor16.gun bugun kuzum kan degerimde 2 binlerde olmasi gerekiyodu ama anlmadim yaa
Bebegin dondurulmus seni bekliyor , sira bana gelse diye :)Kızlar bugün test gunumdu negatif tescillendi 1.92 çıktı değer doktorumla görüşmedim henuZ
Benim ilaç şemamda şöyle diyor, transferden 6 gün önce progesteron hormonuna ve rahim kalınlığınıza baktırınız
Rahim adetin hangi döneminde kalınla
rahim progesteron etkisiyle kalınlaşıyor. adetin başında kanamayla endometrium tabakası dökülüyor. rahim kalınlığı azalıyor yani. progesteron bir bölümü beyinden byük bir bölümü de yumurta çatladıktan sonra kalan folikül kalıntısından(sarı cisim-corpus luteum) salgılanıyor. beyinden salgılanan kısım sürekli salgılanıyor olduğundan rahim kalınlığı adetten sonra yavaş yavaş artmaya başlıyor ama asıl büyük etkiyi yumurtlamadan sonra sarı cidim yaparak rahim kalınlığını artırıyor. gebeliğe hazırlık amacıyla.Benim ilaç şemamda şöyle diyor, transferden 6 gün önce progesteron hormonuna ve rahim kalınlığınıza baktırınız
Rahim adetin hangi döneminde kalınlaşıyordu biliyormusun?
Olsun sakm canini vaktinzamani geldiginde olcak elbet rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahKızlar bugün test gunumdu negatif tescillendi 1.92 çıktı değer doktorumla görüşmedim henuZ
Degerimi domtornbilmiyo hastaneden ciktikdan sonra baktim.internetten sonuca yani iyidir muhtemelen ama umarim gelisir keseHim kesenin erken gorunmesi iyi mi kotu mu, iyi olmasi lazim sanki dimi, degerlerine doktor ne diyor