Evet ya 1. Aşılama neyse de 2. Yi denemeseymişim diyorum ben ama geçti artık hayırlısı. 2. Yi denemesem şimdiye çoktan transferim gerçekleşirdi ah ah umut işte belki tüpe gerek kalmaz diye insan denemek istiyor napcan, o para illa çıkacak bizden :)Inşallah canım ya zaten bizim aşılama yapmanız çok saçma olmuş şansımız çok düşükmüş boşu boşuna zaman ve para kaybı oldu
Canım sen hangi şehirde görüyorsun tüp bebek tedavini ?Valla canım kist çok büyük engel malesef bende kistim küçük olmasına rağmen amh sorunu falan da yok ama şu an yumurtam çok az görünüyor bu kist gittikçe yumurta rezervini azaltıyor şu an 4 yumurtam gözükür tabi herkeste aynı olmayabilir inşallah buraya güzel sonuçlar yazarım bu kistle uğraşanlara da umut olmuş olurum 1 ay dinlendirme falan bahsetmedi bu ay olacak yani artık hangi gün olur bilmiyorum yumurta sayısı az olduğu için üçüncü gün transfer olabilir
Aynen öyle canım:) sen antaya da mı yaşıyorsun neden orayı tercih ettin tüp bebek için? Ben ı kadar kararsız kaldım ki merkez konusunda hatta konu açtım bunun için belki görmüşsündür orda arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar ama benim iyice kafam karıştı çok zormuş ya bu kadar aşamasıEvet ya 1. Aşılama neyse de 2. Yi denemeseymişim diyorum ben ama geçti artık hayırlısı. 2. Yi denemesem şimdiye çoktan transferim gerçekleşirdi ah ah umut işte belki tüpe gerek kalmaz diye insan denemek istiyor napcan, o para illa çıkacak bizden :)
Antalyaya yakın bi ilçedeyim ama antalyanın dışında :) bulunduğum ilçede aşılamalarımı yaptırdığım doktor antalya kemal özgürü önerdi, ondan önce ben kendim araştırdığımda da orası dikkatimi çekmişti, kk da da olumlu yorumlar yapılmış, cumartesi gittim görüştüm güven verdi bana netleştirdim kararımı :)Aynen öyle canım:) sen antaya da mı yaşıyorsun neden orayı tercih ettin tüp bebek için? Ben ı kadar kararsız kaldım ki merkez konusunda hatta konu açtım bunun için belki görmüşsündür orda arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar ama benim iyice kafam karıştı çok zormuş ya bu kadar aşaması
Aynen görmüştüm başlığını :)Aynen öyle canım:) sen antaya da mı yaşıyorsun neden orayı tercih ettin tüp bebek için? Ben ı kadar kararsız kaldım ki merkez konusunda hatta konu açtım bunun için belki görmüşsündür orda arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar ama benim iyice kafam karıştı çok zormuş ya bu kadar aşaması
Aynen öyle canım kararın hayırlı olsun o zaman :) ben de eşimdeki sıkıntıdan dolayı labaratuar ı en iyi olan merkeze öncelik vericem o da şişli memorial gibi görünüyor semra kahraman dan çok olumlu yorumlar aldımAntalyaya yakın bi ilçedeyim ama antalyanın dışında :) bulunduğum ilçede aşılamalarımı yaptırdığım doktor antalya kemal özgürü önerdi, ondan önce ben kendim araştırdığımda da orası dikkatimi çekmişti, kk da da olumlu yorumlar yapılmış, cumartesi gittim görüştüm güven verdi bana netleştirdim kararımı :)
Gerçekten en zor kısmı merkez ve doktor seçmek sonrası bi şekilde ilerliyor.
Bu sefer olacak canım , hep şanssızlık devam edecek değil ya, o şans bu sefer bizi bulacakAynen öyle canım kararın hayırlı olsun o zaman :) ben de eşimdeki sıkıntıdan dolayı labaratuar ı en iyi olan merkeze öncelik vericem o da şişli memorial gibi görünüyor semra kahraman dan çok olumlu yorumlar aldım
Ağzından bal damlıyor vallaBu sefer olacak canım , hep şanssızlık devam edecek değil ya, o şans bu sefer bizi bulacakbu sefer bizde hamileyim diye yazanlardan olacaz inşallah
Canım merhaba tedavin hayırlı olsun istanbul da hangi merkezde yaptırdın tüp bebegiEvet canım çok şükür..artık beklemedeyiz.
Acıbadem fulya. Prof. Faruk buyru canım.Canım merhaba tedavin hayırlı olsun istanbul da hangi merkezde yaptırdın tüp bebegi
Inşallah sonuç alırsın neden burayı tercih ettin peki ben de çok kararsızım da..memnun kaldın mı buraya kadarki süreçteAcıbadem fulya. Prof. Faruk buyru canım.
Faruk hoca çapanın profuydu. İyi bi doktor oldugunu duydum. Ondan tercih ettim canım. Hayirlisi bakalım. Aslında ben özel muayanehanesine gittim. Sadece opu işlemi ve transferi acıbademde yapti. Kendisi çapadan 2016 da emekli oldu. Acıbadem fulyada görev yapiyor. Çok konuskan bi doktor değil. Biraz soğuk gelebilir fakat iyi bi doktor bana göre canım.Inşallah sonuç alırsın neden burayı tercih ettin peki ben de çok kararsızım da..memnun kaldın mı buraya kadarki süreçte
Anladım canım hayırlı haberlerini alıcaz burdan ilk gebemiz sen olacaksın rabbimin izniyleFaruk hoca çapanın profuydu. İyi bi doktor oldugunu duydum. Ondan tercih ettim canım. Hayirlisi bakalım. Aslında ben özel muayanehanesine gittim. Sadece opu işlemi ve transferi acıbademde yapti. Kendisi çapadan 2016 da emekli oldu. Acıbadem fulyada görev yapiyor. Çok konuskan bi doktor değil. Biraz soğuk gelebilir fakat iyi bi doktor bana göre canım.
Tabiki ben :) nerde kaldın seni bekliyomBende geldim kimler burda :)
Hadi hayırlısı canım , yarın alırım görüşme detaylarını. Daha önce görüştün mü bilmiyom, adam aşırı sakin :) hiç acelesi yok , ağır ağır emin adımlarla ilerleyen bi yapısı var ben olsam acele acele yaparım herşeyibakalim cnm kemal bey neler soylicek oncelikle yumurtam gelistyse catlama ignesi zmanim geldi bu ayda bole gecicek olmassa tekrar giderm ztn muayne ucreti 3ay gecerliyms cnmNehira-27
ay bende öyleyim valla kendimi birazda başına neler gelceğinden habersiz kurbanlık koyun gibi hissediyorumm korkuyom :))Tabiki ben :) nerde kaldın seni bekliyombirisi zamanı ileri alabilir mi bekleyemiyom artık ben
cnm bnm onceki doktorum biraz aceleciydi sanki sakinse guzel hem aklina gelir sorcaklarn ben doktora giderdim takipte muayenem 10dk surerdi kemal hocaya ilk defa gidicem bakalim detaylari bizede bildir direk tup bebeklemi baslasam yada omu bana fikir verirHadi hayırlısı canım , yarın alırım görüşme detaylarını. Daha önce görüştün mü bilmiyom, adam aşırı sakin :) hiç acelesi yok , ağır ağır emin adımlarla ilerleyen bi yapısı var ben olsam acele acele yaparım herşeyi
Canım aç tok fark etmiyor. Geldim doktoru bekliyorum. Hormon değerlerine göre karar verecek yani transfer yapmayıp doldurabilirmiş.Umut kadar , yarın kaçta yapılacak canım transfer, bi de aç karna mı gidiliyor tok karna mı ? Bişey farkediyor mu.