- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adanada görüyorum ben canım tedaviyi bugün opu oldum 4 yumurtam toplandı bakalım hayırlısıCanım sen hangi şehirde görüyorsun tüp bebek tedavini ?
Aaaaaa , iyi hadi ozamana kadar serbest serbest dolaş dinlen. Embriyo cepte nasıl olsa, benim dpktor da dinlendirince tutma olasılığı artıyor dedi. Hadi inşallahEvet kızlar ben geldim. Transferim yapılmadı. Yumurtalıklarımım dinlenmesine karar verdi doktor. 4 tane embriyo donduruldu ve trasfer haziran ayında inşallah. Dondurulmuş olunca daha iyi oluyormuş. Hadi hayırlısı bakalım.
Canım görüşmeye gittin mi nasıl geçti, kemal bey hakkında fikirlerin ne merak ettim :)cnm bnm onceki doktorum biraz aceleciydi sanki sakinse guzel hem aklina gelir sorcaklarn ben doktora giderdim takipte muayenem 10dk surerdi kemal hocaya ilk defa gidicem bakalim detaylari bizede bildir direk tup bebeklemi baslasam yada omu bana fikir verir
Evet canım benim doktorum da dondurulmuş embriyoda tutma şansı daha fazla dedi. Arkadaşıma da doktoru öyle demiş. 2 +2 olarak donduracaklari için çözülünce 2 transfer yapilacak. O zamana kadar spor diyet gezme tozmaAaaaaa , iyi hadi ozamana kadar serbest serbest dolaş dinlen. Embriyo cepte nasıl olsa, benim dpktor da dinlendirince tutma olasılığı artıyor dedi. Hadi inşallah
canım ilginç şeyler öğreniyorum sayenizde dondurulunca daha mı iyimiş neden acaba daha iyi :) beynim yandı iyice. beklemek zor olmaz mı sabırsızlanıyorum iyice ben:) herkes de mi donduruyolarmış böyle bi müddet? yaşa göredir belkide fazla zamanı olmayan için bekletmeyebilirEvet canım benim doktorum da dondurulmuş embriyoda tutma şansı daha fazla dedi. Arkadaşıma da doktoru öyle demiş. 2 +2 olarak donduracaklari için çözülünce 2 transfer yapilacak. O zamana kadar spor diyet gezme tozma
öncelikle kandiliniz mubarek olsun kizlar Allah bizlere bu hayirli gunlerde nasip etsin Nehira-27 cnm kemal bey 24 nisana kadr doluymus bende yunurtalar.catlamadan yasam hastanesinden randv aldm smdi oraya gidiorm adet gorursem kemal beye giderim artikCanım görüşmeye gittin mi nasıl geçti, kemal bey hakkında fikirlerin ne merak ettim :)
canim ikiz olma sansida yuksek bnm komsumun dondurulmustan ikizi oldu doktor olma sansi oldgnu solemis tutmus bir tasta iki kuşEvet canım benim doktorum da dondurulmuş embriyoda tutma şansı daha fazla dedi. Arkadaşıma da doktoru öyle demiş. 2 +2 olarak donduracaklari için çözülünce 2 transfer yapilacak. O zamana kadar spor diyet gezme tozma
ayy ona da bakması çok zor hele de çalışana nasıl olcak hiç biilmiyorum ama olsunda herşeye razıyız artık hayırlısı olsun hakkımızdan:)canim ikiz olma sansida yuksek bnm komsumun dondurulmustan ikizi oldu doktor olma sansi oldgnu solemis tutmus bir tasta iki kuş
zor olur tabi ama olursada basimiz ustune kizlar 4cm kistim olusmus bu ay yumurtanin biri olgunlasmis 18cm digeri kiste donusmus biride 11 cm diğerleri 9cm dedi toplamda 4 5yumurtalik var ama biri kist gtmesse klomen kullanmicaz dedi catlama.ignesini bu aksam.yaptriyrm adet olursam.testlere bakicak.ona gore onerecek birseylerayy ona da bakması çok zor hele de çalışana nasıl olcak hiç biilmiyorum ama olsunda herşeye razıyız artık hayırlısı olsun hakkımızdan:)
Ayy inşallah.canim ikiz olma sansida yuksek bnm komsumun dondurulmustan ikizi oldu doktor olma sansi oldgnu solemis tutmus bir tasta iki kuş
Canım bekleyecek kadar yumurtası olanların donduruluyormus. Bir de karnı şişenlerin. Benim şişlik hala geçmesi çok acı çekiyorum zor yürüyorum. Ama herkesin böyle olmuyor.canım ilginç şeyler öğreniyorum sayenizde dondurulunca daha mı iyimiş neden acaba daha iyi :) beynim yandı iyice. beklemek zor olmaz mı sabırsızlanıyorum iyice ben:) herkes de mi donduruyolarmış böyle bi müddet? yaşa göredir belkide fazla zamanı olmayan için bekletmeyebilir
Kıyamam Allah çektiklerimizin karşılığını verir inşaallahCanım bekleyecek kadar yumurtası olanların donduruluyormus. Bir de karnı şişenlerin. Benim şişlik hala geçmesi çok acı çekiyorum zor yürüyorum. Ama herkesin böyle olmuyor.
Yaş 28 yaklaşık 8ay oldu tedaviye başlayalı iki tüpümde de sıvı vardı. Nisan 2 2018 iki embriyo transfer edildi ilk 12 günlük değerim 310.2 cıktı salı tekrar beta hcg bakılacak. Muğla/BodrumTüp bebekle ilgili terücrübelerini paylaşmak isteyenler buyursun :) yaş, şehir, tüp bebek yaptırma sebebinizi yazarsanız listeye eklerim , beraber süreçlerimizi paylaşırız
2 yıldır evliyim, 4 ay öncsinde çocuk düşünmeye başladık. 2 başarısız aşılama sonrası tüp bebeğe hazırlanıyorum. Yaşım 36 , çikolata kistim var ve tüplerden birisi tıkalı; eşimde sperm hızında düşüklük var.
'Antalya Tüp Bebek Merkezi' Kemal Özgür ' le tedaviye başlayacağım. ön görüşme sonrasında yapılması istenen testlerin listesi :
Kendim için ;
Alanin aminotransferaz (ALT)
Anti HBS ab
HEMOGRAM
Hepatit B s Antijeni ( HBsAG)
Hepatit C Antikoru ( anti-HCV)
HIV antikoru (1-2)
Kan grubu ( ABO) tayini
Kan şekeri
Kreatinin
Prolaktin (PRL)
Rubella Antikoru lgG
Tam idrar
TSH ( tiroid uyarıcı hormon)
Toxoplasma Antikoru lgG
VDRL
Eşim için ;
Hepatit B s Antijeni ( HBsAg)
Hepatit C Antikoru ( anti-HCV)
HIV Antikoru (1-2)
Spermiogram
VDRL
NİSAN-MAYIS BAŞLAYACAKLAR
@Shencys , yaş 30, 9 nisan transfer yapıldı, İSTANBUL
Umut kadar , 12 nisan transfer yapılacak, ERZURUM
AyAl80 , yaş?, çikolata kisti, 12 nisan opu var, ADANA
Nehira-27 ,yaş 36, çikolata kisti, sperm hızı düşk., mayısta tedavi başlayacak, ANTALYA
@Mojo44 , yaş 26, pko, morfoloji, 1 kimyasal gebelik, 1 aşılama sonrası tüp bebeğe başlayacak-İSTANBUL
HAZİRAN-TEMMUZ
@ucan terlik , çikolata kisti, haziranda tedaviye başlayacak
Karasya , yaş ?, hafif pko, tüplerden biri geniş, 2 aşılama sonrası haziranda tüp bebeğe başlayacak
Beklemede olup hazırlananlar:
Unicornbe , yaş 29, pko
@EylulunAnnesi ,
@Mstfsevda ,
Y Yagmuryah ,
Nur34nur ,
Ayyy ne güzel , inşallah benim de bu değerleri görmeme 1 ay kalmıştır :) 27 nisanda tedaviye başlamayı umuyorum :)Yaş 28 yaklaşık 8ay oldu tedaviye başlayalı iki tüpümde de sıvı vardı. Nisan 2 2018 iki embriyo transfer edildi ilk 12 günlük değerim 310.2 cıktı salı tekrar beta hcg bakılacak. Muğla/Bodrum
Darısı başına hiç aşılama denemedim desemde olmazdı tüplerim tikaliydi ilk denememiz tüp oldu.Ayyy ne güzel , inşallah benim de bu değerleri görmeme 1 ay kalmıştır :) 27 nisanda tedaviye başlamayı umuyorum :)
Önceden hiç aşılama tecrübeniz oldu mu? Bu ilk tüp bebek denemeniz mi ? Darısı başımıza
Laparoskopi oldun mu canım. Benim de bir tüpüm hafif geniş ve sıvı var.Darısı başına hiç aşılama denemedim desemde olmazdı tüplerim tikaliydi ilk denememiz tüp oldu.