Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Evet kızlar ben geldim. Transferim yapılmadı. Yumurtalıklarımım dinlenmesine karar verdi doktor. 4 tane embriyo donduruldu ve trasfer haziran ayında inşallah. Dondurulmuş olunca daha iyi oluyormuş. Hadi hayırlısı bakalım.

Aaaaaa , iyi hadi ozamana kadar serbest serbest dolaş dinlen. Embriyo cepte nasıl olsa, benim dpktor da dinlendirince tutma olasılığı artıyor dedi. Hadi inşallah

Canım görüşmeye gittin mi nasıl geçti, kemal bey hakkında fikirlerin ne merak ettim :)

Aaaaaa , iyi hadi ozamana kadar serbest serbest dolaş dinlen. Embriyo cepte nasıl olsa, benim dpktor da dinlendirince tutma olasılığı artıyor dedi. Hadi inşallah
Evet canım benim doktorum da dondurulmuş embriyoda tutma şansı daha fazla dedi. Arkadaşıma da doktoru öyle demiş. 2 +2 olarak donduracaklari için çözülünce 2 transfer yapilacak. O zamana kadar spor diyet gezme tozma

canım ilginç şeyler öğreniyorum sayenizde dondurulunca daha mı iyimiş neden acaba daha iyi :) beynim yandı iyice. beklemek zor olmaz mı sabırsızlanıyorum iyice ben:) herkes de mi donduruyolarmış böyle bi müddet? yaşa göredir belkide fazla zamanı olmayan için bekletmeyebilir

kızlar bugün miraç kandili bolca dua edelim birbirimize olur mu hep beraber bişeyler mi yapsak ne biliyim

Canım görüşmeye gittin mi nasıl geçti, kemal bey hakkında fikirlerin ne merak ettim :)
öncelikle kandiliniz mubarek olsun kizlar Allah bizlere bu hayirli gunlerde nasip etsin Nehira-27 cnm kemal bey 24 nisana kadr doluymus bende yunurtalar.catlamadan yasam hastanesinden randv aldm smdi oraya gidiorm adet gorursem kemal beye giderim artik

canim ikiz olma sansida yuksek bnm komsumun dondurulmustan ikizi oldu doktor olma sansi oldgnu solemis tutmus bir tasta iki kuş

canim ikiz olma sansida yuksek bnm komsumun dondurulmustan ikizi oldu doktor olma sansi oldgnu solemis tutmus bir tasta iki kuş
ayy ona da bakması çok zor hele de çalışana nasıl olcak hiç biilmiyorum ama olsunda herşeye razıyız artık hayırlısı olsun hakkımızdan:)

ayy ona da bakması çok zor hele de çalışana nasıl olcak hiç biilmiyorum ama olsunda herşeye razıyız artık hayırlısı olsun hakkımızdan:)
zor olur tabi ama olursada basimiz ustune kizlar 4cm kistim olusmus bu ay yumurtanin biri olgunlasmis 18cm digeri kiste donusmus biride 11 cm diğerleri 9cm dedi toplamda 4 5yumurtalik var ama biri kist gtmesse klomen kullanmicaz dedi catlama.ignesini bu aksam.yaptriyrm adet olursam.testlere bakicak.ona gore onerecek birseyler

Canım bekleyecek kadar yumurtası olanların donduruluyormus. Bir de karnı şişenlerin. Benim şişlik hala geçmesi çok acı çekiyorum zor yürüyorum. Ama herkesin böyle olmuyor.

Kızlar bu tüp bebekte yumurta toplamadan sonra oluşan şişlik ohss ile alakalı olabilir mi bunun ileri boyutlarını yaşayanlarda var yumurtalıklar su topluyor akciğerlere kadar ödem yapabiliyor ölümcül sonuçları olabiliyor. Özellikle pko hastalarında sık görülüyomuş ama herkes de olabilir bu konuda bilgisi olan var mı

Yaş 28 yaklaşık 8ay oldu tedaviye başlayalı iki tüpümde de sıvı vardı. Nisan 2 2018 iki embriyo transfer edildi ilk 12 günlük değerim 310.2 cıktı salı tekrar beta hcg bakılacak. Muğla/Bodrum

Yaş 28 yaklaşık 8ay oldu tedaviye başlayalı iki tüpümde de sıvı vardı. Nisan 2 2018 iki embriyo transfer edildi ilk 12 günlük değerim 310.2 cıktı salı tekrar beta hcg bakılacak. Muğla/Bodrum
Ayyy ne güzel , inşallah benim de bu değerleri görmeme 1 ay kalmıştır :) 27 nisanda tedaviye başlamayı umuyorum :)
Önceden hiç aşılama tecrübeniz oldu mu? Bu ilk tüp bebek denemeniz mi ? Darısı başımıza

Darısı başına hiç aşılama denemedim desemde olmazdı tüplerim tikaliydi ilk denememiz tüp oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…