Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Hosgeldin :) hayirli olsun insallah transferiniz . Ben de bugun kontrole geldim, insallah buyumuslerdir ve son kontrol olur, cumartesi opu olmasini umuyorum,
Berabet beklemek tecrubeleri paylasmak guzel oluyor
İnşallah kaliteli yumurtalar oluşur ve sonra bebek olarak geri döner Pazartesinden sonra zaman nasıl geçer bilmiyorum şimdiden çok heyecanlıyım

Transfer asamasina bi geleydim gerisini beklemek kolay gibi geliyor :) su tedavi asamasi yordu kontrole gel git gel git :)
Ondan sonra da çıkacak mı sonra değerim artacak mı sonra kese görünecek mi sonra kalp atışı duyacak mıyım sonra sağlıklı doğuracak mıyım böyle uzayıp gidiyor hep sonralar var kuzum

Transfer asamasina bi geleydim gerisini beklemek kolay gibi geliyor :) su tedavi asamasi yordu kontrole gel git gel git :)
Ben Mersin'den Adana'ya gidiyorum tedavi için, tedavinin uzaması sebebiyle beklenenden daha çok gittim hatta ama ne iğneler yapılırken ne muayene ne opu hiçbir fiziksel şey şu psikolojim kadar etkilemedi beni. Belirsizlik,acabalar, korkular.. Ama sonu güzel olacak inşallah :)

Aynen o psikoloji yok mu psikoloji :)
Benim yakinda opu var insallah birkac gune, sonra kaci dollencek stresi, transfrden sonra pozitif gorcek.miyim stresi off offf

Benim transferin 8.günü Cumartesi test günü
Ooo sen artık finale gelmişsin canım maşallah cumartesi pozitifi görürsün inşallah :) sen transfer olduğuna göre benim sorumu bilirsin toplama gününden sonraki gün mu 1. Gün kabul ediliyo? Yani benim çarşamba toplandı 5. Gün transfer olsa pazartesi mi yapılır?

Teşekkür ederim hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah. Evet canım ertesi gün 1.gün taze transfer olacak değil mi ? embriyoların kalitesine göre canım 3 -4 veya 5.gün

Teşekkür ederim hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah. Evet canım ertesi gün 1.gün taze transfer olacak değil mi ? embriyoların kalitesine göre canım 3 -4 veya 5.gün
Evet canım taze olacak nasipse iş yerinden izin ayarlicam da Pazartesi transfer olursa haftasonu giriyor ya araya şimdiden ayarlayayim diye derdine düştüm senin tek embriyo mu canim

Kizlar kizlar bugun son kontrolum yapildi, aksam 11 de catlatma yapacam, cumartesi 11 opu, nerelere gidem.nerelere gidem korkuyom. Catlatmayi kendin yapsan olur dedi doktor ama riske girmeyeyim.diyorum siz kendiniz mi yaptiniz,
bi de voltaren fitil.kullanan var mi ben bunu doktor yazdigi gun hemen aldim dolaba koydum, heralde disarda saklanacakmis, bisey olurmuki bu aksam kullanmaya baslayacam

Canım sakin ol korkacak hiç bişey yok zaten işlemden önce uyuyosun uyandığında odadasın :) sonrasında ağrı oluyor ama adet ağrısı gibi yatarsan o agrin da olmaz. Çatlatma bana iki tane vermişti ikisini de kendim yaptım zaten gonalf gibi ayni hiç bı farkı yok. Ama için rahat edecekse hastanede yaptir. Fitil hakkında da bı bilgim yok malesef

Ya gonal f leri menapurlari kendim yaptim da ne bileyim :) yapsam mi ya , 11 de kalkip gitmek de zor geliyor normal vuruyon dimi ayni digerleri gibi, gobege dik mi yan mi yapiliyor

Ya gonal f leri menapurlari kendim yaptim da ne bileyim :) yapsam mi ya , 11 de kalkip gitmek de zor geliyor normal vuruyon dimi ayni digerleri gibi, gobege dik mi yan mi yapiliyor
Kız aşılama da yapmadın mı çok kolay normal diğer iğnelerden bi farkı yok. Aynı şekilde vurcan. Bitane mi verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…