Ben de az önce transferimi olup geldim çok güzel bir andı:) açıkcası canım yandı biraz ama içim de kıpır kıpırdı zaten doktorum hemşirem hepsi çok pozitifti enerji verdiler diyebilirim:) 2 tane yerleştirildi, sağlıcakla ve hayırlısıyla tutunurlar inşallah
Evet canım devlette 35 yaşın altına tek bırakıyorlar ama özelde iki olabiliyor, biz özelde yaptırdık, hayırlısıyla sende güzel bir sonuca ulaşırsın inşallahİnşallah, doktor da öyle diyor 2 transfer mi yapıldı benim tek olacak büyük ihtimal ilkndeneme e devlette çünkü
Tedavin hayırlı olsun cnm, sıkıntısız bir şekilde tamamlarsın inşallahmerhana arkadaslar tüp bebek tedavisinin 4. günümdeym menopur ve gonalf f 225 doz kullanıyorum yarın kontrolüm var hakkimizda hayirlisi insallah
inşallah canim. ilk denemenmi seninTedavin hayırlı olsun cnm, sıkıntısız bir şekilde tamamlarsın inşallah
arkadalrar selam sabah komtrol vardı sağ da 3 sol da 3 toplam 6 yumurta olusmus normalmi sizce? doktor hersey Yolunda dedi ama
evet dün 5. günümdü dahada cogalir mi yani?
Hayirlisi olsn canim bende ayni seleri yasadm superdi moral enerji harikaydi:) pzt transfer oldum benimde 2 tane ins guzel haberler aliriz :)Ben de az önce transferimi olup geldim çok güzel bir andı:) açıkcası canım yandı biraz ama içim de kıpır kıpırdı zaten doktorum hemşirem hepsi çok pozitifti enerji verdiler diyebilirim:) 2 tane yerleştirildi, sağlıcakla ve hayırlısıyla tutunurlar inşallah
Hayirli olsn tedavin canim. Daha cogalir. Zaten sayi degl kalitesi onemli canim sayiya hic taklma moralini bozma yuksek tut:)arkadalrar selam sabah komtrol vardı sağ da 3 sol da 3 toplam 6 yumurta olusmus normalmi sizce? doktor hersey Yolunda dedi ama
yarın kontrolüm var onda belli olacak bakalim. seninki kaçıncı gun yoplanmisti canım?Benim çoğalmıştı 24 tane oldular toplanmadan 4 gün önce
bazı arkadaşlarin 20-24 tane olduğunu okuyunca acaba bi terslik mi var diye korktum ama kalite önemliymis sayidan cok :)Hayirli olsn tedavin canim. Daha cogalir. Zaten sayi degl kalitesi onemli canim sayiya hic taklma moralini bozma yuksek tut:)
bazı arkadaşlarin 20-24 tane olduğunu okuyunca acaba bi terslik mi var diye korktum ama kalite önemliymis sayidan cok :)
Rabbim ol desin yeter ki neler olmazki. banada tahmini pazartesi demislerdi yarın belki olacak inşallah
hakkımızda hayırlısı inşallah.Hadi bakalım, bende pazartesi yi bekliyorum, transfer günüm belli olacak
Onlarin hepsi dollenmiyor ki zaten olgnlari seciyolat gepsi dollenmiyo ve 5. Gune hepdi dayanmiyor iyi kaliteli olsn duan o olsn canimbazı arkadaşlarin 20-24 tane olduğunu okuyunca acaba bi terslik mi var diye korktum ama kalite önemliymis sayidan cok :)
Hayirli olsn senin icinde canim o gelen telefonlar cok heyecanli oluyo:))Hadi bakalım, bende pazartesi yi bekliyorum, transfer günüm belli olacak
Okadar yoruldum ki 5 yıldır bu ana ulaşmak için birsürü operasyon geçirdik, sanırım içime kapanmaya başladım dışarı çıkmıyorum telefonları açmıyorum, korku da değil değişik hisler içindeyim, umarım heyecanım geri gelirHayirli olsn senin icinde canim o gelen telefonlar cok heyecanli oluyo:))