Emin olmak için erken inşallah diyelim hayırlısıyla.Anldm sen farkedio san tmm hayirli olsn
Ben yarın baktırcamYarın kan testi yaptıracak olan var mi
Güzel haberler alalım insallahBen yarın baktırcam
Ben varım yarın kan testi olanBen yarın baktırcam
Zorluğun %90'ı kafanda. %10'u ilaçlar ve prosedürlerde. Rahat olmaya çalış.kizlar selam bende allahtan bisey olmazsa pazartesi tup bebek icin gorusmeye gidicem surec cok zor galiba birazda korkuyorum
Belirtin var mı canım?Ben varım yarın kan testi olan
İdrar testi mi yaptın öncesinde? profil resminde pozitif varBen yarın baktırcam
Kaçıncı gün transferinin kaçını günü bugün? Bir de test normal gebelik testi mi ultra hassas mı?
cnm doktora gitmeden sitres oldum bile tedavi asamasinda nasl olcam bilmiyorum allah yardimcimiz olsun sonunda yuzumuzu guldursun ins bebislerimizi kucagimiza alalimZorluğun %90'ı kafanda. %10'u ilaçlar ve prosedürlerde. Rahat olmaya çalış.
cnm doktora gitmeden sitres oldum bile tedavi asamasinda nasl olcam bilmiyorum allah yardimcimiz olsun sonunda yuzumuzu guldursun ins bebislerimizi kucagimiza alalim
bide kizlar ilk denemem olcak istesem iki embriyo transfer ederlermi
Embriylog ve dr karar verir bizim dahil pek olamadığımız bir bölüm. En sağlıklı olanı 5. Güne gitmesidir. En az İkili dondurülür çözerken yaşamayabilir. Olan olmuş 4 adet 5. Gün embriyosu iyi bir sonuç.Arkadaşlar birkam sorum olacak çok kötü hissediyorum kendimi. 20 yumurtam toplandı 17 si döllendi .3. Gün aradılar 12 yumurtanızın durumu iyi 5. Güne gidip blast embriyo elde edeceğiz şansınız artacak dendi. 6. Gün aradım ne durumda diye 4 tanesini dondurduk ikili ikili dediler.
1. Sorum ben geriden gelen ya da bir tık düşük kalitedeki yumurtaları 3. Gün dondursanız gerisi 5. Gün dondurulsa dedim hayır böyle uygun gördük hepsini tek gün donduruyoruz dediler
2.sorum doktor bana bir tane yumurta transferi yapacaksa ikili neden donduruldu tek tek dondurulsa
3. Sorum 12 yumurta da iyi durumda dediler 5. Güne taşıdılar ama 8 tanesi olmadı . O 8 tane neden dondurulmadı. Ben mi çok şüpheciyim ne olur söyleyin .
Arkadaşlar birkam sorum olacak çok kötü hissediyorum kendimi. 20 yumurtam toplandı 17 si döllendi .3. Gün aradılar 12 yumurtanızın durumu iyi 5. Güne gidip blast embriyo elde edeceğiz şansınız artacak dendi. 6. Gün aradım ne durumda diye 4 tanesini dondurduk ikili ikili dediler.
1. Sorum ben geriden gelen ya da bir tık düşük kalitedeki yumurtaları 3. Gün dondursanız gerisi 5. Gün dondurulsa dedim hayır böyle uygun gördük hepsini tek gün donduruyoruz dediler
2.sorum doktor bana bir tane yumurta transferi yapacaksa ikili neden donduruldu tek tek dondurulsa
3. Sorum 12 yumurta da iyi durumda dediler 5. Güne taşıdılar ama 8 tanesi olmadı . O 8 tane neden dondurulmadı. Ben mi çok şüpheciyim ne olur söyleyin .
35 yaş altı normalde yasak. Özel merkezler bazıları yapıyor bazıları katı bu konuda. Yani druna bağlı. Riskli gebelik sonuçta. Bir de üç koyuyorlar bir kalıyor bazen. Embriyo kalitesine bakıyor birazbide kizlar ilk denemem olcak istesem iki embriyo transfer ederlermi
amin ins cnm benimBen ilk doktora gideceğim sabah neredeyse vazgeçiyordum tüp bebek tedavisinden. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Ama bir başlayınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. Tedavi sürecinde kendimi çok güçlü hissettim. Yapabildiklerim bana daha da güven verdi. Umarım tedavin sorunsuz ve güzel ilerler, bebeğine kavuşman için vesile olur :)