- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
Çizgi var canım neden üzülüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi var canım neden üzülüyorsun
Çizgi var :) , dünküne göre nasıl canım. Dünkünü atmamıştın sanırım. Sen 4 temmuzda iğne yapmıştın dimi, üzerinden 8 gün geçmiş hemen hemen atılmıştır vücuttan diyebiliriz ama yarın daha da kesinleşir ; yarın ben de test yapcam canım yada kendimi tutamazsam bu akşam :)
Evet 4unde igne yapmıştım benim artık yarin kan testi günüm dünkü de böyle siliktiÇizgi var :) , dünküne göre nasıl canım. Dünkünü atmamıştın sanırım. Sen 4 temmuzda iğne yapmıştın dimi, üzerinden 8 gün geçmiş hemen hemen atılmıştır vücuttan diyebiliriz ama yarın daha da kesinleşir ; yarın ben de test yapcam canım yada kendimi tutamazsam bu akşam :)
8.günde iğne etkisi kalmaz pek heralde ya, internette 10 gün içinde atılır diyor ama 10 güne kalmaz belki de hem iğne etkisi olsa daha silik çıkardı neden biliyon mu 8.güne kadar iğne kaldıysa bile çok çok az kalmıştır o da bukadar net çizgi çıkarmazdı bence. İnşallah güzel sonuçlar alacağız :)Evet 4unde igne yapmıştım benim artık yarin kan testi günüm dünkü de böyle silikti
Aklıma bişey daha geldi , eğer iğne etkisiyle çıksaydı bu çizgiler , düne göre daha silik olmalıydı, gittikçe azalıyor iğne çünkü , belli belirsiz bişey çıkmalıydı dimi, insanın kafası karşıyor ya :)Hiç koyulasmadı. 12.gun artik silik olunca çatlama ignesinin etkisi mi diye düşünüyorum
Senin transfer 6 hazirandı , peki opu ne zaman olmuştu. Bu 3 embriyo taze mi dondurulmuş muydu canım ; bu arada çizgilerin ne kadar koyu çıkmış maşallah , ben de istiyom o çizgilerden :)Kızlar, ben dayanamayıp hep erkenden evde testlere başlamıştım. Benim gibi dayanamayanlar için
Her 3 tüp denememde de silik çizgileri gördüm. 2 denememde de o silik çizgi her gün azaldı ve yok oldu. (Çatlatma iğnesi etkisi) Sonuncu da arttı. Silik derken ne kadar silik ne kadar görünür, kan versem çıkarmı bi dünya cevapsız sorular. Böyle bir örnek hiç görmedim, belki mukayeseye yardımcı olur (ilk resim days comfort marka test, ikincisi loboquick)
Kanda çıkan 8. Gün 45, 10. Gün 233, 12. Gün 512, 20. Gün 9601
İdrarda çıkan aşağıdaki gibi. (Çatlatma iğnesi etkisi 6. Ve 7. Güngibi olup sonra azalmaya başlıyordu)
Eki Görüntüle 2167830
Eki Görüntüle 2167831
Umarım bütün testler çok çok artsın pozitifi hepimiz görelim, Allah en kısa zamanda herkesi mutluluktan ağlatsın diyorum ve sizi seviyorum arkadaşlar.
Senin transfer 6 hazirandı , peki opu ne zaman olmuştu. Bu 3 embriyo taze mi dondurulmuş muydu canım ; bu arada çizgilerin ne kadar koyu çıkmış maşallah , ben de istiyom o çizgilerden :)
Biliyom canım bi fikrimiz olsun diye paylaştın çok da iyi yaptın :) şuan 1 kese ni var sende , kalp atışını duydun mu onun zamanı geldi mi, ne aşamadasınİnşallah canım :) opu 3 hazirandı, taze 3 adet 3. Gün embriyosuydu. 1 iyi kalite, 2 orta kalite. Erken çıkmasının sebebi sanırım çoğul gebelik olmasıydı ilk 3 sonra 2 kese gördük. Fakat 1 e düştü.
Paylaşmaktaki asıl amacım, şdrar testindeki koyulukla, kan testi değerini göstermek istememdi. Çatlatma iğnesi hcg değerini 10-15-20 civarı arttırıyo. O da 6 ve 7 gün gibi çizgi çıkartıyo.
Benim kan testi günüm cumartesi, hem sonuç olumlu olursa 2 gün sonrası pazartesiye denk gelsin diye bekleyecem günümü :) kesin olcak gibi hesap yapıyom :)Yarın kan testi yaptıracak olan var mi
Bugün idrar yapacam da kalpten gidebilirimYarın kan testi yaptıracak olan var mi
Bnce var niye uuzuluyosun
cnm çok dua et yap ben öle yapmistimBugün idrar yapacam da kalpten gidebilirim
Cnm testlerini bi at bakalımGünaydın kızlar bugün yine test yaptım dünden biraz daha iyi çıktı bir tık daha hızlı hatta ya da bana öyle geliyor Deneye devam
Biliyom canım bi fikrimiz olsun diye paylaştın çok da iyi yaptın :) şuan 1 kese ni var sende , kalp atışını duydun mu onun zamanı geldi mi, ne aşamadasın
Ayyy ne güzel, büyüsün elleme :) yeterki büyüsün , ağrı bize hoş gelir :) güzel güzel ilerlesin , çok güzel olsunDuydum canım kalp atışını, 8. Haftamdayım ben. Estrofemi kestik, crinoneyi azaltıyoruz. Vitamin içiyorum. Ağrılar batmalar bende devam ediyor, şimdi de büyüdüğü için olurmuş :)
Ben buraya fotoğraf atamıyorum zaten fotoğraftan anlaşılacak kadar fark yok gözle ancak anlaşılıyorCnm testlerini bi at bakalım
Anldm sen farkedio san tmm hayirli olsnBen buraya fotoğraf atamıyorum zaten fotoğraftan anlaşılacak kadar fark yok gözle ancak anlaşılıyor