Canim ayni durumu yaşadım bebegimi kontrole gittiğim de bi önceki kan degerim 6000lere düştüğünü öğrendim gecen hafta
Yani kalbinin durduğunu bile bile usg oldu
10. Hafta da bilmem kac yüzbin olacak deger 6bindi
Cok büyük bi yıkım neden arama bi an önce toparlan sebebini bende düşündüm ama tek sebeb nasibi yokmus. Ben evde düşük yaptım ellerimde tuttum Rabbim evlatla sınamasın kimseleyi cok zor
Ben bi an önce kavusmak istiyorum Inş o yuzden de durmak yok yola devam sende dik dur canım benim yipratma kendini bu beden bize annelik yaparken lazim güçlü olmaliyiz
Tabi canım baya farkediyer fiyat dörtte biri falan anca turuyo 3 buçuk dört falan tutar öyle demişti benim doktorumdaSağol canım.
En azından daha hafif bir süreç beni bekliyor değil mi? Daha da uygun olur fiyatı heralde.
Sağol canım.Tabi canım baya farkediyer fiyat dörtte biri falan anca turuyo 3 buçuk dört falan tutar öyle demişti benim doktorumda
Evet canııım kan verdim sonucu bekliyorum sabırsızlıkla, inşallllaaaahhhhD Duygum___ , bugün test günündü dimi inşallah güzel haber verirsin bize
G Gulsah8488 , senin transfer yarın dimi
@Edanonurum , cuma günü transfer olacak
İnşallah güzel gelişmeler olur
Kızlar, bugün ultrasonda keseyi gördük.
Sonra kan alındı tekrar.
Değerim gerilemiş. 160 lara hem de. Bebeğimi kaybediyorum.
Nehira-27 istersen tabloya bunu da ekle canım. Hamileliğim sonlanıyor. Bugün transferimin 24. günü.
Dondurulmuşlarla yoluma devam edicem.
Kızlar çıktı sonuç 151.08 çok şükür rabbime ama hala bi korku var
Maşallah, çok tebrik ederim, korkma bence gayet iyi bir değer, elini karnına koy konuş canım, Allah kucağına da almayı nasip etsin. :)Kızlar çıktı sonuç 151.08 çok şükür rabbime ama hala bi korku var
Hayırlı olsun güzel bi değer korkma :) söylemesi kolay ama :) illa korkuyozKızlar çıktı sonuç 151.08 çok şükür rabbime ama hala bi korku var
Hayırlı olsun canım, senin sonucun için girdim. Çok sevindim, Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş
Maşallah, çok tebrik ederim, korkma bence gayet iyi bir değer, elini karnına koy konuş canım, Allah kucağına da almayı nasip etsin. :)
Sabır diliyorum, ben de yaşamıştım..Kızlar, bugün ultrasonda keseyi gördük.
Sonra kan alındı tekrar.
Değerim gerilemiş. 160 lara hem de. Bebeğimi kaybediyorum.
Nehira-27 istersen tabloya bunu da ekle canım. Hamileliğim sonlanıyor. Bugün transferimin 24. günü.
Dondurulmuşlarla yoluma devam edicem.
ALlah razı olsun nehiracım inşallaj herşey yolunda gider cümlemiz içinD Duygum___ , bugün test günündü dimi inşallah güzel haber verirsin bize
G Gulsah8488 , senin transfer yarın dimi
@Edanonurum , cuma günü transfer olacak
İnşallah güzel gelişmeler olur
Oldun da canım... 24 gündür her sabah elim karnımda uyanıyordum. Gerinip esneyemiyordum bile sabah uyandığımda ona bişey olur diye. Ne oldu nasıl oldu da düştü değerler anlamadım.
Madem düşecekti neden 617 oldu o zaman? 24 günün sonunda gerilemek neden?
Yarın sabah nasıl uyanıcam acaba.
Önüme bakıcam. Çok şükür ki yumurtaları dondurmuşuz.
En yüksek ihtimal embriyonun sağlıksız olması. Hangi gün olacağı herkeste farklı oluyor, eşit bölünmeye devam ederken birden eksik ya da fazla bölünüyor ve o andan itibaren değer değişmeye başlıyor. Benim değer düştükten sonra çıktığı ve sonra yine düştüğü de olmuştu. Tavsiyem dondurulmuş embriyolara genetik test yaptırmanız.
Tebrik ederim canım.. güzel çıkmış sonucun.Kızlar çıktı sonuç 151.08 çok şükür rabbime ama hala bi korku var
Canım, çok sağol.
Ah ne zor canım yükselip düşüp yükselip tekrar düşmesi.
Embriyo neden sağlıksız olur ki? Neden kaynaklanır ki.
Genetik test yapılan embriyo transfer edilemez değil mi?
Bize gen testi yapılmıştı tedaviye başlamadan önce. Embriyoya yapılan genetik test bambaşka bir şey herade. Sen yaptırdın mı?
Anladım canım, güzel anlatmışsın. dondurulmuş ya hani. Çözülünce bir daha işe yaramayabilir dediydim.Embriyonun sağlıksız olma nedenini doktorunla konuşursan daha iyi olur. Genelde yaşla ilgili oluyor ama tıbbın henüz çözemediği belirsizlikler de var. Eşlerde genetikler sorunsuz çıksa da embriyoda çıkabiliyor. Ben kötü bir örneğim canım, 4-5 test yapıldığı halde hiç sağlıklı çıkmadı. Sende böyle olacak değil eminim çıkacaktır. Genetik test yapılan embriyo sağlıklı çıkarsa transfer edilir.
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim canım.. güzel çıkmış sonucun.
Anladım canım, güzel anlatmışsın. dondurulmuş ya hani. Çözülünce bir daha işe yaramayabilir dediydim.