- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
Hiç öyle düşünme. Katlandığı sürece sorun yok demektir.Teşekkür ederim canım.
Ya ama diğer arkadaşların değerlerine bakıyorum benimki 12. Gün testine göre biraz düşük gibi geldi 5. Gün embriyosu bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç öyle düşünme. Katlandığı sürece sorun yok demektir.Teşekkür ederim canım.
Ya ama diğer arkadaşların değerlerine bakıyorum benimki 12. Gün testine göre biraz düşük gibi geldi 5. Gün embriyosu bide
Evt cnm aradılar hastanedn yarın 2.30 da transferim dualarınızı bekliyorm@Duygum___ , bugün test günündü dimi inşallah güzel haber verirsin bize
G Gulsah8488 , senin transfer yarın dimi
@Edanonurum , cuma günü transfer olacak
İnşallah güzel gelişmeler olur
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar çıktı sonuç 151.08 çok şükür rabbime ama hala bi korku var
Arkadaşlar doktor bana adetin 2.günü gel başlıyoruz dedi,öncesinde muayene etti ve birkaç test istemişti onları götürdük tmm dedi bi ilaç falan vermedi ikinci günü gelin başlarız sonrada yumurta toplama vs anlattı, oldu bittiyse geldi bi anda:) şaşkınım:)inşallah bi sorunla karşılaşmam, karşılaşmayız
Demekki sorun yok başlamanız için :) ben de 2. Gün başlamıştım, başlamadn önce ön görüşmeye gitmiştim ve testler istemişti , ilk sayfada yazdım testleri acaba senle aynı testler mi ,Arkadaşlar doktor bana adetin 2.günü gel başlıyoruz dedi,öncesinde muayene etti ve birkaç test istemişti onları götürdük tmm dedi bi ilaç falan vermedi ikinci günü gelin başlarız sonrada yumurta toplama vs anlattı, oldu bittiyse geldi bi anda:) şaşkınım:)inşallah bi sorunla karşılaşmam, karşılaşmayız
Nasıl durabiliyorsun ya :) en güzel şeyler ; çay kahve dondurma kola fanta , ben kahve haftada 1-2 kere içiyom da diğerlerini azaltabilir miyim bilmiyom, transferden itibaren mi bırakmak gerekiyor bunlarıBen neleri neleri bıraktım, bi kere kafein içeren şeyler içilmicek, kola fanta vs yok, paketli HİÇBİR gıda tüketilmicek çikolata dondurmada yok,ısıl işlem görmüş ürünler sosis sucuk salam gibi, dışardan turşu falan yemeyin ilaçla yapılıyo hepsi, sakatat yasak karaciğerde dahil (karaciğer fazla A vitamini içerdiği için)
Bağırsaklar için Kefir içebilirsiniz probiyotik gıdalar tüketebilirsiniz bağırsaklara yararlı bakteri takviyesi yapılır kuru kayısı hurma falan ben hergün yedim içtim normalde hep kabızımdır hatta ayıptır söylemesi hemoroidimde var çok şükür bu süreçte hiç kabız olmadım. Bol bol bol su, meyvenizi yiyin ama muz yemeyin kabız olmamak için.
Şuan hatırladıklarım bunlar
Avalon80 , selam canım. En son 512 çıkmıştı dimi sonra test yaptın mı? Bide bugün kese görmeye mi gidecektin sanki durumlar nasıl
Selam :) 14. gün 1123, 20. gün (bugün) 9601 çıktı. Yarın akşam 7 de randevum. Cuma 3 kese varmış gibi görmüştük hayal meyal bakalım yarın belli olur artık sanırım. Sevinç, heyecan, korku bir arada, Allah hepimize hayırlısını versin :)
Ay masallah üçüz
Kucagina almakta nasip olsun ins
Maşallah ne güzel bi haber :)Selam :) 14. gün 1123, 20. gün (bugün) 9601 çıktı. Yarın akşam 7 de randevum. Cuma 3 kese varmış gibi görmüştük hayal meyal bakalım yarın belli olur artık sanırım. Sevinç, heyecan, korku bir arada, Allah hepimize hayırlısını versin :)
Ayyyy çok sevindim süper :) maşallah tütütü , ilk çocuk mu olacakSelam :) 14. gün 1123, 20. gün (bugün) 9601 çıktı. Yarın akşam 7 de randevum. Cuma 3 kese varmış gibi görmüştük hayal meyal bakalım yarın belli olur artık sanırım. Sevinç, heyecan, korku bir arada, Allah hepimize hayırlısını versin :)
Dondurulmuslara tavsiye edilmiyor. Embriyo beşinci güne gelince biyopsi alınıyor ve istediğin sayıda cgh ye gonderebiliyorsn. Yani bir tane gonderdin saglıksız geldi ikinciyi baska bir zaman gondereblyrsnÇok küçük parça alıyorlar. Dondurulmuşlara nasıl uygulanıyor onu bilmiyorum canım.
Evet canım ilk olacak kısmetse :)Ayyyy çok sevindim süper :) maşallah tütütü , ilk çocuk mu olacak
Hiiiç korkma cAnım. Üçüzse de ikizse de teksese bakar büyütür beslersin.Evet canım ilk olacak kısmetse :)
Olumlu tarafından bakalım, hamile kalabiliyorsun en azından onu biliyorsun, düşüğün sebebi araşrırılıp önlemi alınınca sorun ortadan kalkacak. Hamile kalamasaydın daha umutsuz olabilirdin , sen enerjik ve umutlu bir insansın :) başaracağız inşallahSağol canım.
En azından daha hafif bir süreç beni bekliyor değil mi? Daha da uygun olur fiyatı heralde.
Yok cnm pek heyecanlı değim geldm hastanedeyim bekliom 2.30 da olucakG Gulsah8488 , heyecanlı mısın :) inşallah transferin güzel geçer sonu hayırlı olur :)
Olumlu tarafından bakalım, hamile kalabiliyorsun en azından onu biliyorsun, düşüğün sebebi araşrırılıp önlemi alınınca sorun ortadan kalkacak. Hamile kalamasaydın daha umutsuz olabilirdin , sen enerjik ve umutlu bir insansın :) başaracağız inşallah