Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Rahim kalınlığını arttırmak için bişey verildi mi ? Ben de kalınlığa cuma günü baktırcam hayırlısıyla.

Rahim kalınlığını arttırmak için bişey verildi mi ? Ben de kalınlığa cuma günü baktırcam hayırlısıyla.
Cyloprogynova başlandı Cumartesi de benim kontrol var tüp bebek merkezinde ama ben il dışından gittiğim için Perşembe çalıştığım hastanede baktırıp gitcem

Kızlar, bugün ultrasonda keseyi gördük.

Sonra kan alındı tekrar.
Değerim gerilemiş. 160 lara hem de. Bebeğimi kaybediyorum.
Nehira-27 istersen tabloya bunu da ekle canım. Hamileliğim sonlanıyor. Bugün transferimin 24. günü.
Dondurulmuşlarla yoluma devam edicem.

Hayırlısi olsun cnm Rabbim yardımcın olsun

Nasıl ya doktorlar bunu değerlerden anlayıp bi önlem alamıyor mu acaba allahım sen yardım et, ne oluyor da tutunmuyor acaba kanaman falan var mı

Canim cok üzüldüm :-(
Umarim ilk firsatta gebe kalirsin tekrar en azindan bu bi umut hamile kalıyorsun

Nasıl ya doktorlar bunu değerlerden anlayıp bi önlem alamıyor mu acaba allahım sen yardım et, ne oluyor da tutunmuyor acaba kanaman falan var mı
Yok canım kanamam ben de anlamadım. 617 olan değerim düşmüş 160 lara :-( bir sonraki hafta çarşamba günü kalp atışı görmeyi beklerken şimdi cuma günü ne yapacağımızı konuşucaz. Ben ne yaparım cumaya kadar.

Keseyi gördük bir de bugün. :-(
Sonra arayıp bunu söylediler işte.
Hayat bazen acımasız.

Dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor kızlar? İğne oluyor muyuz tekrar? Nasıl bir süreç yaşanıyor?

Canim cok üzüldüm :-(
Umarim ilk firsatta gebe kalirsin tekrar en azindan bu bi umut hamile kalıyorsun
Sağol canım.. bana çok destek oldun bu süreçte. Bu kadarını bile yaşamak güzeldi gerçekten. Değerim azdı, ama güzel artıyordu. Ne oldu da böyle oldu anlayamadım. Şimdi de buna inanmam zor. İlginç bir durum.

Bende hemen hemen aynini yaşadım ama duzene girmisti bebegi görmüştüm bi umut destek olmaya çalıştım herzaman da olurum burdayım canim

Bende hemen hemen aynini yaşadım ama duzene girmisti bebegi görmüştüm bi umut destek olmaya çalıştım herzaman da olurum burdayım canim
Oldun da canım... 24 gündür her sabah elim karnımda uyanıyordum. Gerinip esneyemiyordum bile sabah uyandığımda ona bişey olur diye. Ne oldu nasıl oldu da düştü değerler anlamadım.
Madem düşecekti neden 617 oldu o zaman? 24 günün sonunda gerilemek neden?
Yarın sabah nasıl uyanıcam acaba.

Önüme bakıcam. Çok şükür ki yumurtaları dondurmuşuz.

Son düzenleme:
Genetik test isteyebilir cnm Dr dondurulmuş embriyo maddi olarak biraz daha uygun tabi kuruma göre değişir fiyatlar.Allahim yardımcın olsun

Canim ayni durumu yaşadım bebegimi kontrole gittiğim de bi önceki kan degerim 6000lere düştüğünü öğrendim gecen hafta
Yani kalbinin durduğunu bile bile usg oldu
10. Hafta da bilmem kac yüzbin olacak deger 6bindi
Cok büyük bi yıkım neden arama bi an önce toparlan sebebini bende düşündüm ama tek sebeb nasibi yokmus. Ben evde düşük yaptım ellerimde tuttum Rabbim evlatla sınamasın kimseleyi cok zor
Ben bi an önce kavusmak istiyorum Inş o yuzden de durmak yok yola devam sende dik dur canım benim yipratma kendini bu beden bize annelik yaparken lazim güçlü olmaliyiz

Sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…