- 28 Nisan 2018
- 43
- 48
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam evet sesin çıkmaz oldu nasılsın, nasıl gidiyor hayat ? bende bayram yoğun geçti giremedim ne zamandır, 11 gün kaldı benim inşallah kısmetseKızlar merhaba nasılsınız başarısız denemeden sonra epey girmemiştim nasılsınız diye bakayım dedim. Yeni hamileler var heralde hayırlı olsun:) Nehira-27 transfere ne kadar kaldı canım senin
selam :) daha dün profilini inceledim acaba transfer oldun mu diye :) canım ben de dondurulmuş embriyomun transferi için bekliyom , 11 gün kaldı, özel bişey yapmıyorum özel bişey yiyip içmiyorum , bu rahatlık iyi mi kötü mü bilmem :) ama kendimi toparlayıp o moda girmem lazım artık :) ne yiyip içsek iyi gelir acaba :) senin yaklaşık kaç günün kaldı adetine , inşallah beraber oluruz yoldaş lazım :)Dondurulmuş için regli olmayı bekliyorum . Bu süreçte özel yaptığınız bir şey var mı arkadaşlar? Yediğiniz içtiğiniz özel şeyler paylaşırsanız sevinirm
kızlar bayadır girmiyordum bu süreçte hamile haberi alanlara hayırlı olsun diyorum inşallah değerler sağlıkla ilerler herkesin. transfere doğru neler yediniz içtiniz, bir de ben de kabızlık sorunu var , ama transferden sonra kabız olmamam lazım, bol kayısı yemeyi düşünüyorum başka ne yiyebilirim bunun için ?
Dondurulmuş için regli olmayı bekliyorum . Bu süreçte özel yaptığınız bir şey var mı arkadaşlar? Yediğiniz içtiğiniz özel şeyler paylaşırsanız sevinirm
Ozaman temmuz basında beraber transfer oluruz inş:)))
hatice-yakup , temmuz başına yaklaştık :) yoldaş olacak mıyız ne aşamadasın :)
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah.becidina , tedavin başlamış canım hadi hayırlısı :) heyecanlı mısın inşallah bir sürü kaliteli yumurtan gelişir. neler kullanıyorsun iğne ilaç olarak
inanmıyorum aynı anda yazmışız , senin yazdığını görmeden yazdım :) temmuz başı benim , sanırım yoldaş olamayacaz :)Mrb kizlar
Benim 2 haftam kaldı artik heycan basliyor gibi
Sali günü ilaclari alip adetin gelmesini beklicem
Tahminen 2 haftaya basliyorum
Benimle ayni zamanlarda baslayacak olanlar varmi :)))
Olsun 1 hafta once sonra ins her türlü destek olacagizinanmıyorum aynı anda yazmışız , senin yazdığını görmeden yazdım :) temmuz başı benim , sanırım yoldaş olamayacaz :)
bunlar tutunma için mi canımCanim Ananas ve kavrulmamis kabak cekirdegi
Avakado da iyi diye biliyorum
Düzenli saglikli beslen bol meyve yeşillik
Evet canim tutunma içinbunlar tutunma için mi canım
benim ilk olacak senin? hemen hemen yakın olacaz transfer, benim 11 gün var transfereOlsun 1 hafta once sonra ins her türlü destek olacagiz
Kacinci deneme senin ?
Aa senin transfer ayin basindaymis ozamanbenim ilk olacak senin? hemen hemen yakın olacaz transfer, benim 11 gün var transfere