Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Dondurulmuş için regli olmayı bekliyorum . Bu süreçte özel yaptığınız bir şey var mı arkadaşlar? Yediğiniz içtiğiniz özel şeyler paylaşırsanız sevinirm:KK200:

Kızlar merhaba nasılsınız başarısız denemeden sonra epey girmemiştim nasılsınız diye bakayım dedim. Yeni hamileler var heralde hayırlı olsun:) Nehira-27 Nehira-27 transfere ne kadar kaldı canım senin
selam evet sesin çıkmaz oldu nasılsın, nasıl gidiyor hayat ? bende bayram yoğun geçti giremedim ne zamandır, 11 gün kaldı benim inşallah kısmetse :dua::dua::dua:

Dondurulmuş için regli olmayı bekliyorum . Bu süreçte özel yaptığınız bir şey var mı arkadaşlar? Yediğiniz içtiğiniz özel şeyler paylaşırsanız sevinirm:KK200:
selam :) daha dün profilini inceledim acaba transfer oldun mu diye :) canım ben de dondurulmuş embriyomun transferi için bekliyom , 11 gün kaldı, özel bişey yapmıyorum özel bişey yiyip içmiyorum , bu rahatlık iyi mi kötü mü bilmem :) ama kendimi toparlayıp o moda girmem lazım artık :) ne yiyip içsek iyi gelir acaba :) senin yaklaşık kaç günün kaldı adetine , inşallah beraber oluruz yoldaş lazım :)

kızlar bayadır girmiyordum bu süreçte hamile haberi alanlara hayırlı olsun diyorum inşallah değerler sağlıkla ilerler herkesin. transfere doğru neler yediniz içtiniz, bir de ben de kabızlık sorunu var , ama transferden sonra kabız olmamam lazım, bol kayısı yemeyi düşünüyorum başka ne yiyebilirim bunun için ?

1.sayfadaki tabloyu güncelledim kızlar :KK55: hamile arkadaşlar test yaptıkça değerlerini paylaşırsa eklerim oraya . son sütuna da kese görülen günü yazacağım, yaklaşık bi süre tahmin edebiliriz böylece.

Mrb kizlar
Benim 2 haftam kaldı artik heycan basliyor gibi
Sali günü ilaclari alip adetin gelmesini beklicem
Tahminen 2 haftaya basliyorum
Benimle ayni zamanlarda baslayacak olanlar varmi :)))

kızlar bayadır girmiyordum bu süreçte hamile haberi alanlara hayırlı olsun diyorum inşallah değerler sağlıkla ilerler herkesin. transfere doğru neler yediniz içtiniz, bir de ben de kabızlık sorunu var , ama transferden sonra kabız olmamam lazım, bol kayısı yemeyi düşünüyorum başka ne yiyebilirim bunun için ?

Canim brokoli de cok iyi diye biliyorum bağırsakları temizliyor sindirim kolaylasiyor :)

becidina becidina , tedavin başlamış canım hadi hayırlısı :) heyecanlı mısın inşallah bir sürü kaliteli yumurtan gelişir. neler kullanıyorsun iğne ilaç olarak
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah.
Heyecan var tabi olmaz mi
Yumurta geliştirmek için gonalf 150 ddoz günlük, hormon baskılamak için lucrin su an günlük 5 doz o da.
Vitamin mineral vs ise günde bir duosit, günde iki teatrio, haftada iki b vitamini ve haftada iki folik asit.
Kan sulandırıcı Coraspin, insülin direnci için glukofen.

Mrb kizlar
Benim 2 haftam kaldı artik heycan basliyor gibi
Sali günü ilaclari alip adetin gelmesini beklicem
Tahminen 2 haftaya basliyorum
Benimle ayni zamanlarda baslayacak olanlar varmi :)))
inanmıyorum aynı anda yazmışız , senin yazdığını görmeden yazdım :) temmuz başı benim , sanırım yoldaş olamayacaz :)

Benim 2. Deneme olacak
Ilk deneme de tek 5. Gun embryosu transfer edildi
Tuttu ama malesef 6. Haftada rahimde kanama alani olustu ve 10. Haftada kalbi durdu düşük oldu

X