- 27 Nisan 2013
- 785
- 419
Muayene oldum tek kese var dedi Ondokuz hazranda kalp atisi icin gidecegiz sen ne zmn gudecejsin dokyoraCanım senle aşağı yukarı aynı gidiyoruz. Kese görebildin mi acaba. Dr bana ikiz olabilir demişti değerlere göre ama daha muayene olmadım
Cuma gideceğim canım.Muayene oldum tek kese var dedi Ondokuz hazranda kalp atisi icin gidecegiz sen ne zmn gudecejsin dokyora
Canım sadece operasyondan sonra giyeceğin temiz çamaşır al yeter zaten bir saat yatıp çıkıyosunYumurta toplama işlemine giderken yanınıza neler aldınız ? Bana hiçbir şey demediler. Bir şey almalı mıyım , bilmiyorum.
Ay bişey kalmamış senden 10 gün sonra ben olacam :) inşallah kendimi öyle vutuyom bişey kalmadı diye diye :)
Peki bu denemen önceki tedavilerden dondurulmuşlardan mı yoksa yine yakın zamanda tedavi gördün sonrası opu oldun , onlardan mı, çünkü önceden dondurulduysa pgt ye gönderilemiyor heralde dimi opu zamanı karar vermen gerek pgt yaptırıp yaptırmayacağın.
Benim 12 mayıs opu oldu, 5. Güne giden 3 embriyom vardı, 2sini pgt ye gönderdik. 15-20 günde döner demişlerdi. 18 haziranda transfer olacaktı, sonra aradılar pgt ten dönmesi biraz gecikecek diye , 5 temmuza ertelendi. Pgt ye 2 tane göndermemle sürenin uzamasının alakası var mıdır sence ? 1 tane göndersem daha çabuk mu gelirdi.
Bide mesela 2 sini gönderdik , 1 i normal donduruldu. Aradan zaman geçince bu göndermediğimi gönderebiliyormuyum acaba ? Kafalar bi milyon :)
Canım öncelikle Hayırlı uğurlu olsun.kızlar selam bi sorum olucak
hatırlauanlar vardır ben transferin 5. günü dayanamayıp kan testi yaptırmıştım sonuc 18,64 idi
7. günü 61 küsür idi
ve 11. gün 216 çıktı. çift embriyo koydurmştuk. dün doktora gittik değerler tek gibi dedi. henüz kese vs için bakmadı vajinadan falan. 15 gün sonraya gün verdi. böle olup da ikize dönen var mı ??? sanki dğerler tek değil gibi de... tabiki çok şükür bin şükür Allahın verdiği her türlü kabulümüz fakat insan merak ediyor
Allahım yalnız değilimHahahaaa sende benim gibi sabırsızsın, 1 hafta kaldı benim ölcem artık sabırsızlıktan gün içinde nasıl zaman geçireceğimi şaşırdım artık
Ben hatırlıyorum o sabırsızlığını :) tabloya yeni başladığım için çok sağlam olmayabilir ama fikir verir 1. Sayfada tablo var bak istersen, o tablo doldukça ikizde nasıl oluyor degerler tekizde nasıl oluyor, artış nasıl oluyor görebilcez :)kızlar selam bi sorum olucak
hatırlauanlar vardır ben transferin 5. günü dayanamayıp kan testi yaptırmıştım sonuc 18,64 idi
7. günü 61 küsür idi
ve 11. gün 216 çıktı. çift embriyo koydurmştuk. dün doktora gittik değerler tek gibi dedi. henüz kese vs için bakmadı vajinadan falan. 15 gün sonraya gün verdi. böle olup da ikize dönen var mı ??? sanki dğerler tek değil gibi de... tabiki çok şükür bin şükür Allahın verdiği her türlü kabulümüz fakat insan merak ediyor
Tabloda en baştakızlar selam bi sorum olucak
7. günü 61 küsür idi
Selamlar kan testiyle ikiz olduğunu yada tek olduğunu anlayamazsınız malesef ultrasonda belli oluyor herşeyTabloda en baştaDykdyk , var onun ikiz mesela
ne güzel canım bana bitane koyacak doktor 26 yaşındayım diye ben bugün bittim canım ilaçlara başladım ilki de dondurulmuş olmuştu insan olmayınca çok üzülüyorBana 2 embriyo transfer olcak cnm galiba aynı zamanda olcaz 1.2gun oynar blki.adet oldunmu sen ben olmadım 1.2 güne olcam
Günayyydııın kaç gün kaldı geri sayalım benim tam 7 gün kaldıAllahım yalnız değilim
Allah yardımcın olsun epeydir uğraşmışsın , ne çok macera geçirmişin . ben bu işlere bşlayalı 6 ay oldu, 6 ayda 2 olumsuz aşılama geçirdim, 1 ay dinlendim, tüp bebek macerasına başladım, opu oldu , transfere geri sayıyorum 27 günüm kaldı.Merhaba, yaşım 39 . 36 yaşımdan beri 7 tüp bebek denemesi yaptım.
İlk 2 tüp bebek denemesinde 2’şer embriyo transferi negatif sonuçlandıktan sonra
3. de 4 embriyonun 2’sini genetik teste gönderip diğer 2’sini transfer ettik sonuç negatif. Pgt’ye gidenlerde de kromozom bozukluğu çıktı.
4. Denemede yine 4 kaliteli embriyo 5. Güne ulaştı. Hepsi pgt’ye gitti, yine hepsinde kromozom bozukluğu çıktı.
Hastaneyi değiştirdik.
5. Denemede pgt yapılmadan 2 embriyo transfer edildi, ilk defa hamile kaldım ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj yapıldı.
6. Denemede 3 adet kaliteli embriyo pgt’ye gitti yine kromozom anamolisi çıktı.
7. Denememde 2 embriyo genetiğe gitti, kromozom anomolisi çıktı transfer iptal oldu.
Bu kadar çaresiz durumda olup süpriz yaşayan var mıdır çok merak ediyorum. Gücüm kalmadı..
Sen geri saysan olur artık ne kalmış :) benim daha çok say say bitmiyorGünayyydııın kaç gün kaldı geri sayalım benim tam 7 gün kaldı
Allah yardımcın olsun epeydir uğraşmışsın , ne çok macera geçirmişin . ben bu işlere bşlayalı 6 ay oldu, 6 ayda 2 olumsuz aşılama geçirdim, 1 ay dinlendim, tüp bebek macerasına başladım, opu oldu , transfere geri sayıyorum 27 günüm kaldı.
Kk da değil ama dışarda bi arkadaş tanıyorum o da 3 yıl kadar uğraşmıştır, sebepsiz infertiliteydi onun sanırım, başvurmadığı tedavi kalmadı, düşükleri oldu, benim bildiğim 2 düşük yaşadı ama belki 2 den fazladır; sonra her tedaviyi bıraktı, kendiliğinden hamile kaldı, doğum yaptı 1 ay önce :) o da 37-38 yaşlarındydı.
Sebepsiz infertilite o kadar çok duyuyorum ki son zamanlarda.Doktorlarında şaşırdığı bir durum.Bir sorun olsa o sorunu çözmek için tedavi uygularsın çözüm bulursun.Bu durumda herkesin eli kolu bağlı kalıyor.Allah yardımcınız olsun bolbol dua edin.Çok zor şeyler yaşamışsınız.Ümidinizi kaybetmeyin.Ben hissediyorum sizin bir evladınız olacakMerhaba, yaşım 39 . 36 yaşımdan beri 7 tüp bebek denemesi yaptım.
İlk 2 tüp bebek denemesinde 2’şer embriyo transferi negatif sonuçlandıktan sonra
3. de 4 embriyonun 2’sini genetik teste gönderip diğer 2’sini transfer ettik sonuç negatif. Pgt’ye gidenlerde de kromozom bozukluğu çıktı.
4. Denemede yine 4 kaliteli embriyo 5. Güne ulaştı. Hepsi pgt’ye gitti, yine hepsinde kromozom bozukluğu çıktı.
Hastaneyi değiştirdik.
5. Denemede pgt yapılmadan 2 embriyo transfer edildi, ilk defa hamile kaldım ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj yapıldı.
7. Denememde 2 embriyo genetiğe gitti, kromozom anomolisi çıktı transfer iptal oldu.
Bu kadar çaresiz durumda olup süpriz yaşayan var mıdır çok merak ediyorum. Gücüm kalmadı..
Hem de kendiliğinden olacak :)Sagolun, umarım hisleriniz gerçek olur.
Ben şunu anlamıyorum.Merhaba, yaşım 39 . 36 yaşımdan beri 7 tüp bebek denemesi yaptım.
Hastaneyi değiştirdik.