Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Çatlatma iğneni oldun mu dün akşam , inşallah yarın da yumurta toplanır mis gibi :) telşalı kısmı biter bekleme kısmına geçersin artık :)

Ben de kızlar transfer oldum yazmak istiyorum :) Umut kadar :) nasılsın nasıl geçiyor
Ayyy bugün mü transfer olsun canım. Hagi hayırlısı inşallah. Çok güzel geçiyor. Bol bol konuşuyorum miniklerimle. Ha bi de benim hormonlar tavan yaptı içimde tarifsiz bir mutluluk var ama her şeye ağlıyorum ben yaaa

doğa delisi nasılsın? Iğne hiç açtırmıyor ama geç gördüm geç yazdım. Hepsi geçiyor unutuluyor . Inşallah güzel haberler alırsın[/QUOTE]

Kız deli :) bigün ben de yazmak istiyorum trnsfer oldum diye dedim :) mutluluk senin kafana vurmuş allah bozmasın mutluluğunu daim etsin, benim transfere 28 gün var daha of fof

Nehira super gidio cnm bugun tekrar kan verdim ultrasonla bakacaklar cnm cok ii dusunmussun degerlerimi yazayim Transferin 7 gunu 36 / 9 gunu 60 / 12 gun 420 / 14 gun 1115 / 19 gun 5071 yani bugun ins ultrasonla bakacaklar vede not olarak sunu ekle cnm kesinlikle belirti aramasinlar bnm suan hic belirtim yok kasigim bile sızlamadı cok sukur

Teşekkürler canım :) maşallah böyle devam etsin inşallah :) darısı başımıza amin

İşte kafa mafa kalmadı ki
Cnm sana 4. Gün embriyosu transfer ettiler ya.
Türkiye deki tüp bebek merkezleri ya 3. Gün embriyosu yada 5.gün embriyosu transfer ediyorlar.
4. Gün embriyosu transferi az.
İnan ne 2 ne 3 ne 4 ne 5 hiç fark etmez.
O tuttuktan sonra hepsi hikaye.
Çok güzel embriyo diye anlatıp anlatıp duruyorlar.
O zaman hepimizi hamile bıraksınlar.

doğa delisi nasılsın? Iğne hiç açtırmıyor ama geç gördüm geç yazdım. Hepsi geçiyor unutuluyor . Inşallah güzel haberler alırsın
[/QUOTE]

Genel olarak iyiydi canım. Sadece dün yaptığım cetrotide canımı çok acıttı. Sanırım yanlış bir şey yaptım , damara denk geldi kanadı biraz bugün de yeri biraz morarmış ve acıyor. Bugün iğnesiz günüm. Yarın toplama olacak inşallah.

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız .

Ya burda da aslında 3 ya da 5 transfer ediyorlar. 5. gün haftasonuna denk geliyor, doktor çalışmıyor diye 4. gün transfer ettiler. Ona biraz takıldım ben de aslında.

Ya evet, neden o anlattıkları çok güzel embriyolar tutmuyor? sebepler neler? Sana da 4. gün embriyosu transfer edilmişti demi? Şimdi 7. günün olması lazım diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor?

Genel olarak iyiydi canım. Sadece dün yaptığım cetrotide canımı çok acıttı. Sanırım yanlış bir şey yaptım , damara denk geldi kanadı biraz bugün de yeri biraz morarmış ve acıyor. Bugün iğnesiz günüm. Yarın toplama olacak inşallah.

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız .[/QUOTE]
Bol şanslar canım

Ya evet, neden o anlattıkları çok güzel embriyolar tutmuyor? sebepler neler? Sana da 4. gün embriyosu transfer edilmişti demi? Şimdi 7. günün olması lazım diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor?
Yok cnm 5. Gün embriyosu benimkiler.
4 tane de dondurulmuş 5. Gün embriyom var.
Bilmem valla nasıl gidiyor.
Testle anlıcaz nasil gittigini.
Benim ilk denemem değil heyecanlı değilim.
Senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…