- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
Bende olmadı mesela bir his.Evet 2.45 de hastanede yaptırdım. Yarın toplama olacak inşallah . Bugün yumurtaların çatladığına ilişkin ağrım sızım olur mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmadı mesela bir his.Evet 2.45 de hastanede yaptırdım. Yarın toplama olacak inşallah . Bugün yumurtaların çatladığına ilişkin ağrım sızım olur mu acaba ?
Yok cnm 5. Gün embriyosu benimkiler.
4 tane de dondurulmuş 5. Gün embriyom var.
Bilmem valla nasıl gidiyor.
Testle anlıcaz nasil gittigini.
Benim ilk denemem değil heyecanlı değilim.
Senin nasıl gidiyor?
Orası öyle canım tabi ilerleyebildik.Anladım canım, ben heyecanlıyım galiba bir de bu kadar ileyebildik diye şükür ediyorum.
Evt tahmini 20.25 haziran arası olur transferm.bu 4.denemem daha önce pgt yapılmadı hiç bu ilk olucak.18 günde sonuç geldi pgt denG Gulsah8488 , senin transfer haziran sonu muydu, bide embriyona pgt yapıldı sanırım , testten ne kadar sürede döndü , daha önce hiç pgt li transfer yaptırmış mıydın bu ilk mi olacak :) bi sürü soru sordum
Hiç kafaya takma cnm benim bnmde esimin oleydi benim 4.denemem olck şükür 2 embriyom 5 güne geldi pgt de temiz çıktı bu ay transfer olucam insallah adet olmayı bekliom tahminen 20.25 Haziran'da olurum transferKızlar hepinizi tek tek okudum transfer olanlar inşallah inşallah güzel haberler vereceksiniz bize benim gibi transferi bekleyen arkadaşlar da var aynı ben gibi sabırsız gerçekten zaman geçmiyor benimde ayın 20 yada 21. Günü olacak ikinci denemem ilk deneme negatif tek sıkıntı eşimin sperm sayısı ve hareketi nasip herşey ama ne olur bu sefer olsun ne olur
Yok cnm ben bisy almamıştım lazım olursa hasteneden veriyolar.zatn aç karnına gidiyosn.blki ped felan gerekebilrYumurta toplama işlemine giderken yanınıza neler aldınız ? Bana hiçbir şey demediler. Bir şey almalı mıyım , bilmiyorum.
Yok cnm ben bisy almamıştım lazım olursa hasteneden veriyolar.zatn aç karnına gidiyosn.blki ped felan gerekebilr
Caniiimm cok şükür ki benim kendiliginden oldu...aslinda benim de esimdeydi sorun..sizdeki gibi..4 kez tüp denedik olmamıştı ama Rabbim dogal yollarla verdi cok şükür. Bugun 4+6 ..kese göründü dün elhamdülillah..
Canım seninki de mi 4. gün embriyosu?
Benimki 4. gün. bir de benim de 5. günüm.
Aynı gün mü transfer olmuşuz biz yoksa
Ay bişey kalmamış senden 10 gün sonra ben olacam :) inşallah kendimi öyle vutuyom bişey kalmadı diye diye :)Evt tahmini 20.25 haziran arası olur transferm.bu 4.denemem daha önce pgt yapılmadı hiç bu ilk olucak.18 günde sonuç geldi pgt den
Cnm ben çıkışta Pantalon giymemek için karnı hassas oluyo insanın eşofman altı aldım, iç çamaşırı aldım, altına da gunluk pedlerden al istersen.Yumurta toplama işlemine giderken yanınıza neler aldınız ? Bana hiçbir şey demediler. Bir şey almalı mıyım , bilmiyorum.
Takmıyorum pek canım sadece bebiş tutmadı ona çok üzüldüm bu sefer olsun istiyorum tek isteğim inşallah seninle aynı zamanda transfer oluyoruz bitane mi transfer edilecek sana daHiç kafaya takma cnm benim bnmde esimin oleydi benim 4.denemem olck şükür 2 embriyom 5 güne geldi pgt de temiz çıktı bu ay transfer olucam insallah adet olmayı bekliom tahminen 20.25 Haziran'da olurum transfer
Canım senle aşağı yukarı aynı gidiyoruz. Kese görebildin mi acaba. Dr bana ikiz olabilir demişti değerlere göre ama daha muayene olmadımNehira super gidio cnm bugun tekrar kan verdim ultrasonla bakacaklar cnm cok ii dusunmussun degerlerimi yazayim Transferin 7 gunu 36 / 9 gunu 60 / 12 gun 420 / 14 gun 1115 / 19 gun 5071 yani bugun ins ultrasonla bakacaklar vede not olarak sunu ekle cnm kesinlikle belirti aramasinlar bnm suan hic belirtim yok kasigim bile sızlamadı cok sukur
Cnm ben çıkışta Pantalon giymemek için karnı hassas oluyo insanın eşofman altı aldım, iç çamaşırı aldım, altına da gunluk pedlerden al istersen.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun cnm.
Çok güzel yumurtalar ver.
Çok güzel embriyoların olsun inşallah.
*Benden uzun t-shirt istediler, ( kısa rahat elbise misali, ameliyat sırasında ve dinlenirken giydim.)Yumurta toplama işlemine giderken yanınıza neler aldınız ? Bana hiçbir şey demediler. Bir şey almalı mıyım , bilmiyorum.
Oooh gözün aydın canım.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Caniiimm cok şükür ki benim kendiliginden oldu...aslinda benim de esimdeydi sorun..sizdeki gibi..4 kez tüp denedik olmamıştı ama Rabbim dogal yollarla verdi cok şükür. Bugun 4+6 ..kese göründü dün elhamdülillah..
Bana 2 embriyo transfer olcak cnm galiba aynı zamanda olcaz 1.2gun oynar blki.adet oldunmu sen ben olmadım 1.2 güne olcamTakmıyorum pek canım sadece bebiş tutmadı ona çok üzüldüm bu sefer olsun istiyorum tek isteğim inşallah seninle aynı zamanda transfer oluyoruz bitane mi transfer edilecek sana da
Yok farketmio cnm 1de göndersen 2de gondersen aynı sürede gelio ben 2 tane yolladım 18 günde geldi şükür.dondurulmus olunca pgt zor oluyomus çözüp tekrar dondurunca kalitesi azalıyor musAy bişey kalmamış senden 10 gün sonra ben olacam :) inşallah kendimi öyle vutuyom bişey kalmadı diye diye :)
Peki bu denemen önceki tedavilerden dondurulmuşlardan mı yoksa yine yakın zamanda tedavi gördün sonrası opu oldun , onlardan mı, çünkü önceden dondurulduysa pgt ye gönderilemiyor heralde dimi opu zamanı karar vermen gerek pgt yaptırıp yaptırmayacağın.
Benim 12 mayıs opu oldu, 5. Güne giden 3 embriyom vardı, 2sini pgt ye gönderdik. 15-20 günde döner demişlerdi. 18 haziranda transfer olacaktı, sonra aradılar pgt ten dönmesi biraz gecikecek diye , 5 temmuza ertelendi. Pgt ye 2 tane göndermemle sürenin uzamasının alakası var mıdır sence ? 1 tane göndersem daha çabuk mu gelirdi.
Bide mesela 2 sini gönderdik , 1 i normal donduruldu. Aradan zaman geçince bu göndermediğimi gönderebiliyormuyum acaba ? Kafalar bi milyon :)