Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Benim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir. 🥰 İçlerinde bebeklerin vardır inşallah. 🤲🏻
Allah razı olsun canım 🤲 inşallah ya.. Böyle kabız gibi olan var mı acaba.. Karnımın alt kısmı resmen iptal ya 🥴

GELİŞMELERİ ÜSTE YAZACAĞIM İLK MESAJDA

🍀Histeroskopi olacağım. Rahimde üstte kemerli yapı mevcut. Sonra ise saizen büyüme hormonu kullanacağım 2. tedavide ek olarak. Şu an plan bu şekilde. Belki birine fikir olur diye hsg görüntüsünü ekliyorum.

Eki Görüntüle 2767169

🍀
1. Tüp Bebek Tedavim Negatif Sonuçlandı.
🍀
Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.

Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
Merhaba aynı ilaçları bnde aldım ama nerdeyse 8000 TL tuttu sizinki baya uygun fiyatlı bize SGK karşılamıyor dediler

Amin inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor? 🥰🥰
Her şey yolunda çok şükür. Sizlerin de güzel haberlerini alsam daha keyiflenecem sürekli dua ediyorum. Önce sen sonra tüm tedavi gorenler sonra herkese nasip etsin sırayla diye 😘

X