Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

e bukadar olur yani bu işin sonunda yan komşu yada akraba falan çıkmazsak iyi yani, ayrıca ben ,,, çalışıyorum hadi bakalım burdanda bişey bekliyorum, rapor falan alamamda yıllık iznimin bir haftasını kullanıcam, dediğin gibi tam senin hastaneye başlaman, benim hastaneyle işimin bitmesi aynı zamanda oluyo nasıl karşılaşıcaz ki

Rüya sen ,,, değilmisin ya hayret çabuk taşın sende buraya olmuyo böyle:dance: ayrıca kaktüscüm sen memur derken neyi kastediyon jeyyar

KUZİCİM TRANSFERDEN SONRA OZAMAN İNŞALLAH SENİNLEDE KARŞILAŞIRIZ

bu arada cevap vermek zorunda değilsin öylesine sordum canım, şaka maksatlı

Kaktüs 1 Hafta Sonra Bende Orda Olucam Konuşalimda Ayni Zaman Randevu Denk Getirelim

rüyaa canım ben her halükarda 2 şubat c.tesi 9 da merkezde olmam gerekiyoo...Çünkü 1 şubat regl diye hesaplarsam 3.pazara geldiği için şubat ikide...regl olamazsamda lucrinin 13. yap gel dedi oda 2. şubat oluyoooo....hadi sende 2. şubatta gelde buluşalım..kuzide çatlasın...:dance:

aşağı yukarı zamanlarımız aynı bende 21 oakta puregon kullanmaya başladım.Beraber güzel sonuçlar alırız inşallah.

CANIM PARDON YA BEN 4 ŞUBATTA ORADA OLUCAM GALIBA SENİN 2 Cİ GİDİŞİNE DENK GELEBİLİR

al işte heeeey oturan benim amaaaaaa komşuyuz biz niye böyle yapıyon :dilcikar:

üzülmeee canımm sende bana çaya gelirsin bu seferde rüyaa çatlar...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…