ya canlarım bide bu arada bize verilen ilaç belgesinde lucrinin 18.00 yapılması uygundur diyoooo...ama tabi ben 15 dakika ha yaptım ha yapacam derken 18.15 te ancak yaptım bütün cesaretimi toplayarak....bi sakınca olurmu acaba merkezi aradım kimse açmadı ...her akşam 18.15 te yapsam uygun olurmu deneyimli tüpçüler...bi el atıverinnn
ya canlarım bide bu arada bize verilen ilaç belgesinde lucrinin 18.00 yapılması uygundur diyoooo...ama tabi ben 15 dakika ha yaptım ha yapacam derken 18.15 te ancak yaptım bütün cesaretimi toplayarak....bi sakınca olurmu acaba merkezi aradım kimse açmadı ...her akşam 18.15 te yapsam uygun olurmu deneyimli tüpçüler...bi el atıverinnn
canım benim ben buara pek siteye giremedim ancak şimdi gördüm ve çoookk sevindim hadi hayırlısı sanırım uzun protokol uygulanıyor rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasına.s.:1hug:
canım ben bugün merkeze gittim malesef rahim duvarı ilaca cevap vermiyor histereskopi olacağım şubatta hayırlısı bakalım neler bekliyor benii:çok üzgünüm:
canım benim ben buara pek siteye giremedim ancak şimdi gördüm ve çoookk sevindim hadi hayırlısı sanırım uzun protokol uygulanıyor rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasına.s.:1hug:
canım ben bugün merkeze gittim malesef rahim duvarı ilaca cevap vermiyor histereskopi olacağım şubatta hayırlısı bakalım neler bekliyor benii:çok üzgünüm:
Olur canım bişey olmaz hergün aynı saatte yaparsan sorun olmaz....Benim ilaçlarım farklıydı yani isim olarak ama içinde yazan tarifeye göre vurmadım doktorum bi saat belirledi mesela 8 olsun hep aynı saatte vur ama dedi...Bende her akşam 8 de bazen 8 i 5 geçe falan oluyodu yapana kadar doktora sordum bikaç dakikadan bişey olmaz dedi....O yüzden canını sıkma canım inşallah herşey çok güzel olacak güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canım öptüm sevgiler....
Canım hadi hayırlısı bakalım başladın sonunda demek, ya ben saat 18:00 de hep yolda oluyorum dolmuşta falan yapamıyorum diye sordum doktora eve gidince yap bişey olmaz dedi ama sen yapabiliyosan saatinde yap boşver, nasıl kolaymış dimi iğne, hiç bir zorluğu yok, ama ben şimdi diğer iğnelere de başladımya Lucrin'in yanında göbekten birde puregon yapıyorum, ayrıca kalçadan merional yapıyorum, ayrıca kolumdan kan testi yaptırıyorum valla kevgire döndüm yav, acısı bişey değilde hangisini yapacaktım, yaptımmı yapmadımdı kafam karışıyo artık inşallah değer bu yaşadıklarımıza
HAyırlı olsun kaktüscüm inşallah tedavi pozitile sonuçlanır ve bizleri teyze yaparsın. Allah yardımcın olsun
kuzi hepsini kendi kendine mi yapıyosun....offff desene daha zor süreçler beni bekliyooo..Allah yardımıcımız olsun...
merhaba nasılsın tedavin ne aşamada iğnelri bende kendim yapabileceğimi duydugumda imkan vermemiştim çünkü çok korkarınm iğneden ama yaptım lucrınden tam 23 tane gonal f dende 10 tane yaptım başa gelince çekiliyo ama korkma hiçö acımıyo ilk defada indsana biraz zor gibi geliyo ama alışıa.s.yosun
kuzi hepsini kendi kendine mi yapıyosun....offff desene daha zor süreçler beni bekliyooo..Allah yardımıcımız olsun...
yapıyoz ya sorma, kendimi aştım valla, gerçi çok korkmam iğneden falan ama kendime iğne yapacağım aklıma bile gelmezdi kader napcan, ama hiç zor şeyler değil takma kafana biraz kafa yoruyo ama ben ençok transferden sonra sonucu nasıl bekliycem onu düşünüyorum
merhaba nasılsın tedavin ne aşamada iğnelri bende kendim yapabileceğimi duydugumda imkan vermemiştim çünkü çok korkarınm iğneden ama yaptım lucrınden tam 23 tane gonal f dende 10 tane yaptım başa gelince çekiliyo ama korkma hiçö acımıyo ilk defada indsana biraz zor gibi geliyo ama alışıa.s.yosun
merhaba arkadaşlar...deneyimli olan arkadaşlarıma yada bu süreci geçen arkadaşlarıma sonuyorum lucrinin 14. yapılıp reglin 3. günü dr.gidildiğinde ne gibi bir prosedür yapılıyooooo beni bilgilendirirseniz sevinirim...hepinizi öpüyorummm
tşk ederim kuzi...ama yaaa zamanında olmazsam diye de çokkk tedirgin oluyorum...eğer olmazsam reğlin 2. gün gel dedi...Allahım yardım eder inşallah..bu arada sen nasılsın...