Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

Olur canım bişey olmaz hergün aynı saatte yaparsan sorun olmaz....Benim ilaçlarım farklıydı yani isim olarak ama içinde yazan tarifeye göre vurmadım doktorum bi saat belirledi mesela 8 olsun hep aynı saatte vur ama dedi...Bende her akşam 8 de bazen 8 i 5 geçe falan oluyodu yapana kadar doktora sordum bikaç dakikadan bişey olmaz dedi....O yüzden canını sıkma canım inşallah herşey çok güzel olacak güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum canım öptüm sevgiler....

Canım hadi hayırlısı bakalım başladın sonunda demek, ya ben saat 18:00 de hep yolda oluyorum dolmuşta falan yapamıyorum diye sordum doktora eve gidince yap bişey olmaz dedi ama sen yapabiliyosan saatinde yap boşver, nasıl kolaymış dimi iğne, hiç bir zorluğu yok, ama ben şimdi diğer iğnelere de başladımya Lucrin'in yanında göbekten birde puregon yapıyorum, ayrıca kalçadan merional yapıyorum, ayrıca kolumdan kan testi yaptırıyorum valla kevgire döndüm yav, acısı bişey değilde hangisini yapacaktım, yaptımmı yapmadımdı kafam karışıyo artık inşallah değer bu yaşadıklarımıza

Canım kasma kendini, eğer hayırlısı geç olmasıysa geç olsun, bakalım bizi neler bekliyo hiçbirşey belli değil, hakkımızda hayırlısı inşallaha.s.

canım çok geçmiş olsun allahım yardımcın olsun inşallaha.s.

Inşallah Sorunsuz Bir şekilde Geçer Tedavi Sürecin Ve O çok Istediğin Meleğine Kavuşursun Canim Amin

inşallah hayırlısı olur. bize de umut olursun.ben de tüp bebek yaptırmaya karar verdim ama nerde yaptıracağım konusunda çok kararsızım. parayı hazırladık ama merkeze karar veremediğimizden 2 aydır bekliyoruz.belki de zamanı gelmediği için bunlar bahane. bakalım kısmet ne zamana?

aynen bende nerde yaptırcağıma karar veremedim.artık internetten tüp bebek araştırmsı yapmadığım yer kalmadı.çok kararsızım.önemli bi karar sonuçta.bakalım haırlısı

yağmurum canım tşk ederim...inşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder hepimize...

kuzi hepsini kendi kendine mi yapıyosun....offff desene daha zor süreçler beni bekliyooo..Allah yardımıcımız olsun...

kuzi hepsini kendi kendine mi yapıyosun....offff desene daha zor süreçler beni bekliyooo..Allah yardımıcımız olsun...

merhaba nasılsın tedavin ne aşamada iğnelri bende kendim yapabileceğimi duydugumda imkan vermemiştim çünkü çok korkarınm iğneden ama yaptım lucrınden tam 23 tane gonal f dende 10 tane yaptım başa gelince çekiliyo ama korkma hiçö acımıyo ilk defada indsana biraz zor gibi geliyo ama alışıa.s.yosun

canım yüreğine sağlık..dün zar zor yaptım..bu gün ikincisini yapıcam inşallah...hayırlısıyla şu tedaviyi bi atlatsak....sonumuzu hayır etsin rabbim...

yapıyoz ya sorma, kendimi aştım valla, gerçi çok korkmam iğneden falan ama kendime iğne yapacağım aklıma bile gelmezdi kader napcan, ama hiç zor şeyler değil takma kafana biraz kafa yoruyo ama ben ençok transferden sonra sonucu nasıl bekliycem onu düşünüyorum

canım benim evet bekleme süreci gerçekten çokkk zor...Allahım sabır versin...ben şimdiden bir sürü kitap aldım çoğu roman yattığım yerden okucam...ne yapalım 12 günü öyle böyle atlatıcaz inşallah...yeterki sonu iyi olsun..

canım tşk ederim temennin için...Evet gerçekten rabbim yardım ediyormuş..iğnelerimi rahat rahat yapıyorum artık...bazen eşim hevesleniyooo izin vermiyorum tabiki...zevk bile aldım kendi kendime yaparken...insana güç geliyooo sonucunda mısır patlağım var..Tabi kötüsünüde düşünmedim değill oda bana tecrübe olur..rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...

merhaba arkadaşlar...deneyimli olan arkadaşlarıma yada bu süreci geçen arkadaşlarıma sonuyorum lucrinin 14. yapılıp reglin 3. günü dr.gidildiğinde ne gibi bir prosedür yapılıyooooo beni bilgilendirirseniz sevinirim...hepinizi öpüyorummm

Canım ben gittiğimde kan tahlili ve ultrason yaptılar ve uygun gördü doktor Puregon ve Monegon iğnelerine başladım, bu arada Lucrini de kesmedi, Puregon ve Lucrin göbekten, monegon kalçadan yapılıyo, sonra iki günde bir kontrole çağırıp ultrason yapıyo, yumurtaların gelişimini takip ediyo ve ilaçlara devam ediyo. sormak istediğin bişey olursa haydi sor sor a.s.

tşk ederim kuzi...ama yaaa zamanında olmazsam diye de çokkk tedirgin oluyorum...eğer olmazsam reğlin 2. gün gel dedi...Allahım yardım eder inşallah..bu arada sen nasılsın...

tşk ederim kuzi...ama yaaa zamanında olmazsam diye de çokkk tedirgin oluyorum...eğer olmazsam reğlin 2. gün gel dedi...Allahım yardım eder inşallah..bu arada sen nasılsın...

olsun canım niye tedirgin oluyosun ki nezaman olursan ozaman başlıyacaksın, zaten Lucrin adetlerde değişiklik gösterebiliyomuş, geç yada erken olabilirmiş, benim adetim çok düzenlidir etkilemedi, gününde oldum ve üçüncü günü pazara geldiği için ikinci günü çağırdı ve tedaviye başladı. Bana yarın çatlatma iğnesi verebilir, verirse çarşamba toplanır yumurtalarım, yumurtalar büyüdükçe kasıklarımda baskılarını hissediyorum, inşallah karnımızda bebeklerimizi de hissederiz canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…