selam canım, senin için hayırlısı olsun.. tedavinde bol şanslar.. yazından okuduğum kadarıyla heyecanla güzel umutlarla adım atıyorsun inşallah sonucunda böyle heyecanlı ve güzel olur.. dr.'a bende yakında gideceğim.. benim hastaneye giderken hep umut tüp bebeğin önünden geçiyoruz.. inşallah sizinde umudunuz olur burası..
kendine iyi bak...
canım hayırlı olsun sana bol şans diliyorum inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun:1hug::1hug:
Bu sitede hepimiz farklı farklı yolculuklara çıktık…kimimiz mutluluktan uçarken,kimimiz umutsuzlukla ağladı ,yıkıldı…kimimiz ise yılmadı mücadeleye devam etti….
Umutla umutsuzluğun bir arada olduğu bu sayfalarda hepimizin mücadelesi, ortak noktası meleklerimizin gelmesiydi…
Evet nihayetinde bende TÜP BEBEK yolculuğuna çıkıyorum Allahın izniyle…Rüyameleğim canım arkadaşımın da katkısıyla Umut tüp bebek merkezinde karar kıldım…Bu gün iş yerinde merkezi arayıp randevu aldığımda içim kıpır kıpırdı.Sanki bir süredir tedavimi olmuşum her şeyi yaşamışım yarın sonucum belli olacakmış gibi heyecandan günümü gün ettim..Yarın 15.00 eşimle birlikte ilk görüşmeye gideceğiz..bakalım bana ne gibi tedaviyi uygun bulacak..Allahım inşallah sabrımızın sonunu hayırlısıyla verecek…Kendi kendimin psikoloğu olmaya çalışıyorum aynı zamanda olumsuzluk durumunda…Olsun diyorum ben bu uğurda bütün mücadelemi veriyim Cenabı Allahım nasip ederse hayırlısı ise olur diyorum…
Bu yolculukta dualarınızı ve desteklerini bekliyorum…Hepimizin yardımcısı olsun Allah…
Bu sitede hepimiz farklı farklı yolculuklara çıktık…kimimiz mutluluktan uçarken,kimimiz umutsuzlukla ağladı ,yıkıldı…kimimiz ise yılmadı mücadeleye devam etti….
Umutla umutsuzluğun bir arada olduğu bu sayfalarda hepimizin mücadelesi, ortak noktası meleklerimizin gelmesiydi…
Evet nihayetinde bende TÜP BEBEK yolculuğuna çıkıyorum Allahın izniyle…Rüyameleğim canım arkadaşımın da katkısıyla Umut tüp bebek merkezinde karar kıldım…Bu gün iş yerinde merkezi arayıp randevu aldığımda içim kıpır kıpırdı.Sanki bir süredir tedavimi olmuşum her şeyi yaşamışım yarın sonucum belli olacakmış gibi heyecandan günümü gün ettim..Yarın 15.00 eşimle birlikte ilk görüşmeye gideceğiz..bakalım bana ne gibi tedaviyi uygun bulacak..Allahım inşallah sabrımızın sonunu hayırlısıyla verecek…Kendi kendimin psikoloğu olmaya çalışıyorum aynı zamanda olumsuzluk durumunda…Olsun diyorum ben bu uğurda bütün mücadelemi veriyim Cenabı Allahım nasip ederse hayırlısı ise olur diyorum…
Bu yolculukta dualarınızı ve desteklerini bekliyorum…Hepimizin yardımcısı olsun Allah…
Sonunda umut dolu yolculuğum başlıyor...bugün dr. la görüşmem çokkk güzeldi...çok güzel bir ortam sıcacık sevgi dolu...inşallah tedavi süresince böyle devam eder...21 ocak lucrinle tedavim başlıyorrrr...
dualarınız benimle olsun...
kaktüscüm canım beni hatırladınmı bilmiyorum ezo77 inşallah canım hamile haberlerini alırız...
şansın açık olsun,bol bol dua etmeyi sakın unutma... yerimseniben
Kaktüscüm herzaman yanındayız tüm yolculuğun boyunca.Dilerim ki iyi güzel tecrübelerini paylaşırız bu yolculukta.
Kendi kendimizin psikoloğu olmak bizim kaderimiz napalım.Olcaz artık kendimizin, birbirimizin herşeyi olcaz bu sitede.Dualarım hepinizle zaten.
Kimse çok beklemez umarım.Eminim annelik sana çok yakışacaktır.
hadı hayırlısı olsun kaktüscüm inşallah hayallerıne kavusursun
cnm sımdıden allahım yardımcın olsun inş hersey gonlunce olsun ve bebısın bıran once sana gelsın
kaktuscum hayirli olsun insallah bu yolculuktan bir bebekle donersin!!!
Hadi bismillah bakalım, ben de 11 Ocakta başladım Lucrine, tam ongün var aramızda, ben bugün 7.iğnemi yaptım adet olunca (yarın olmam lazım normal şartlarda ) adetin üçüncü günü doktora gidicem bakalım napcasss. :1rolleyes:
kuzicim canım yaaa o kadar çokk heyecanlıydım ki anlatamam..Dr bey çokk şeker herşeyi Yanılmıyorsam neslihan hanımdı çokk güzel açıklayıcı bir şekilde anlattılar...ben bu kadar çabuk olacağını hiçç tahmin etmemiştim..regl günümü bekler ona göre tedaviyi başlatır sanmıştım..Ama 1 ocak benim regl günümdü onu hesaba alaraktan 21 ocakta lucrin için çağırdı...Allahım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle tedavimizi sonuçlandırır...yüzümüzü güldürür.Bu uğurda mücadele veren bütün can yoldaşlarıma sabır diliyorum(kendimede)..gerçekten yaşamayan bilemezmişşş sabır,güç,mücadele,hırs ve tabiki umut isteyen bir yolmuş..Allah yolumuzu açık etsin inşallah...
kaktüscüm tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. emin ol tüm süreç göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. işin bence tek zor kısmı 12 günü yatarak beklemek. ben şu an transferimin 4. günündeyim. ayın 28 inde belli olacak ama sen gel bi de bana sor beklemeyi. transfer gününe kadar çok pozitiftim ve hemen bebeklerimi elime alacakmışım gibi geliyordu. şimdiyse devamlı evde olup hareketsiz kalmak zorunda olduğum için bazen umutsuzluğa düşüyorum acaba bebeklerim tutunabildiler mi annelerine diye.... neyse seni şimdiden sıkıntıya sokmanın bi anlamı yok, bu süreci mümkün olduğunca stressiz ve pozitif bir şekilde atlatmalısın. doktoruna da sonuna kadar güven ve dediklerini harfi harfine uygulamaya çalış mümkün olduğunca neden diye sorular getirmemeye çalış aklına. dualarım anne olma yolunda bizim gibi çaba sarfeden tüm anne adaylarına....