kuzicim nasılsın benimde bugün transferim yapıldı beklicez artık, nasıl bir ağrın sıkıntın varmı?inşallah herşey yolunda gider.
bebişlerim transferin hayırlı olsun allah hayırlı evlatlar versin inşallah ama senin bugün kalkmaman lazım bütün gün yatmalısın dikkat et kendine
sağol canım benim yarın sabah 10:15 te operasyondayım sen nealaemdesin nasıl gidiyor:1hug:a.s.operasyonun inşallah güzel sorunsuz geçer...ondan sonra tedaviye devammm...gelsin bebişlerrr:teytey:
buara pek giremedim bazı özel işlerimden dolayı.rüyacım nerdesin sen yav bende seni merak etmiştim, benim transfer oldu bekliyoruz bakalım, benimde rahim zarım biraz inceymiş ilaç kullanıyorum ama bakalım, canım inşallah bu operasyonla düzelir herşeyde yapılır transferin bekliyorum haberinia.s.
buara pek giremedim bazı özel işlerimden dolayı.
canım benim inşallah kalınlaşır rahim duvarın biliyorsun benim histeroskopi rahim duvari kalınlaşmadığı için yapılacak uumarım senin ilaca cevap verirde gerek kalmaz
bende yarın operasyondayım
:çok üzgünüm:
maşallah kızlar , transfer yapılan yapılana. Darısı olmayanlara. Bende bu ay ilk kez başlıyorum tüp bebeğe kuzi hatırlar sanırım. Allah tamamına erdirsin. Umarım herşey yolunda gider. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hepinizde. Allah gönlünüzdeki neyse versin.
rahimduvarı ince onun için beklemedeyim ilaç kullanıyorum adet olunca gideceğim bakalım hayırlısıneden canım beklemedesin ki? merak ettim? inşallah hepimiz güzel haberler veririz...olmasada canımız sağolsun hayırlısı buymuş deriz...:asigim:
buara pek giremedim bazı özel işlerimden dolayı.
canım benim inşallah kalınlaşır rahim duvarın biliyorsun benim histeroskopi rahim duvari kalınlaşmadığı için yapılacak uumarım senin ilaca cevap verirde gerek kalmaz
bende yarın operasyondayım
:çok üzgünüm:
sen hangi aşamadasın merak ettim tedavi nasıl gidiyo
herşey yolunda gider inşllh sanada bol şanscanım ben iğnelere devam ediyorum...gonal f,lucrin devam...daha yumurtalar toplanmadı...hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta sanırım toplanır...hayırlısı olur inşallah hepimizin hakkında..
Kaktüüüsss nerdesiiiiiinnnn, naptın, nasıl gidiyo
Merahab arkadaşlar
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Hiçbirşey yolunda gitmiyor. Tam bir karar alıyorum haydaaa. bir sorun çıkıyor karşıma. Offfffff. Allahım sen yardım et lütfen. Sabrımın tükendiğini hissediyorum .Allaha asi olmaktan korkuyorum. Onu gücendirmekten korkuyorum. Ama ne yapayım hiçbirşey yoluna girmiyor. Sen sabrımızı artır rabbim.
şimdide bu moda heralde bende beklemedeyim daha öncekilerde hemen transferim oluyodu beklemekten sıkıldım biran önce olsada hayırlısıyla rahatlasakcanım benimmm iş yoğunluğundan giremedim 1 haftadır...bugün yumurtalarım toplandı doldurulmak için beklemeye alındı...transferim bir sonraki reglime kaldı...e2 tahlilim yüksek çıktı...dr..yumurtaları riske atmayıp dondurup bekeletelim dedi.bu durumda transfer olursa yumurtaların kiste dönüşebilir dedi..29 tane sağlıklı yumuşlarım olmuşş..bakalım kaçtanesi kaliteli çıkıcak...rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...ben bir sonraki reglimi bekliyeceğim artık..ondan sonra nasıl bir gelişme olacak bakalım...her zaman hayırlısını diledim rabbimden bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...
canım benimmm iş yoğunluğundan giremedim 1 haftadır...bugün yumurtalarım toplandı doldurulmak için beklemeye alındı...transferim bir sonraki reglime kaldı...e2 tahlilim yüksek çıktı...dr..yumurtaları riske atmayıp dondurup bekeletelim dedi.bu durumda transfer olursa yumurtaların kiste dönüşebilir dedi..29 tane sağlıklı yumuşlarım olmuşş..bakalım kaçtanesi kaliteli çıkıcak...rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...ben bir sonraki reglimi bekliyeceğim artık..ondan sonra nasıl bir gelişme olacak bakalım...her zaman hayırlısını diledim rabbimden bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...