Kaktüscüm bugün merkeze gittin demekki, hayırlı haberlerle gel inşallah, bekliyorum haberleri, benim yarın büyük ihtimalle transferim var korkuyoruuuuummm,
bu arada yumurtalarım baya fire vermiş, 15 taneden 8 tanesi döllenmiş, transfer zamanına kadar net sayı belli olmaz dedi yani sayi daha da düşebilir, gerçi bitane kaliteli de yeter ama, insan o yumurtaları da çocuğuymuş gibi hissediyo yaf:1rolleyes:
ne alemsin kızzzz 15 tane çocuğu ne yapacan...8 yeter sana
canım bu arada bugün merkeze gitmedim...cuma günü merkezi aradım hemşireye kahverengi lekelenmem var yarın geliyimmi diye sordum tam regl olmadıysanız p.tesi gelin zaten pazar lucrininizde bitiyor dedi...yani bugün reglimin 1.günü p.tesi 3. günü offffffffffff bakalım p.tesi ne olacak....
canımmm bu arada 8 yumurta çokkkk iyi 15-20 yumurtası olupta sağlıksız olmasından iyidir yani....kızz sen hamiş kalacaksın içime öyle doğuyor valla...bak demedi deme....inşallah rabbim yanıltmaz beni...senin emeklerinide boşa çıkarmaz....transfer sonrası mutlaka haberlerini bekliyor olucam....beni habersiz bırakma...öpüyorum seni....Şeniz
Kuzi alemsin yani :))))
Bencede napcaksın 15 taneyi :)))
KAKTÜS inşallah sende Kuzi de olcaksınız bu denemelerdea.s.
Kaktüscüm bugün merkeze gittin demekki, hayırlı haberlerle gel inşallah, bekliyorum haberleri, benim yarın büyük ihtimalle transferim var korkuyoruuuuummm,
bu arada yumurtalarım baya fire vermiş, 15 taneden 8 tanesi döllenmiş, transfer zamanına kadar net sayı belli olmaz dedi yani sayi daha da düşebilir, gerçi bitane kaliteli de yeter ama, insan o yumurtaları da çocuğuymuş gibi hissediyo yaf:1rolleyes:
ne alemsin kızzzz 15 tane çocuğu ne yapacan...8 yeter sana
canım bu arada bugün merkeze gitmedim...cuma günü merkezi aradım hemşireye kahverengi lekelenmem var yarın geliyimmi diye sordum tam regl olmadıysanız p.tesi gelin zaten pazar lucrininizde bitiyor dedi...yani bugün reglimin 1.günü p.tesi 3. günü offffffffffff bakalım p.tesi ne olacak....
canımmm bu arada 8 yumurta çokkkk iyi 15-20 yumurtası olupta sağlıksız olmasından iyidir yani....kızz sen hamiş kalacaksın içime öyle doğuyor valla...bak demedi deme....inşallah rabbim yanıltmaz beni...senin emeklerinide boşa çıkarmaz....transfer sonrası mutlaka haberlerini bekliyor olucam....beni habersiz bırakma...öpüyorum seni....Şeniz
Kuzi alemsin yani :))))
Bencede napcaksın 15 taneyi :)))
KAKTÜS inşallah sende Kuzi de olcaksınız bu denemelerdea.s.
kaktüscügüm uzun zamandir bu topice girmedigim icin senin de tüp bebege basladigini yeni gördüm rabbim insallah gönlündekini sana verir insallah hayirli haberinide buradan bizlere müjdeleyeceksin allah yardimcin olsun
Allah yardımcın olsun canım
Ya kenarda dursun dediydim fazladan lazım olur belki diye :roflol:,
İyi dileklerin için sağol canım benim, inşallah Allah hepimizin dileğini hayırlısıyla gerçekleştirir,
senin dileğini ise tüp bebeğe falan gerek kalmadan, tez zamanda kendiliğinden gerçekleştirir inşallah
Kuzucuklarımız onlar bizim dimi kuzi sırnaşık şey:1hug:
Kuzucuklarımız onlar bizim dimi kuzi sırnaşık şey:1hug:
Bebişlerim hangi aşamadasın sen?
Çok kişi olunca karıştırıyorum ben hep :uhm:
tüp bebek canım kuziyle beraber gidiyoruz.ONun transferi pazartesi benim salı.Kuzucuklarımız bizi bekliyorda !
BEBİŞLERİM KUZİİ hadi hayırlısı . olumlu olur inşallah canım.olumlu düşün olumlu olsun(ben pek uyamıyorum hayatım karamsar olmak. inşallah desteklerinizle bunu değiştireceğima.s)
Ne güzel aynı heyecanı paylaşıyorsunuz.
Sana da salı günü için bol şanslar şimdiden.Olur ya giremem yazamam felan.Şimdiden söyleyeyim.
Bakıyorum kuzular 3 e inmiş :))))
Allah sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin.Sana;Kuziye ve bizlere.
Kaktüsüm yarın 9-9,5 arası gideceksin dimi merkeze, benim 11 de transferim rastlaşırız belki