Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

evet canım o saatlerde merkezde olucam..evet rastlaşıcağımız kesinde nasıl karşılaşıp tanışırız o meçhul...CADIARZU

:roflol:sen başına bi şapka tak, ben dediğim gibi yakama kırmızı karanfil takcam ama bak sonra beni beğenmezsen şapkayı çıkarıp saklama :roflol:

Şaka bi yana bilmemki yaa, yada şöyle yapabiliriz orda danışma bölümüne Banu hanımın hastası saat 11'de transferi var kim diye sor diycem ama söylerlermi bilmem ki, ben seni sorsam senin gibi kontrole gelen başkaları da vardır, bide başkasına gidip kaktüs dersem dayak yerim bide :roflol:

:roflol::roflol:ya ne alemsin kuzicim..kıs nerden anladın çirkin olduğumu ordan belli oluyomukine..:1shok:neyse şaka bir tarafa bende bilmiyorum ki nasıl tanışacağız oralarda...offfff bizim buluşma başka bahara kalmadan şans eseri çarpışarak karşılaşsak..:roflol::roflol:ay ne acayipim yaaaa

:roflol::roflol:Senin kalbin güzel bacım sırnaşık şey, kısım ben geliyom sen yoksun, sen geliyon ben yokum özelden adımı söyliyim sana ama bi işine yararmı ki :roflol: neyse yav yarın ola hayrola bakarız

Kaktüscüğüm ve Sevgili Kuzi,
Her ikinize de yarın için bol bol şans dilerim. Tanrı yanınızda olsun.
Sevgi ile

kıss bi yakalamadık birbirimizi benimde aklıma geldi ismimi söylemek ama sen yoksun...dediğin gibi yarın ola hayrola...sana Allah kolaylık versin canım dualarım seninle akşama haberlerini sabırsızlıkla beklicem..

hoşgeldin canım...aklına takılan herşeyi sorabilirsin...yaşadığımız deneyimleri anlatırız bilgilerimiz paylaşırız canım...

Merhaba kaktüs

Bende bu ay başlayacağım tüp bebeğe. 3 aşılamam yapıldı. Sonuncusuda olmadı. Endometriozisim var. Doktor nedeni buna bağlıyor. Fakat kistide almıyor. bakalım ne olacak. Nasıl başlayacam bu işe bilmiyorum. Sanırım doktorumu aramam gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hergesin gönlüne göre versin.

gülsencim merhaba öncelikle ne istediğine karar verip kendini önce olumlu sonrada olumsuz pekçok şeye hazırlaman gerekiyor.ruhen ve bedenen iyi hissetmen çok önemli.bende ankaradayım.doktorunu iyi seç organize bir klinik olmasına dikkat et

sevgili kaktüs,
ben de geldim cnm, tedavin hayırlı olsun, inşallah senin ve isteyen uğraşan tüm arkadaşların da sonuçları pozitif olur..

canım hadi hayırlısı inşallah....sormak istediğini merak ettiğin bişeyler olursa burdaki bütün arkadaşlar bildikleri kadar sana yardımcı olacaklardır...

bende aynı merkezde tedavi oluyorm benim yumurta toplama işlemim oldu ama transferim ertelendi beklemedeyim hangi aşamadasın bilmiyorum sana bol şanslar ALLAH yardımcın olsun

canım hayırlı olsun ben siteye buara pek giremedim transfer gerçekleşti sanırım nasılsın neaamdesin merak ettim
bende regl oldum cuma yada perşembe operasyon

gülsencim canım tşk ederim temennilerin için...ama bencede daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçmelisin...herşeyde bir hayır vardı...

bende aynı merkezde tedavi oluyorm benim yumurta toplama işlemim oldu ama transferim ertelendi beklemedeyim hangi aşamadasın bilmiyorum sana bol şanslar ALLAH yardımcın olsun

neden canım beklemedesin ki? merak ettim? inşallah hepimiz güzel haberler veririz...olmasada canımız sağolsun hayırlısı buymuş deriz...:asigim:

canım hayırlı olsun ben siteye buara pek giremedim transfer gerçekleşti sanırım nasılsın neaamdesin merak ettim

operasyonun inşallah güzel sorunsuz geçer...ondan sonra tedaviye devammm...gelsin bebişlerrr:teytey:

rüyacım nerdesin sen yav bende seni merak etmiştim, benim transfer oldu bekliyoruz bakalım, benimde rahim zarım biraz inceymiş ilaç kullanıyorum ama bakalım, canım inşallah bu operasyonla düzelir herşeyde yapılır transferin bekliyorum haberinia.s.

kuzicim nasılsın benimde bugün transferim yapıldı beklicez artık, nasıl bir ağrın sıkıntın varmı?inşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…