Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

tedavi yolunda başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın hayırlısı olsun tedaviye başlayacağın merkez iyimi araştırdınmı doktorları falan nasıl acaba çünkü bende yaptırıcam

tedavi yolunda başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın hayırlısı olsun tedaviye başlayacağın merkez iyimi araştırdınmı doktorları falan nasıl acaba çünkü bende yaptırıcam

canım benim tedavi olduğum merket koşuyolu umut tüp bebek merkezi...dr.enver kurt...ben merkezden ve dr. çok memnunum...hayırlısı olur inşallah hakkımızda..

amin canım hayırlısı hakkımızda teşekkür ederim umarım isteyen herkes sonuç alır

canım benimmm iş yoğunluğundan giremedim 1 haftadır...bugün yumurtalarım toplandı doldurulmak için beklemeye alındı...transferim bir sonraki reglime kaldı...e2 tahlilim yüksek çıktı...dr..yumurtaları riske atmayıp dondurup bekeletelim dedi.bu durumda transfer olursa yumurtaların kiste dönüşebilir dedi..29 tane sağlıklı yumuşlarım olmuşş..bakalım kaçtanesi kaliteli çıkıcak...rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...ben bir sonraki reglimi bekliyeceğim artık..ondan sonra nasıl bir gelişme olacak bakalım...her zaman hayırlısını diledim rabbimden bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...

OOO maasallah maasallah kaktus,insallah butun yumislerin dollenir ve seni bekler,ilk transferindede mutlu sona ulasirsin...

kaktüscüm benimde başıma gelmişti. 8 e çıkmıştı E 2 tahlilim. inmesi mümkün değil demişlerdi ama 4 gün bekledik sonra iniverdi 4 e . doktorlarda şaşırmıştı. neden 1 ay erteledilerki seninki dahamı çok yükseldi ki. 1000 de 1 olur demişlerdi bana. korkma nasılsa dondurmuşlar. sorun olmaz inşallah . dua edelim güzelim.

arkadaşlar istanbulda olupta tüp bebek tedavisine başlayanlar nerede hangi hastanede yaptırdığınız hakkında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

arkadaşlar istanbulda olupta tüp bebek tedavisine başlayanlar nerede hangi hastanede yaptırdığınız hakkında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Canım bende kaktüsle aynı merkezde yaptırdım ama Acıbadem hastanesinde Dr.Cem Demirel'e giden tanıdıklarım var çok memnunlar ilk gidişlerinde tuttu, Alman hastanesine gidip çok memnun kalan tanıdıklarım var yine Alman hastanesinin bölüm başkanı Mustafa Bahçeci ünlü bi doktor duymuşsundur belki, onun kendi kliniği var Bahçeci kliniği, ayrıca Amerikan hastanesini çok önerenler var merkez nekadar iyide olsa biraz şans işi bu Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canım sen memnun kaldınmı umut tüp bebek merkezinden nasıl sence sonuç almışsındır inşallah

teşekkür ederim canım sen memnun kaldınmı umut tüp bebek merkezinden nasıl sence sonuç almışsındır inşallah

Malesef negatif benim sonucum, ama benim merkezle ilgili bi sıkıntım olmadı ve ilk seferinde sonuç alan çok oldu bu merkezde o yüzden demekki sorun bende diye düşünüyorum. Sonuçta hiçbir hastanede bunun tutacağı kesin değil şansına yani, Allah isterse olacak istemezse olmayacak gerisi bahane

Arkadaşlar Hepinize Merhaba Bende Araniza Katildim Bende Tüp Bebek Tedavisine Başladim Allah Inşallah Hepimizin Dualarini Kabul Eder Hiç Bir Zaman Umudunuzu Yitirmeyin Bizim Gibi çocuk Isteyen çok Kişi Var Allah Bizlerde Dahil Herkeze Bunu Taddirir Inşallah Kendinize çok Ama çok Iyi Bakin Bye

canım hoşgeldin aramıza...seninde hayılısı olur inşallah...rabbim yüzümüzü güldürsün...

Kaktüscüm canım nasılsın ....Tedavin nasıl gidiyor ...Herşey yolundamı?

yağmurum canım benim beklemedeyim ben...e2 tahlilim yüksek çıkınca beklemeye aldı dr.um...yumurtaları tehlikeye atmak istemedi...29 yumurtamdan en iyiyleri 14 taneydi bunlardan 10 tanesi döllendi ve beklemede....hayırlısı bakalım...şimdi regl olmayı bekliyorum...

sen nsılsın bebiş nasıl...

kaktüscüm benimde başıma gelmişti. 8 e çıkmıştı E 2 tahlilim. inmesi mümkün değil demişlerdi ama 4 gün bekledik sonra iniverdi 4 e . doktorlarda şaşırmıştı. neden 1 ay erteledilerki seninki dahamı çok yükseldi ki. 1000 de 1 olur demişlerdi bana. korkma nasılsa dondurmuşlar. sorun olmaz inşallah . dua edelim güzelim.

hayırlısı canım ya...inşallah sonu güzel olur...

X