Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tedavi yolunda başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın hayırlısı olsun tedaviye başlayacağın merkez iyimi araştırdınmı doktorları falan nasıl acaba çünkü bende yaptırıcam
canım benimmm iş yoğunluğundan giremedim 1 haftadır...bugün yumurtalarım toplandı doldurulmak için beklemeye alındı...transferim bir sonraki reglime kaldı...e2 tahlilim yüksek çıktı...dr..yumurtaları riske atmayıp dondurup bekeletelim dedi.bu durumda transfer olursa yumurtaların kiste dönüşebilir dedi..29 tane sağlıklı yumuşlarım olmuşş..bakalım kaçtanesi kaliteli çıkıcak...rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...ben bir sonraki reglimi bekliyeceğim artık..ondan sonra nasıl bir gelişme olacak bakalım...her zaman hayırlısını diledim rabbimden bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...
arkadaşlar istanbulda olupta tüp bebek tedavisine başlayanlar nerede hangi hastanede yaptırdığınız hakkında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
teşekkür ederim canım sen memnun kaldınmı umut tüp bebek merkezinden nasıl sence sonuç almışsındır inşallah
OOO maasallah maasallah kaktus,insallah butun yumislerin dollenir ve seni bekler,ilk transferindede mutlu sona ulasirsin...
kaktuscum ne oldu tedavinin sonucu???
Arkadaşlar Hepinize Merhaba Bende Araniza Katildim Bende Tüp Bebek Tedavisine Başladim Allah Inşallah Hepimizin Dualarini Kabul Eder Hiç Bir Zaman Umudunuzu Yitirmeyin Bizim Gibi çocuk Isteyen çok Kişi Var Allah Bizlerde Dahil Herkeze Bunu Taddirir Inşallah Kendinize çok Ama çok Iyi Bakin Bye
Kaktüscüm canım nasılsın ....Tedavin nasıl gidiyor ...Herşey yolundamı?
KAKTÜScüm geç olsun temiz olsun canım umarım beklediğine değer.
kaktüscüm benimde başıma gelmişti. 8 e çıkmıştı E 2 tahlilim. inmesi mümkün değil demişlerdi ama 4 gün bekledik sonra iniverdi 4 e . doktorlarda şaşırmıştı. neden 1 ay erteledilerki seninki dahamı çok yükseldi ki. 1000 de 1 olur demişlerdi bana. korkma nasılsa dondurmuşlar. sorun olmaz inşallah . dua edelim güzelim.