- 16 Eylül 2014
- 1.034
- 601
- 35
-
- Konu Sahibi ThankfulNovember
Sana teste kaç gün kaldı demek için girmiştim :) dualarım seninlecanım benim teşekkür ederim, senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:)test günüm pazartesi ama ben pazar günü yapmayı düşünüyorum rabbim nasip eder inşallah:)
sağol canım benim..pazar günü kısmetse..sen ne yapıyorsun..toparladın inşallah kendini canımSana teste kaç gün kaldı demek için girmiştim :) dualarım seninle
Çok şükür seninki tutmuş ama cidden tehlikeli bi şey yapmışsın. Bana doktor kıpırdamadan yatanlarla hareket edenler (yemek yapmak vs) arasında tutunma oranında bir fark olmadığını söyledi. Ben hiç yatmadım tüpe müpe yerleşir diye, hareketliydim tutuntu. Kısmet bu işler herhalde ne bileyim...embriyo 5.günle 8.gün arasında tutunuyor.embriyo transfer edildiği andan 8.güne kadar yataktan kalkmayın bence.bende 5.denememde akıllandım.şimdiye kadar transferden sonra dümdüz sopa gibi 12gün yatıyordum hiç tutmamıştı.bu defa transferden sonra hemen popo altıma 2yastık yerleştirip 1,5saat hiç kalkmadım.sonra klozete gittim gelince yine hemen yastıklarla yükselttim kendimi.eve gidince de aynen devam ettim.yemeğimi kafamı yastıktan kaldırmadan yan yan yedim o derece.sürekli altımda yastıklarla uyudum 3gün boyunca.beni tüp bebek merkezindeki hemşire gördü,önermiyoruz tüplere yerleşebilir öyle dedi.ama benim artık canıma tak etmişti ne kaybederim ki dedim ve ilk defa tuttu.
Annemler tatile çıkmıştı, daraldım yanlarına geldim. Yarın dönüyorum. Kuzumun genetik test sonucu çıktı, kromozom anomalisi varmış. Nedir ne değildir sormadım tlf. Regl olunca (kim bilir ne zaman?) gideceğim kontrole, detaylıca öğreneceğim. Eşimle ben de genetik test istedik, reglden sonra o yapılacak, 4 haftada çıkıyormuş. Yani en erken ekimi bulacak herhalde öyle gözüküyor. Bu içimi rahatlattı açıkçası ben de ekime toparlarım herhalde diyordum. Kızmış bebeğim, kız çocuk görünce bi garip oluyor içim. Bu da geçer inşallahsağol canım benim..pazar günü kısmetse..sen ne yapıyorsun..toparladın inşallah kendini canım
geçecek inşallah canım..güzel haberlerini alacağız..tatil işini iyi yapmışsın.değişiklik iyi gelir insana..bence de dinlen..bedenen ve manen hazır olman lazım..kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin..umudunu kaybetme canım..içinin garip olmasında haklısın..kıyamam ya..sabır arkadaşım..inanıyorum ki bizler kucağımıza bebişlerimizi alacağız.güzel haberler vereceğiz birbirimize..Annemler tatile çıkmıştı, daraldım yanlarına geldim. Yarın dönüyorum. Kuzumun genetik test sonucu çıktı, kromozom anomalisi varmış. Nedir ne değildir sormadım tlf. Regl olunca (kim bilir ne zaman?) gideceğim kontrole, detaylıca öğreneceğim. Eşimle ben de genetik test istedik, reglden sonra o yapılacak, 4 haftada çıkıyormuş. Yani en erken ekimi bulacak herhalde öyle gözüküyor. Bu içimi rahatlattı açıkçası ben de ekime toparlarım herhalde diyordum. Kızmış bebeğim, kız çocuk görünce bi garip oluyor içim. Bu da geçer inşallah
iyide artık 5.kez deneyince başka türlü olamadığını anlıyorsun.bazısı normal yolla gebe kalırken bile tüplerine yerleşiyor,rahimleri çok fazla içeriye doğru kasıldığı için,bazısı da benim gibi içeri çekmek için yırtınıyor.Çok şükür seninki tutmuş ama cidden tehlikeli bi şey yapmışsın. Bana doktor kıpırdamadan yatanlarla hareket edenler (yemek yapmak vs) arasında tutunma oranında bir fark olmadığını söyledi. Ben hiç yatmadım tüpe müpe yerleşir diye, hareketliydim tutuntu. Kısmet bu işler herhalde ne bileyim...
BU ARADA GÜNAYDIN :) İnşallah tatlım , o iyi haberi hem kendim için hem de bizler gibi isteyen herkes için okadar istiyorum ki anlatamam sana :)canım günaydın..dün yazamadım.işten çıkınca internetim olmadığından cevap veremedim.haplarda akıntı yapabilir..o yüzden kafana takma..güzel haberlerimizi alacağız..ben inanıyorum..sabır arkadaşım..rabbim isteyen herkese versin..en kısa zamanda hem de
inşallah canım..rabbim yar ve yardımcın olsun...sakın kendini kasma..biliyorsun transferden önce su içmen gerekiyor..sana söyleyeceklerdir zaten.buna sıkışma diyorlar..sıkıştınmı diye soruyarlar.evet dersen seni hemen alıyorlar.zaten çok kısa sürüyor transfer.eline bebişinin ilk resmini çekip veriyorlar..o an çok heyecanlı..kalbime koymuştum fotoğrafını..ondan sonra 2 saatte yakın hastanede yattım ben..dualarımız seninle..hayırlı haberler inşallah:)merhaba,
ben de ilk kez tüp bebek deniyorum,pzt yumurta toplama yapıldı,2 yumurta toplandı ama 1'i gelişiyormuş,bugün için haber bekliyorum gelişime devam ederse bugün transfer yapılacak,heyecanla bekliyorum,umarım herşey yolunda gider.
evet canım yakın maalesef..ama umudumu kaybetmiyorum..iyki bu site var.yazıyorum kafam dağılıyor.işteyim iş yapsam bile bazen vakit geçmiyor..rabbim yar ve yardımcımız olsun..haftaya yazdığımızda güzel haberlerimizi verelim birbirimize.İnşallah tatlım , o iyi haberi hem kendim için hem de bizler gibi isteyen herkes için okadar istiyorum ki anlatamam sana :)
Canım peki seninde benim gibi adetin yakın mı ?
Çok tşk ederim iyi dileklerin için. :)inşallah canım..rabbim yar ve yardımcın olsun...sakın kendini kasma..biliyorsun transferden önce su içmen gerekiyor..sana söyleyeceklerdir zaten.buna sıkışma diyorlar..sıkıştınmı diye soruyarlar.evet dersen seni hemen alıyorlar.zaten çok kısa sürüyor transfer.eline bebişinin ilk resmini çekip veriyorlar..o an çok heyecanlı..kalbime koymuştum fotoğrafını..ondan sonra 2 saatte yakın hastanede yattım ben..dualarımız seninle..hayırlı haberler inşallah:)
evet canım yakın maalesef..ama umudumu kaybetmiyorum..iyki bu site var.yazıyorum kafam dağılıyor.işteyim iş yapsam bile bazen vakit geçmiyor..rabbim yar ve yardımcımız olsun..haftaya yazdığımızda güzel haberlerimizi verelim birbirimize.
Rabbim hepimizi güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)Çok tşk ederim iyi dileklerin için. :)
Aminn canım benimmAllah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar
canım benim yatmayı zaten doktorlar önermiyor..benim doktorum normal hayatına devam et dedi.yatmayla hamile kalmak arasında bir bağlantı yok hatta biz hastalarımıza yatmayın diyoruz kan dolaşımı önemli diye belirtiyoruz diye de ekledi.işe git ama sadece ağır kaldırma dedi..gitmesem diye de sorunca psikolojik olarak kendini iyi hissedeceksen gitmeyebilirsin dedi.bende geldim şimdi işteyim.diyorumki işte vakit geçmiyor bir de evde olsam kafayı yerdim.benim ilki tutmuştu.yalnız doktora 3.gidişinde bebeğimin kalbi durmuştu.çok acıdı içim.hatta o gün doktora giderken kamera aldık.hani çekelim diye..eşim çalıştırdı doktor bakıyor şimdi ses yok.meğerse bebeğimin kalbi durmuş.biz boşa çekmişiz kamerayı..inanamadık hatta..ailemi aradık hemen geldiler..başka hastaneye gittik.ordada aynı şey tabii.nasıl ağlıyorum ama..sabaha kadar uyuyamadım..o yüzden burada hani tutmayıp üzülen arkadaşlar var ya..bence tutup kaybetmek daha zor arkadaşlar.bir kere kalp atışını duyuyorsunuz sonra kaybediyorsunuz..inanın çok acı.şimdi diyorumki rabbim sağlıkla kucağıma alacaksam bebişlerime kavuşacaksam nasip et..olup da yine kaybedeceksem bana bu acıyı tekrar yaşatma diye dua ediyorum.burda herkesin bir hikayesi var.okuyunca yalnız değilmişim diyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Aynen al benden de okaar ne kadr farklı bir süreç , ilkinde bu kadar olmamıştım ben nedenseŞimdi işime bile adapte olamıyorum . İlkinde bende yumurtam 5 tane çıkmıştı , 3 döllendi . 2. günü 1 tanesi öldü . Transfer günüde 1 tanesi öldü . Kalan 1 taneyi transfer etmişlerdi . Ama ilkinde ben çok su içmiştim , idrar tutmak beni mahvetti Ankarda yapmıştık . İşlme sonrası hemen tuvalete çıkmak zorunda kaldım , belkide ondan dolayı tutmadan gitti tatlım . Bu seferki ise çok farklı oldu . 10 yumurtam çıktı , 4 tanesi döllendi 2 tane kaliteli olanı transfer ettiler . İdrar tutma olmadı , normal şekilde girdim ve transferim yapıldı işlemim 11:00de bitti . Akşam saat 18:00 de hastaneden çıkarttılar ve hiç tuvaletim bile gelmedi eve gittiğimde girdim düşün . Aklım fikrim herşeydee , acaba hiç kalkmadan yatsamıydım diyede düşünüyorum bazen .
amin canımmAllah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar
Çok haklısın insan ne yapacağını şaşırıyor. Benim tuttu ama karnımda öldü. Ben bi sonraki transferde ne yapıcam allah bilir :)iyide artık 5.kez deneyince başka türlü olamadığını anlıyorsun.bazısı normal yolla gebe kalırken bile tüplerine yerleşiyor,rahimleri çok fazla içeriye doğru kasıldığı için,bazısı da benim gibi içeri çekmek için yırtınıyor.
Dualarımız seninle :) minnoşun güzelce tutunsun büyüsün, sağlıkla kucağına al inşallahmerhaba,
ben de ilk kez tüp bebek deniyorum,pzt yumurta toplama yapıldı,2 yumurta toplandı ama 1'i gelişiyormuş,bugün için haber bekliyorum gelişime devam ederse bugün transfer yapılacak,heyecanla bekliyorum,umarım herşey yolunda gider.
Bende diyordumki Allahım bize hiç vermiyor , hiç bir kıpırtı yok diyordum . Ama bu şekilde olmasıda dahada acı . Bizde eşimin spermlerinde sıkıntı var . Hızlı ilerilerimiz kötü . Ama tek tesllim bu seferkinde ilkinde 1 tane transfer edilmişti , bunda 2 tane olması . Ama bu adet sancısı gibi belirtileirm beni deli edecekcanım benim yatmayı zaten doktorlar önermiyor..benim doktorum normal hayatına devam et dedi.yatmayla hamile kalmak arasında bir bağlantı yok hatta biz hastalarımıza yatmayın diyoruz kan dolaşımı önemli diye belirtiyoruz diye de ekledi.işe git ama sadece ağır kaldırma dedi..gitmesem diye de sorunca psikolojik olarak kendini iyi hissedeceksen gitmeyebilirsin dedi.bende geldim şimdi işteyim.diyorumki işte vakit geçmiyor bir de evde olsam kafayı yerdim.benim ilki tutmuştu.yalnız doktora 3.gidişinde bebeğimin kalbi durmuştu.çok acıdı içim.hatta o gün doktora giderken kamera aldık.hani çekelim diye..eşim çalıştırdı doktor bakıyor şimdi ses yok.meğerse bebeğimin kalbi durmuş.biz boşa çekmişiz kamerayı..inanamadık hatta..ailemi aradık hemen geldiler..başka hastaneye gittik.ordada aynı şey tabii.nasıl ağlıyorum ama..sabaha kadar uyuyamadım..o yüzden burada hani tutmayıp üzülen arkadaşlar var ya..bence tutup kaybetmek daha zor arkadaşlar.bir kere kalp atışını duyuyorsunuz sonra kaybediyorsunuz..inanın çok acı.şimdi diyorumki rabbim sağlıkla kucağıma alacaksam bebişlerime kavuşacaksam nasip et..olup da yine kaybedeceksem bana bu acıyı tekrar yaşatma diye dua ediyorum.burda herkesin bir hikayesi var.okuyunca yalnız değilmişim diyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.