- 22 Temmuz 2015
- 91
- 40
- 40
-
- Konu Sahibi ThankfulNovember
Allah herşeyin hayırlsıını versin zor olmaz olur mu yaanormal değil tabi bayramı hastanede geçirdik değişen bişey yok.Allah razı olsun,Allah kimsenin başına vermesin gerçekten zormuş.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım benim ....
:) daha çok var ama yaa , iyikide bu site varmış vallahii :) yoksa hiç kafam dağılmazdı herhalde ...amin canım..neyse bugün öğleni ettik..darısı diğer günlere
Canım Ben ilk tüp bebeğimi Anatolia Hakan Yaralı beyde yaptırmıştım . Ama tutmadı . Çoğu kişinin ki tutmuştu ama ?Kızlar ankarada aşılama ve tüp bebek için hastane veya muaynane tavsiyeler verin bana
8 haftayı bitirmesi lazımdı, 7+4'te kalmış. Hiçbir belirti de olmadı kanama vs. Güle oynaya gittik, kalp atışı görülmedi. Başı, kolları falan vardı... Hayatımın en kötü günüydü. Kendi düşmedi iki gün sonra ameliyat oldum. Bugün 17 gün oluyor kürtajdan beri. Ağlamadığım bir gün bile yok. Test sonuçları çıktı kız olduğunu ve kromozom anomalisi olduğunu öğrendik. Yaşayamazmış, yaşasa da çok ciddi rahatsızlıkları olacaktı. Yine de içimdeki acı azalmadı. Kendimi birarada tutmaya çalışıyorum, 5 embriyom daha var. Kendimi daha iyi hissedersem eylül sonu-ekim gibi yeniden deneyeceğim.İnşallah Allah en kısa zamanda yerini doldurur,sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip eder.benimde çok yoğun kanamam var ne olacak bilmiyorum.ne zaman kalbi durmuştu?
Prof Dr Esat Orhon, mucize gibi bi adam. Umutsuzluktan umut çıkarıyor. Tavrı inanılmaz. Keşke ankarada olsam ona gidecektim, hamileyken arada kontrole gideyim diyordum nasip olmadıKızlar ankarada aşılama ve tüp bebek için hastane veya muaynane tavsiyeler verin bana
Esat Orhon hastanedemi muaynanasimi var canım bide özelde fiyatlar çok zorlar mı son kez aşılama deneyelim sonra tüp bebek diye düşünüyoruzProf Dr Esat Orhon, mucize gibi bi adam. Umutsuzluktan umut çıkarıyor. Tavrı inanılmaz. Keşke ankarada olsam ona gidecektim, hamileyken arada kontrole gideyim diyordum nasip olmadı
Anatolia çok popüler çok duydum memnun olanda var sakın gitme diyende orda fiyatlar çok mu yüksekCanım Ben ilk tüp bebeğimi Anatolia Hakan Yaralı beyde yaptırmıştım . Ama tutmadı . Çoğu kişinin ki tutmuştu ama ?
Her gittiğinde para vermiyorsun tüp bebek-aşılama hastası olunca. Benim istanbuldaki doktorumun muayene ücreti 250 lira, ekimden beri 4 kere verdik sadece. Esat beyi bilmiyorum internette var tlf nosu, aramaktan zarar çıkmaz :)Esat Orhon hastanedemi muaynanasimi var canım bide özelde fiyatlar çok zorlar mı son kez aşılama deneyelim sonra tüp bebek diye düşünüyoruz
Muayenehanesi var. Onu yazmayı unutmuşum :)Esat Orhon hastanedemi muaynanasimi var canım bide özelde fiyatlar çok zorlar mı son kez aşılama deneyelim sonra tüp bebek diye düşünüyoruz
Tabi ararım canım vaktini ayırdın cevap verdin teşekkür ederim .Muayenehanesi var. Onu yazmayı unutmuşum :)
o embriyolara genetik inceleme yaptırsan daha iyi olurmu acaba,yada 5.gün değilse o zamana kadar bekleyip en güçlüyü seçtirsen.kesenin üstünde görmüştü doktorun biri ve kendi kendine kanama geçirip eziyet çekme bişey olursa gelin kürtaj yapalım demişti.devletteki doktor pedime baktı bu kanama boş değil tehlikeliye benziyor dedi.yani kimse iç açıcı konuşmadı.sabırla bekliyorum inşallah durur bu kanamalar.8 haftayı bitirmesi lazımdı, 7+4'te kalmış. Hiçbir belirti de olmadı kanama vs. Güle oynaya gittik, kalp atışı görülmedi. Başı, kolları falan vardı... Hayatımın en kötü günüydü. Kendi düşmedi iki gün sonra ameliyat oldum. Bugün 17 gün oluyor kürtajdan beri. Ağlamadığım bir gün bile yok. Test sonuçları çıktı kız olduğunu ve kromozom anomalisi olduğunu öğrendik. Yaşayamazmış, yaşasa da çok ciddi rahatsızlıkları olacaktı. Yine de içimdeki acı azalmadı. Kendimi birarada tutmaya çalışıyorum, 5 embriyom daha var. Kendimi daha iyi hissedersem eylül sonu-ekim gibi yeniden deneyeceğim.
Kanama konusunda endişe etme. Annem 8 ay kanama geçirmiş, ben gayet sağlıklı doğmuşum. Kanama bebekten uzaktaysa rahim içinde, bebeğin tehlikede olmayabilir. Doktor ne diyor?
Aa rica ederim ne demek :) fiyat çok gelse bile bir kere gitmeni tavsiye ediyorum. Doktorlara bakış açımı değiştirdiTabi ararım canım vaktini ayırdın cevap verdin teşekkür ederim .
Ben 2013 de yaptırmıştım şehir dışından gittim konaklama vs filan bana 10.500 TL -11.000 TL mal oldu canım . Ben memnundum , ama eşim memnun kalmadı bizde işin açıkçasıAnatolia çok popüler çok duydum memnun olanda var sakın gitme diyende orda fiyatlar çok mu yüksek
5. Gün embriyosu hepsi ama o genetik rahatsızlık "tesadüfi" bi rahatsızlıkmış. Hani bazı hastalıklar ailede hiç olmadan çıkar ya birinde, o tarz bi şey. Diğerlerine test yaptıramıyoruz ama bana ve eşime yapılacak testler var. "Tesadüfi" bi bozukluk içime sinmedi. Ne kadar test varsa düştüm peşine. Kızıma yapılan testi 3. Düşükten önce yapmıyorlarmış, kendi isteğimizle yaptırdık.o embriyolara genetik inceleme yaptırsan daha iyi olurmu acaba,yada 5.gün değilse o zamana kadar bekleyip en güçlüyü seçtirsen.kesenin üstünde görmüştü doktorun biri ve kendi kendine kanama geçirip eziyet çekme bişey olursa gelin kürtaj yapalım demişti.devletteki doktor pedime baktı bu kanama boş değil tehlikeliye benziyor dedi.yani kimse iç açıcı konuşmadı.sabırla bekliyorum inşallah durur bu kanamalar.
11 milyarmı aman Allah ım . Sonuç negatif olur diye zaten insan kendini daha büyük strese sokar . Ben Medicana veya novaart diye düşünmüştüm . İlk aşılamam 19 Mayıs hastanesinde oldu tutmadıBen 2013 de yaptırmıştım şehir dışından gittim konaklama vs filan bana 10.500 TL -11.000 TL mal oldu canım . Ben memnundum , ama eşim memnun kalmadı bizde işin açıkçasıTedavi hemen hemen 9000 TL olmuştur ama , gerçi rakipler arttıkça fiyatlar düşmüştü diyorlar . Çünkü beni defalarca 2. sinide biz yapalım diye aramışlardı , fiyatlar düştü demişlerdi canım
Şimdikini ise kendi şehrimde rapordan yaptırdım , 5000 TL mal oldu canım benim henüz sonucu almadım işte Pazartesi alacağım inşallah . Ama adet sancısı gibi sancılanmam var , adet öncesi sivilceleirm oldu yine korkuyorum işin açıkçası11 milyarmı aman Allah ım . Sonuç negatif olur diye zaten insan kendini daha büyük strese sokar . Ben Medicana veya novaart diye düşünmüştüm . İlk aşılamam 19 Mayıs hastanesinde oldu tutmadı
Allah inşAllah yüzün güldürür kucağını doldurur. Rapor almak nasıl olacak bende alayım rapor özel hastanelerde bana indirim yaparlarmı?Şimdikini ise kendi şehrimde rapordan yaptırdım , 5000 TL mal oldu canım benim henüz sonucu almadım işte Pazartesi alacağım inşallah . Ama adet sancısı gibi sancılanmam var , adet öncesi sivilceleirm oldu yine korkuyorum işin açıkçası
evet 5.gün embriyolarına yapılamıyor.o zaman 3tane transfer istersin hem tutunma ihtimali hemde sağlıklı olanı yakalama ihtimali artar.Sen ve eşin5. Gün embriyosu hepsi ama o genetik rahatsızlık "tesadüfi" bi rahatsızlıkmış. Hani bazı hastalıklar ailede hiç olmadan çıkar ya birinde, o tarz bi şey. Diğerlerine test yaptıramıyoruz ama bana ve eşime yapılacak testler var. "Tesadüfi" bi bozukluk içime sinmedi. Ne kadar test varsa düştüm peşine. Kızıma yapılan testi 3. Düşükten önce yapmıyorlarmış, kendi isteğimizle yaptırdık.
Yaşadığın şeyin çok zor olduğunu biliyorum... Sana sabır ve güç diliyorum.. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Bu yaşadığının iyi bir yanı yok ama kaybedeceksen de en sağlıklısı kanamayla olması diyor doktorlar. İnan bana kürtaj daha zor. Doğum katında bebeklerin arasında yatıyorsun, işkence gibi. En azından evinde eşinlesin gereğinden fazla eziyet yok kanamayla kaybedenlerde. İnşallah her şey çok güzel olacak, kuzumu gördüm sağlıklıymış yazacaksın buraya