- 22 Temmuz 2015
- 91
- 40
- 40
-
- Konu Sahibi ThankfulNovember
Ozaman keşke bende mi sürekli yatsaydım şimdispermler 7-8tane ve morfoloji berbat,yumurta kaliteside kötü o yüzden embriyo traşlama yaptılar.çok basit bişey söyledim hiç inanmıyor insan bu kadar basit bişeyden kaynaklanabileceğini ama benim sorunum buymuş işte :) yıllardır deli gibi araştırdım her testi yaptırdım ama niye tutmadığınıanlayamadık sonuçta 3.kalite embriyosu tutanlar bile var.bi transferimde 2.çocuğu için tekrar tüp yapan birini görmüştüm o böyle yapıyordu,yıllar sonra aklıma geldi denedim.
Amiiiiiin inşallah seninki de tutacak bu denemende.yatmak değil lavaboya bile kalktığında sürekli alt tarafı kaldırıp geriye doğru gitmesini sağlamak lazım bence.eve giderken de arkada yatarak gittim yine kaldırarak,eve girince de hemen yatağa yastıklarla.3günü doldurunca yani embriyo 8.günü tamamlayınca normal davranmaya devam ettim ama yinede yavaş hareket ederek.Ayy inanmıyorum ne güzell rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısıda bizlere olsun ... Banada çok yatmayacaksın dediler . Hemen psikolojik hem de seninde dediğin gibi tüplerden doalyı . BEnde arefe günü tarnsfer edilmişti . Bayramın sonuna kadar yattım sadece lavabodan lavaboya kalktım , tam 4 gün . Ama Pzartesi işe başladım , iş yerinde de sürekli oturuyrum ayağımın altında tabure var mesela . Doktorum doğrul olan bu dediartık takdir Allah'ın canım benim
bende lenfosit aşısı yaptırmaya istanbula gitmeye karar vermiştim tatili bekliyordum,bu arada boş beklemeyelim diyede memlekette denedik işte.bu arada banada histereskopi yapıldı bu sefer ama ben eminim histereskopi değil benim bu yaptığım işe yaradı.Canım evet öyle söylüyorlar ama benim doktorum hep umutluydu olmaması için hiçbir sebep yok diyordu eskişehir acıbadem de ki 3. denemede hamile kaldım lenfosit aşısı yapıldı bana 4 doz üstüste olumsuz denemelerde yapılıyormuş etkinliği tam kanıtlanmamış biz hemen kabul ettik tabi bide erkek infertilitesi var o yüzden mikroçip kullanıldı ve histeroskopi ile rahime çizik atıldı uzun protokol tedavi uygulandı falan filan daha önceki tedavilerim hep istanbul da oldu doktorlar hep yapacak bişey yok tekrar tekrar devam deneyecekseniz diyorlardı bu doktor kasımdan beri her ay takip etti ve 3. denemesinde olumlu sonucu aldık çok şükür
7.güne kadar yatmışsın işte.popoyu yukarı kaldırmak önemli diye düşünüyorum.Ozaman keşke bende mi sürekli yatsaydım şimdi
Benim 4. Denememde 3.gün 8 hücreli 2 tane 1.kalite. Transfer olduArkadaşlar transferden sonra kalçanızı yüksekte tuttunuzmu?kaçıncı gün embriyoları transfer edildi?
bana 5.denenemde 3günlük 8 hücreli 2 tane 1.kalite transfer edildi açıkcası uçakla eve döndük bundan sonrası normal gebeliklerle aynı olur bangi jumping yapmadığın sürece sorun yok dedilerArkadaşlar transferden sonra kalçanızı yüksekte tuttunuzmu?kaçıncı gün embriyoları transfer edildi?
Poponun altna iste bişey koymadan yattim ama ayaklarimin altına hep yastık koydum . Sen sonucunu ne zaman almıştın canım ? Acaba idrar testi yapsam cikarmi bugün 6. Günüm7.güne kadar yatmışsın işte.popoyu yukarı kaldırmak önemli diye düşünüyorum.
Ben gerçekten çok şanssızım 4 İzmir 1 istanbul .büyük denizde boğulalım diye bahçeciyle gittim 5. Denemem biliyorlardı ama hiç birşey yapılmadı klasik tüp bebek.az çok anlıyoruz tedavinin seyrinden.kanıtlanmamış da olda yaptırcam ama yapan yok.şimdi pgd yapalım gel de diyorlar.güvenim sarsıldı ne yapıcam bilmiyorumCanım evet öyle söylüyorlar ama benim doktorum hep umutluydu olmaması için hiçbir sebep yok diyordu eskişehir acıbadem de ki 3. denemede hamile kaldım lenfosit aşısı yapıldı bana 4 doz üstüste olumsuz denemelerde yapılıyormuş etkinliği tam kanıtlanmamış biz hemen kabul ettik tabi bide erkek infertilitesi var o yüzden mikroçip kullanıldı ve histeroskopi ile rahime çizik atıldı uzun protokol tedavi uygulandı falan filan daha önceki tedavilerim hep istanbul da oldu doktorlar hep yapacak bişey yok tekrar tekrar devam deneyecekseniz diyorlardı bu doktor kasımdan beri her ay takip etti ve 3. denemesinde olumlu sonucu aldık çok şükür
ayağını kaldırmanın tek faydası rahme daha çok kan gitmesi olabilir başka bişey olmaz.ben embriyoların yukarıya yüzmesine yardım etmekten bahsediyorum.yani eğimli bir şekilde yastığı koyup rahim ağzını yukarı kaldırmak.idrar testi çıkmıyor hatta benim değerlerim yüzleri bulmuştu yinede idrarda çıkmamıştı.6 gün sonra,ama benim embriyo 5.gün transfer edilmişti,kan tahlilinde çıkmıştı.yani embriyo 11günlüktü.Poponun altna iste bişey koymadan yattim ama ayaklarimin altına hep yastık koydum . Sen sonucunu ne zaman almıştın canım ? Acaba idrar testi yapsam cikarmi bugün 6. Günüm
Şanssız değilsin ya belki böyle basit Bi sebebtir aynı bende böyle kahrolmuştum,anlayamıyorduk doktorlarda bizde.bende bahçecide yaptırdım Diyarbakır da.ilgilenmeleri için ikinci kez orda yapman lazım anca anlıyorlar ne yapmaları ne gerektiğini anlamaları için.Ben gerçekten çok şanssızım 4 İzmir 1 istanbul .büyük denizde boğulalım diye bahçeciyle gittim 5. Denemem biliyorlardı ama hiç birşey yapılmadı klasik tüp bebek.az çok anlıyoruz tedavinin seyrinden.kanıtlanmamış da olda yaptırcam ama yapan yok.şimdi pgd yapalım gel de diyorlar.güvenim sarsıldı ne yapıcam bilmiyorum
pgt yapmayı önermiyordu bizim doktorda.bebeğe zararlı gücünü azaltiyor tutunma olasılığı düşüyor diye.Ben gerçekten çok şanssızım 4 İzmir 1 istanbul .büyük denizde boğulalım diye bahçeciyle gittim 5. Denemem biliyorlardı ama hiç birşey yapılmadı klasik tüp bebek.az çok anlıyoruz tedavinin seyrinden.kanıtlanmamış da olda yaptırcam ama yapan yok.şimdi pgd yapalım gel de diyorlar.güvenim sarsıldı ne yapıcam bilmiyorum
yarın kan testinde eğer hamileysen 5 gibi bir değer çıkabilir.çıkmazsada moralini bozma Bi kaç gün sonra tekrarla çünkü bazısı geç yerleşiyormuş.Poponun altna iste bişey koymadan yattim ama ayaklarimin altına hep yastık koydum . Sen sonucunu ne zaman almıştın canım ? Acaba idrar testi yapsam cikarmi bugün 6. Günüm
Anladım canım ne diyeyim kısmet artıkayağını kaldırmanın tek faydası rahme daha çok kan gitmesi olabilir başka bişey olmaz.ben embriyoların yukarıya yüzmesine yardım etmekten bahsediyorum.yani eğimli bir şekilde yastığı koyup rahim ağzını yukarı kaldırmak.idrar testi çıkmıyor hatta benim değerlerim yüzleri bulmuştu yinede idrarda çıkmamıştı.6 gün sonra,ama benim embriyo 5.gün transfer edilmişti,kan tahlilinde çıkmıştı.yani embriyo 11günlüktü.
Kan testim yarın değil canım Pazartesi olacak tatlımyarın kan testinde eğer hamileysen 5 gibi bir değer çıkabilir.çıkmazsada moralini bozma Bi kaç gün sonra tekrarla çünkü bazısı geç yerleşiyormuş.
evet bir iki gün önceydi test için verdikleri tarihten ama ben çoktaaaan testi yapıp sonucu öğrenmiştim.Anladım canım ne diyeyim kısmet artıkbişey diyemiyorum. Mecburen bekleyecez ozaman kan testini . Peki bir sorum daha olacak sana canım benim, senin transferden sonra bekleme süren adetin ile cakistimi ? ( benimki gibi mesela , 27 temmuz sonucu alacam - 24 temmuz da adet günüm )
onların söylediği tarihten önce niye yaptıramıyorsun?Kan testim yarın değil canım Pazartesi olacak tatlım
Keşke benimkide öyle olsaydıevet bir iki gün önceydi test için verdikleri tarihten ama ben çoktaaaan testi yapıp sonucu öğrenmiştim.
Ama 6. Günüm bugün daha çıkmaz diyorlarki yoksa yaptırırım .onların söylediği tarihten önce niye yaptıramıyorsun?
Bende bahcecide 1 deneme yaptırdım ve beğenmedim açıkçası acıbadem maslak bülent traş i düşün benceBen gerçekten çok şanssızım 4 İzmir 1 istanbul .büyük denizde boğulalım diye bahçeciyle gittim 5. Denemem biliyorlardı ama hiç birşey yapılmadı klasik tüp bebek.az çok anlıyoruz tedavinin seyrinden.kanıtlanmamış da olda yaptırcam ama yapan yok.şimdi pgd yapalım gel de diyorlar.güvenim sarsıldı ne yapıcam bilmiyorum
canım günaydın..dün yazamadım.işten çıkınca internetim olmadığından cevap veremedim.haplarda akıntı yapabilir..o yüzden kafana takma..güzel haberlerimizi alacağız..ben inanıyorum..sabır arkadaşım..rabbim isteyen herkese versin..en kısa zamanda hem deBende de beyaz akıntı var canım , böyle sanki adet görmüşüm gibi akıyorBende progestan fitil kullanıyorum , ek oalrak da aspirin ve estrofem kullanıyorum . Gaziantep de yaptırdım canım benim bende .