Tüp Bebek Yardım

canım bende beylik duzu medıcana da yaptırdım canım test gunun ne zaman dondurma işlemi hakkında yanlışın olabılır çunku 5 yıl saklıyolar beş yıldan sonra senelık alıyolar parayı
Yok canim bizede bes sene dediler ama her sene para vermemiz gerekiyomus yoksa imha ediyolarmis neyseki sene dolmadan dondurulmusuz deniycez

canım benim yatmayı zaten doktorlar önermiyor..benim doktorum normal hayatına devam et dedi.yatmayla hamile kalmak arasında bir bağlantı yok hatta biz hastalarımıza yatmayın diyoruz kan dolaşımı önemli diye belirtiyoruz diye de ekledi.işe git ama sadece ağır kaldırma dedi..gitmesem diye de sorunca psikolojik olarak kendini iyi hissedeceksen gitmeyebilirsin dedi.bende geldim şimdi işteyim.diyorumki işte vakit geçmiyor bir de evde olsam kafayı yerdim.benim ilki tutmuştu.yalnız doktora 3.gidişinde bebeğimin kalbi durmuştu.çok acıdı içim.hatta o gün doktora giderken kamera aldık.hani çekelim diye..eşim çalıştırdı doktor bakıyor şimdi ses yok.meğerse bebeğimin kalbi durmuş.biz boşa çekmişiz kamerayı..inanamadık hatta..ailemi aradık hemen geldiler..başka hastaneye gittik.ordada aynı şey tabii.nasıl ağlıyorum ama..sabaha kadar uyuyamadım..o yüzden burada hani tutmayıp üzülen arkadaşlar var ya..bence tutup kaybetmek daha zor arkadaşlar.bir kere kalp atışını duyuyorsunuz sonra kaybediyorsunuz..inanın çok acı.şimdi diyorumki rabbim sağlıkla kucağıma alacaksam bebişlerime kavuşacaksam nasip et..olup da yine kaybedeceksem bana bu acıyı tekrar yaşatma diye dua ediyorum.burda herkesin bir hikayesi var.okuyunca yalnız değilmişim diyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Seni cok iyi anliyorum canim hersey cok guzel giderken husrana ugramak bende kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum cok kotu bir duygu allahim kimseye yasatmasin

Kızlar adetin 2. Günü tüp bebek için doktora gidicem ancak takibindeki bir hafta şehir dışındayım . Tüp bebek için hergün doktora gidecekmiyim yoksa iğnelerimi başka Şehirde yapabilirmiyim ? Kusura bakmayın ilk defa olacağı için cahilim .bir ay sonramı başlayayım tedaviye ?

Seni cok iyi anliyorum canim hersey cok guzel giderken husrana ugramak bende kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum cok kotu bir duygu allahim kimseye yasatmasin
canım benim dün yaptırdım 10.2 idi değerim bugün yaptırdım 7.1 çıktı.doktora gösterdim sağlıklı gebelik değil dedi..hamile değilim..o kadar üzgünümkü..bir de çift koyduk hamile kalma şansını arttırdık dediler..buymuydu artış..ey güzel allahım ne olur sen isteyen kim varsa rabbim nasip eyle..bizleri boynu bükük bırakma..inşallah senin güzel haberlerini alırız canım..rabbim yar ve yardımcın olsun
canım allah oncelıkle yardımcımız olsun dun bende bebegimi kaybettim bu dort oldu her defasında hiç bir sorunumuz yokken bebeklerimi kaybediyorum en acısıda bu oldu malesef kurtaj oldum kanamam bır anda bır damla geldı sonra iğneyle durdu ama kan degerlerım duşmuştu ve rahımde sıkıntı olmasın dıye bebegım alındı allahım ne our herkesin kucagını doldur.ne olur allahım bır anda mutlu edıpte goklere yukseltıp sonra yerlere çakma beni ve benım gıbı olanları. yarabbim artık dayanacak gucum kalmadı. bana tup bebekte çare degil her defasında tutuyor ama duşuyor . artık hangı yolu ızleyecm bilmiyorum ne olur yardım et allahım bızlere

canım allah oncelıkle yardımcımız olsun dun bende bebegimi kaybettim bu dort oldu her defasında hiç bir sorunumuz yokken bebeklerimi kaybediyorum en acısıda bu oldu malesef kurtaj oldum kanamam bır anda bır damla geldı sonra iğneyle durdu ama kan degerlerım duşmuştu ve rahımde sıkıntı olmasın dıye bebegım alındı allahım ne our herkesin kucagını doldur.ne olur allahım bır anda mutlu edıpte goklere yukseltıp sonra yerlere çakma beni ve benım gıbı olanları. yarabbim artık dayanacak gucum kalmadı. bana tup bebekte çare degil her defasında tutuyor ama duşuyor . artık hangı yolu ızleyecm bilmiyorum ne olur yardım et allahım bızlere
;( kızlar Allah yardım etsin hepimize , emeklerimizi Boşa çıkartmasın kucaklarımızı doldursun . Bebeğini kaybedenlerede Allahtan sabır diliyorum . Ama bir gün mutlaka hepimiz kucağımıza alacağız buna inanın

merhabalar herkeze...ben tüp bebek için basvurdum yasımdan dolayı da cok umitsizdim ama son sansım diye cok istedim denemeyi..test sonuclarımın bazıları belli oldu amh sonucunu bekliyorum .konu hakkında cok bilgisizim ve tedirginim.dr umla henuz test sonucları için konusmadık bugun yarın arar konusur herhalde deneyip denememe kararı belli olur..
fsh 11,9
lh 8,3
e2 20,2
progesteron 0,9
prolaktin 15,8

bu degerler sizce nasıl cok mu kotu durumdayım yoksa deneme sansım olur mu? nolur bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinicem..

X