- Konu Sahibi ThankfulNovember
merhaba arkadaşım ben 5 yıllık evliyim 5 olumsuz tüp bebek denemem var.Yaşına göre 1 yıl ve üzeri bebek isteyip de olmuyorsa zaten doktorlarda tüp bebek adımlarına başlıyorlar.Çoğu doktor direk tüp bebek yerine önce iki aşılama olmazsa tüp bebeğe geçiyorlar zaten.(devlet hastanesi tüp bebek merkezine gidirsen bütün tahlillerin yapılır ayrıca tüp bebek raporu alma şansın olur.)Ama sana tavsiyem tüp bebekten önce ne yapılması gerekiyorsa yap.Çünkü tüp bebeğin garantisi yok.Ben 5 yıkım yaşadım 6 yi ne zaman denerim bilemiyorm.Tedavide kilo çok önemli benimde ciddi fazla kilom var yağ tabakası yumurtalıkların daha az çalışmasına neden oluyormuş .Şimdi yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum.Hangi hastane gidersen git önce bir tahlilerine bakarlar eşinin tahlilerine bakarlar.Ama dediğim gibi tüp bebekle bitmiyor iş sonu olmayan bir kuyu gibi olmazsa genetikler karyotipler pıhtılaşla vs vs diye uzuyor .Özelde 4000-6000 arası tabi daha yüksek yerlerde vardır.ve artı ilaçlar 1500- 2000 civarı da ilaçlar tutabilir kişiden kişiye göre değişir.Rabbim gönlüne göre versin.İnşallah bizede anne olmayı nasip eder Rabbim...Arkadaşlar merhaba.Benim eşimde varikosel var hala ameliyat olacak beklemedeyiz
Ben 110kg'ım.Yumurta tembelliği var. Sürekli bir kontrol halindeyiz ama kesin bir tedavi hiç uygulayamadık.Gerek doktor ilgisiz kaldı gerek biz yorulduk derken.Şimdi benim canıma tak etti artık tüp bebek istiyorum. Direk gitsem x hastanesine tüp bebek istiyorum desem yaklaşımları nasıl oluyor hangi aşamalardan geçiyoruz?Maddi külfeti ne kadar oluyor,ne olur bilen bir bilgilendirsin ,sinirlerim iyice laçka oldu