• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Yaptırıp da Kanaması Olan Var Mı ? :((

Benim de dün 5+5 te yoğun kırmızı 2 pedlik kanamam oldu ultrason da bebekler duruyordu
Proluton depot iğneyi oldum akşam kahverengiye döndü şimdi hafif lekelenme şeklinde
Bilmiyorum sonumuz ne olacak dr yatacaksın diyor yattıkca psikoloji bozuluyor
Allah hayırlısını versin
Canm senin durum ne oldu benimde kanamam var

Merhaba,30+3te Doğum yaptım,81 günlük ikiz oğullarım var,darısı başınıza
Allah bagislasin canm benim cevap verdigin icin tesekkur ederim benim onceden iki gunde oluyordu suan haftada bir oluyor canm insallah bende hayirlisiyla dogum yaparim seninde mi tup bebekle mi bide kanaman ne zamana kadar oldu rengi nasildi

Allah bagislasin canm benim cevap verdigin icin tesekkur ederim benim onceden iki gunde oluyordu suan haftada bir oluyor canm insallah bende hayirlisiyla dogum yaparim seninde mi tup bebekle mi bide kanaman ne zamana kadar oldu rengi nasildi
Evet tüp bebek,kocaman bir kanama alanım vardı,her pazartesi kıpkırmızı kanamam olup iki gün sürüp azar azar kesiliyordu,sonra bir daha başlıyordu,hastanede yattım bol bol,yataktan da kalkmadım hiç,neredeyse 20.hftaya kadar sürdü kanamam
İyi düşün iyi olsun,Allahım sana da nasip etsin inşallah

Evet tüp bebek,kocaman bir kanama alanım vardı,her pazartesi kıpkırmızı kanamam olup iki gün sürüp azar azar kesiliyordu,sonra bir daha başlıyordu,hastanede yattım bol bol,yataktan da kalkmadım hiç,neredeyse 20.hftaya kadar sürdü kanamam
İyi düşün iyi olsun,Allahım sana da nasip etsin inşallah
Canm saolasin benimde kahveye donmus ama yine de tedirgin oluyorsun insallah rabbim korur suan 8 haftadym mide bulantim cok fazla doktor ultrasyonla bakti hic bana kanama alani falan soylemedi gormedi yada nasip artik bekleyecez

Kızlar bende tüpbebekle hamile kaldım 5 haftalık gebeyim dün şiddetli kanamam oldu sonra kese için gittik vajinal bakıldı şükür fasılye biçiminde gördük. Bugün hala sildikçe kan geliyo haftada bir prolutan ve hergün progestan iğne kullanıyorum ve yatıyorum devamlı siz neler yaptınız çok korkuyorum

Kızlar bende tüpbebekle hamile kaldım 5 haftalık gebeyim dün şiddetli kanamam oldu sonra kese için gittik vajinal bakıldı şükür fasılye biçiminde gördük. Bugün hala sildikçe kan geliyo haftada bir prolutan ve hergün progestan iğne kullanıyorum ve yatıyorum devamlı siz neler yaptınız çok korkuyorum
Yapılabilecekleri yapıyosun cnm. Bol bol su iç. Ayaklarını hafif yükselt devamlı yat. Ben öyle yapmıştım. Allah büyüktür

Kocaeli yazıyo profilinde istanbula gidiyomuşssun acıbadem altunizadede riskli gebelik uzmanı yokmuymuşki. doktorsitesinde bikaçtane buldum arayıp bilgi al istersen

prof. dr. özgür dündar - Florence Nightingale Kadıköy
prof.dr. cem turan- http://www.cemturan.com/
prof.dr. Nilgün TURHAN - 0532 770 69 42
Abdi İpekçi Cd. No 61 Reasürans Han 2 Kat 5, Maçka, Harbiye, 34367 Şişli/İstanbul
Telefon: 0 (850) 811 62 76
Telefon: 0 (532) 770 69 42
E-mail: nilgunturhan@gmail.com

Prof. Dr. Özay Oral- Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sok No2 Varyap Maridian A Blok Ofis Kat 10 Daire Ataşehir, 34758 Ataşehir/İstanbul
Telefon: (0216) 339 90 05

canım bunlar vardı istanbulda doktortakvimi.com istesinde hangi hastanede olduklarını bilmiyorum. numaraları arayıp sor.

bunların hepsi perinatoloji alanında yani riskli gebelik alanında uzmanmış. dahada varlardı bak istersen canım
Merhaba Arkadaslar
Özay oral benim dr'um. Tavsiye ederim. Bende 2 kez kanama gecirmistim. Cok sukur gecen hafta dogum yaptim. Lutfen uzulmeyin ve korkmayin . Stress oldukca risk artiyor. Sizde bebeginizi kucaginiza alacaksiniz allahin izniyle .
Ozay bey'in bati atasehirde Varyap meridyende muayenehanesi var . Daha onceden zeynep Kamilde bashekimlik de yapmis . Bilginize sevgerimle

Tüp bebekte ben de arkadaşım da kanama geçirdik.
1 gece hastanede kaldım ben, arkadaşım da öyle..
O pıhtı demek ki, adet döneminde de oluyor. Hala ilaç kullanıyor musun? bana kanamadan sonra progestan verdi 32. haftaya kadar devam dedi. yat bir de iş filan yapma.
Merhaba hala bırdamısınız bilmiyorum kanamanız hemen gectimi nezamana kadar sürdü dogurdunuzmu

Benim de dün 5+5 te yoğun kırmızı 2 pedlik kanamam oldu ultrason da bebekler duruyordu
Proluton depot iğneyi oldum akşam kahverengiye döndü şimdi hafif lekelenme şeklinde
Bilmiyorum sonumuz ne olacak dr yatacaksın diyor yattıkca psikoloji bozuluyor
Allah hayırlısını versin
Merhaba hala bırdamısınız bilmiyorum kanamanız hemen gectimi nezamana kadar sürdü dogurdunuzmu

Back