- 9 Temmuz 2017
- 29
- 37
- 3
- 37
- Konu Sahibi tcyilmazsemra
merhaba arkadaşlar , ben semra , 30 yaşındayım.. ve 2.ye tüp bebek yaptırdım 22.06.2017 de. ve 02.07.2017 de kan testi sonucum 533.1 çıktı , 04.07.2017 de ise 1.2224 çıktı .. doktor tuttuğunu gösterir ama keseyi ve kalp atışlarını duymamız gerek dedi.. ben kadıköy acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum ve hemşirelere sonucu bildirdiğimde de 10 gün sonra keseyi görmek için gel dediler , yani bu cuma gidecektim fakat dün gece şiddetli ağrıyla beraber kanamam oldu ve hemen acile gidip kadın doğumcuya muayene oldum ve keseyi gördük kese duruyo dedi,, wc ye gittim çünkü pembemsi kan durmuyodu ve orda et parçası gibi koyu renkli ciğere benzer birşey düşürdüm ve tekrar doktoru çağırdım , tekrar baktı kese duruyo fakat şu 10 gün çok riskli dikkat etmen lazım dedi progesteron iğnesi yaptı düşük riskine karşı ve eve geldik.. evde de tekrar düşürdüm et parçası gibi bişeyi ve ağrıdan zor uyudum , sabah kalktım ağrım yok ve ilk tuvaletimde yine az bişey parça düşürdüm.. dün geceki doktor kesenin düşmesi durumda daha çok kanama ve ağrı olacağını söylemişti bunlar rahimde biriken kılcal damarların patlaması da olablir , dışa akıyo bu kan,aynı zaman da içe de akıyo ve çıkan ciğere benzeyen şey de pıhtılaşması dedi..az önce kendi doktorumu aradım ve randevu için bekliyorum bugün..
BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum
BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum