• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Yaptırıp da Kanaması Olan Var Mı ? :((

tcyilmazsemra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
29
37
3
37
merhaba arkadaşlar , ben semra , 30 yaşındayım.. ve 2.ye tüp bebek yaptırdım 22.06.2017 de. ve 02.07.2017 de kan testi sonucum 533.1 çıktı , 04.07.2017 de ise 1.2224 çıktı .. doktor tuttuğunu gösterir ama keseyi ve kalp atışlarını duymamız gerek dedi.. ben kadıköy acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum ve hemşirelere sonucu bildirdiğimde de 10 gün sonra keseyi görmek için gel dediler , yani bu cuma gidecektim fakat dün gece şiddetli ağrıyla beraber kanamam oldu ve hemen acile gidip kadın doğumcuya muayene oldum ve keseyi gördük kese duruyo dedi,, wc ye gittim çünkü pembemsi kan durmuyodu ve orda et parçası gibi koyu renkli ciğere benzer birşey düşürdüm ve tekrar doktoru çağırdım , tekrar baktı kese duruyo fakat şu 10 gün çok riskli dikkat etmen lazım dedi progesteron iğnesi yaptı düşük riskine karşı ve eve geldik.. evde de tekrar düşürdüm et parçası gibi bişeyi ve ağrıdan zor uyudum , sabah kalktım ağrım yok ve ilk tuvaletimde yine az bişey parça düşürdüm.. dün geceki doktor kesenin düşmesi durumda daha çok kanama ve ağrı olacağını söylemişti bunlar rahimde biriken kılcal damarların patlaması da olablir , dışa akıyo bu kan,aynı zaman da içe de akıyo ve çıkan ciğere benzeyen şey de pıhtılaşması dedi..az önce kendi doktorumu aradım ve randevu için bekliyorum bugün..
BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum :KK17:

merhaba arkadaşlar , ben semra , 30 yaşındayım.. ve 2.ye tüp bebek yaptırdım 22.06.2017 de. ve 02.07.2017 de kan testi sonucum 533.1 çıktı , 04.07.2017 de ise 1.2224 çıktı .. doktor tuttuğunu gösterir ama keseyi ve kalp atışlarını duymamız gerek dedi.. ben kadıköy acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum ve hemşirelere sonucu bildirdiğimde de 10 gün sonra keseyi görmek için gel dediler , yani bu cuma gidecektim fakat dün gece şiddetli ağrıyla beraber kanamam oldu ve hemen acile gidip kadın doğumcuya muayene oldum ve keseyi gördük kese duruyo dedi,, wc ye gittim çünkü pembemsi kan durmuyodu ve orda et parçası gibi koyu renkli ciğere benzer birşey düşürdüm ve tekrar doktoru çağırdım , tekrar baktı kese duruyo fakat şu 10 gün çok riskli dikkat etmen lazım dedi progesteron iğnesi yaptı düşük riskine karşı ve eve geldik.. evde de tekrar düşürdüm et parçası gibi bişeyi ve ağrıdan zor uyudum , sabah kalktım ağrım yok ve ilk tuvaletimde yine az bişey parça düşürdüm.. dün geceki doktor kesenin düşmesi durumda daha çok kanama ve ağrı olacağını söylemişti bunlar rahimde biriken kılcal damarların patlaması da olablir , dışa akıyo bu kan,aynı zaman da içe de akıyo ve çıkan ciğere benzeyen şey de pıhtılaşması dedi..az önce kendi doktorumu aradım ve randevu için bekliyorum bugün..
BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum :KK17:
Tüp bebekte ben de arkadaşım da kanama geçirdik.
1 gece hastanede kaldım ben, arkadaşım da öyle..
O pıhtı demek ki, adet döneminde de oluyor. Hala ilaç kullanıyor musun? bana kanamadan sonra progestan verdi 32. haftaya kadar devam dedi. yat bir de iş filan yapma.

Benimde gebeligim kanamali gecmisti.tup benek annesiyim bende.benim dkrum ilk bir hafta hergun progestan igne vurdurtmustu ve gunde 4 adet fitil progestan kullaniyordum.bir hafta dan sonra haftada 3 kez igneye dvm ettim 20 hafta boyunca.

Benimde gebeligim kanamali gecmisti.tup benek annesiyim bende.benim dkrum ilk bir hafta hergun progestan igne vurdurtmustu ve gunde 4 adet fitil progestan kullaniyordum.bir hafta dan sonra haftada 3 kez igneye dvm ettim 20 hafta boyunca.
dün kendi doktoruma gittim ve hiç iyi şeyler söylemedi acildeki kadın doğumcuya göre.. alttan baktı , evet kese görüyorum ama ne olduğunu çözemiyorum dedi , sen ilkaçlarını kullanmaya devam et dedi, kan testi bile yapmadı kan değerlerime bakmadı yani , ilaçlarımda progestan fitil ve lsafter estrojen bant ,, onları zaten kullanıyordum tarnsferden önce de sonra da , acildeki doktor iğne yaptıktan bi süre sonra kanamam durmuş gibi birşeydi ama dündü doktorum sizinki gibi hiç bişey vermedi , ben de ilaçları iki katına çıkarmasını ya da iğne vurdurmamı söyler diye bekliyordum ama ölece eve gönderdi ve 1 hafta sonra tekrar gel dedi ,, kese atıcaksa kendini gene atıcak fln dedi .. bu gün de kanamam var , ağrımda var kasıklarımda adet sancısı gibi :((

Tüp bebekte ben de arkadaşım da kanama geçirdik.
1 gece hastanede kaldım ben, arkadaşım da öyle..
O pıhtı demek ki, adet döneminde de oluyor. Hala ilaç kullanıyor musun? bana kanamadan sonra progestan verdi 32. haftaya kadar devam dedi. yat bir de iş filan yapma.
evet kullanıyorum ilaçlarımı , progestan fitil benimde kullandığım onun dışında birşey yok , folik asit içiyorum bir de.. kaç gün sürdü kanamanız sancılı mıydı ? benim hala devam ediyor , 11.07. gecesi başladı ağrım ve kanamam bugün 13.07 hala devam ediyor , kafayı yicem

evet kullanıyorum ilaçlarımı , progestan fitil benimde kullandığım onun dışında birşey yok , folik asit içiyorum bir de.. kaç gün sürdü kanamanız sancılı mıydı ? benim hala devam ediyor , 11.07. gecesi başladı ağrım ve kanamam bugün 13.07 hala devam ediyor , kafayı yicem
verilen ilaç az hemen riskli gebelik uzmanı bul iyi bi doktor olsun. progestan iğnesi falan lazım sana. fitil pek etki etmez. bence doktor ara hemen geçmiş olsun

perinatolog yazar uzmanlık alanlarında riskli gebelik yazar, doktorsitesi, doktortakvimi var ordaki doktorlara bak bulunduğun il bazında ara hangi ildesin, özelden yaz istersen

Kocaeli yazıyo profilinde istanbula gidiyomuşssun acıbadem altunizadede riskli gebelik uzmanı yokmuymuşki. doktorsitesinde bikaçtane buldum arayıp bilgi al istersen

prof. dr. özgür dündar - Florence Nightingale Kadıköy
prof.dr. cem turan- http://www.cemturan.com/
prof.dr. Nilgün TURHAN - 0532 770 69 42
Abdi İpekçi Cd. No 61 Reasürans Han 2 Kat 5, Maçka, Harbiye, 34367 Şişli/İstanbul
Telefon: 0 (850) 811 62 76
Telefon: 0 (532) 770 69 42
E-mail: nilgunturhan@gmail.com

Prof. Dr. Özay Oral- Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sok No2 Varyap Maridian A Blok Ofis Kat 10 Daire Ataşehir, 34758 Ataşehir/İstanbul
Telefon: (0216) 339 90 05

canım bunlar vardı istanbulda doktortakvimi.com istesinde hangi hastanede olduklarını bilmiyorum. numaraları arayıp sor.

bunların hepsi perinatoloji alanında yani riskli gebelik alanında uzmanmış. dahada varlardı bak istersen canım

Benim kanama hastaneye gittiğim gün kesildi, fakat kahverengi leke olayı 1 ya da 1 buçuk hafta sürdü.

Canım durumunu merak ettim bebek ve sen iyi misiniz?

Canım geçmiş olsun bebeğini kaybettin sanırım cok kötü bi durum denecek hiç bişey yok suan bende aynı durumdayım 3 gündür kahverengi lekeler var kese ye baktılar iyi dediler ama kese altından bıraz leke varmıs cok korkuyorum bole bişey yasayan oldumu 2 gun hastaneye yatırdılar dun cıktım lekeler azaldı ama sildikce bulasıyor cok korkuyorum :( benimde tüp bebek

Canım geçmiş olsun bebeğini kaybettin sanırım cok kötü bi durum denecek hiç bişey yok suan bende aynı durumdayım 3 gündür kahverengi lekeler var kese ye baktılar iyi dediler ama kese altından bıraz leke varmıs cok korkuyorum bole bişey yasayan oldumu 2 gun hastaneye yatırdılar dun cıktım lekeler azaldı ama sildikce bulasıyor cok korkuyorum :KK43: benimde tüp bebek
Benim de tüp bebek ikizleri ile hamileliğim kanamalarla sürüyor,şimdiye kadar ikisi yoğun olmak üzere 6 kez kanamam oldu,hepsi 1-2 gün sürüp kahverengi akıntıya döndü,sonra kahverengi bitmeden Yen'i kanama oldu,hala rahimde hematom var,hastanede de yattım,şimdi eve yatıyorum,3 günde bir proluton iğnesi ile günlük progestan alıyorum,bakalım sonucu bekleyip göreceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim de tüp bebek ikizleri ile hamileliğim kanamalarla sürüyor,şimdiye kadar ikisi yoğun olmak üzere 6 kez kanamam oldu,hepsi 1-2 gün sürüp kahverengi akıntıya döndü,sonra kahverengi bitmeden Yen'i kanama oldu,hala rahimde hematom var,hastanede de yattım,şimdi eve yatıyorum,3 günde bir proluton iğnesi ile günlük progestan alıyorum,bakalım sonucu bekleyip göreceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba canım gec gördüm suan nasılsın iyimisin allah yardımcımız olsun cok şükür benim bidaha kanamam olmadı

Merhaba canım gec gördüm suan nasılsın iyimisin allah yardımcımız olsun cok şükür benim bidaha kanamam olmadı
Sürüyor benim ana doktorum hafta ilerledikçe ümidimizin arttığını söylüyor Allah kimseye yaşatmasın,sen de rahat geçirirsin inşallah bundan sonrasını

Benim de dün 5+5 te yoğun kırmızı 2 pedlik kanamam oldu ultrason da bebekler duruyordu
Proluton depot iğneyi oldum akşam kahverengiye döndü şimdi hafif lekelenme şeklinde
Bilmiyorum sonumuz ne olacak dr yatacaksın diyor yattıkca psikoloji bozuluyor
Allah hayırlısını versin

Benim de dün 5+5 te yoğun kırmızı 2 pedlik kanamam oldu ultrason da bebekler duruyordu
Proluton depot iğneyi oldum akşam kahverengiye döndü şimdi hafif lekelenme şeklinde
Bilmiyorum sonumuz ne olacak dr yatacaksın diyor yattıkca psikoloji bozuluyor
Allah hayırlısını versin
Ben yaklaşık 50 gündür yatıyorum bebeklerimiz için katlanacağız kendine oyalayacak birşeyler bul canım ben sudoku oynuyorum mesela tablette
Geçmiş olsun canım

Canm sonucun ne oldu suan bende ayni durumdayim lutfen cevap yazin

Back