Tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerleriniz ? Acaba ikiz mi

Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Olma ihtimali yüksek.Ama yinede kesin sonuç ultrason muayenesinde belli olur.

Arkadaşlar sali gunu kese görmeye gitcez. Bugün hafif kahverengi lekelenme oldu. Çok endişeliyim. Ağrım yada kanamam olmadı. Daha once başına gelen oldu mu

Arkadaşlar sali gunu kese görmeye gitcez. Bugün hafif kahverengi lekelenme oldu. Çok endişeliyim. Ağrım yada kanamam olmadı. Daha once başına gelen oldu mu
Tutunma kanamasidir o canım. Tutunmanın üstünden bıkac gün gectigi için kahverengi olarak gelmiştir.
Salıya kadar sabret.Sabredemiyorsanda kan ver betahcg artiyormu diye baktırabilirsin.

Bundan 6 gun once de lekelenme olmus, doktorun tavsiyesiyle enox kan sulandirici iğneye ara vermiştik. 3 gün kullandık bugün cok daha hafif sekilde tekrar oldu. Başından beri progestan fitil kullanıyoruz. Acaba bu kan sulandirici iğneden dolayı mı oldu?

Bide bizimki tüp bebek, normal gebelik değil.
Canım benimde tüp bebek.Ama bana tüp bebeğe baslanmadan önce kan alınıp pihtilasmada herhangi bir sorun varmı diye bakıldı ona göre verilecektir kan sulandırıcı ve sorun olmadığından verilmedi.Keşke seninde Dr un öyle testleri yapıp karar verseydi sulandırıcı kullandirip kullandirmamaya.Sen Dr unu ara ve sor bence sana iyi gelmiyor belkide baksana başladığın anda kanama oluyor yada leke geliyor.Kaç çıktı ilk kan tahlilin bu arada ? Betahcgde çok güzel aslında bi önceki sayfadan gördüm şimdi Dr unu arasan belki daha erken çağırır yada bi devlet hastanesine git acile hemen kadın doğum bakar ultrasonla sabah gidersen

Bu gece lavaboya gittiğimde pecetede kan gordum. Çok korktum. Fazla degil ama insanın elinde degil korkuyor. Sabah doktoru aradık. Kanama aşırı değilse, adet kanamasına yakın değilse korkulacak bı durum yok normal, Akşama kadar takip edin akşam tekrar bı arayın dedi. Arkadaşlar çok korkuyorum bı sıkıntı olacak diye. Zaman geçmiyor.

Arkadaşlar pozitif sonuç aldıktan sonra kese görmeye gidene kadar kanaması olan oldu mu. Kese gormenizde sikinti oldu mu?yardım ..

Kızlar 12. Gün test yaptım hcg 1048 çıktı ama progesteron testi 8.37 çıktı. Düşük riski çok mu yüksek moralim bozuldu. Bilgisi olan var mı ?

İnşallah olmaz canım şuan çok iyi anlıyorum seni benimde 8. günüm dünden beri kanamam var öncesinde de iki gün kahverengi lekeler geldi adet kanamasi gibi yoğun değil ama yine de bütün ümidim kırıldı yine tutmadı sanırım moral falan kalmadı bende

Senin transferden sonra mi 8.gun?

Unutmamamız gereken bir nokta var. Herkesin bir imtihanı bir sınavı var. Kimisi parasıyla kimisi sağlığıyla kimisi mali mulkuyle. Bizim sinavimiz da bu demek ki. Sabretmek lazım. Bol bol dua etmek lazım. Olmayanlar icin üzülmek yerine elimizdekilere sukretmemiz lazım. Allah hepimize sağlıkli sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…