- Konu Sahibi Denizzz0101
İnşallah inşallah.. birimine dua edelim.İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah.. birimine dua edelim.İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
kesinlikle canim dualarim sadece kendime değil isteyen tüm kardeslerimle beraber hakkımızda hayırlısı olsun kanamam çoğaldı adet kanamasina döndü tamamen talih benden yana olmadı yine çok kötü bi duyguBen kendim icin ne istiosan ne dua ediyorsam inan bana isteyen tum müslüman kardeslerim için istiyorum. Allah sana da en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.
Slm kan tahlili 7 gun neden baslatilar merak ettim benim 12 gun yap dedi doktorum hayirli olsun cnmTransfer sonrası 7.gün kanda 20.92
9.gün kanda 42.9
12.gün kanda 207.43
14.gün kanda 530.45
16.gün kanda 1371.73 sizce nasıl arkadaşlar ne
Haftaya keseyi görmeye gidicem Alllah nasip ederse
Hayirli olsun cnm Bisey sorucam benim 5 nisanda trasfer oldu 17 nisanda tahlil yapicam ama ben dayamayip idrarda yaptim ama sonuc tek cizgi yarinda kanda vericem sen kacinci gunu idrar testini yapmistin acaba ?tekrar hayirli olsunKızlar sonucum 65.25 çıktı... yani hamileyim allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Canım onlar başlatmadı ben merağımdan başladım doktor 12 gün çncesine bakmadı bileSlm kan tahlili 7 gun neden baslatilar merak ettim benim 12 gun yap dedi doktorum hayirli olsun cnm
Ayni gun transfer olmusuz bn cumartesi ogrendim pozitif cikti cnm bugun yine vericemHayirli olsun cnm Bisey sorucam benim 5 nisanda trasfer oldu 17 nisanda tahlil yapicam ama ben dayamayip idrarda yaptim ama sonuc tek cizgi yarinda kanda vericem sen kacinci gunu idrar testini yapmistin acaba ?tekrar hayirli olsun
Kendini cok yıpratmamaya calis. Üzülme fazla. Seninde pozitif göreceğin günler yakindir inşallah.kesinlikle canim dualarim sadece kendime değil isteyen tüm kardeslerimle beraber hakkımızda hayırlısı olsun kanamam çoğaldı adet kanamasina döndü tamamen talih benden yana olmadı yine çok kötü bi duygu
Transferin kacinci gunu olmus oluyor cnm keseye cagirdigi zaman bana da 2 embriyo konuldu.bi de beta degerin kacti cnmArkadaslar bugün kese görmeye gittik geldik. Hamdolsun 2 kese gördük. Biri diğerine gore daha buyuktu. Bu durumu yaşayanlar paylaşabilir mi. Kalp atislarini duydunuz mu.?
Transfer gününden sonra 22.gun bugün. Bugun değer ölçülmedi. 11. Gün -430 13. Gün-700 15.gun 2180 çıkmıştı.Transferin kacinci gunu olmus oluyor cnm keseye cagirdigi zaman bana da 2 embriyo konuldu.bi de beta degerin kacti cnm
Hayirli olsun cnm Bisey sorucam benim 5 nisanda trasfer oldu 17 nisanda tahlil yapicam ama ben dayamayip idrarda yaptim ama sonuc tek cizgi yarinda kanda vericem sen kacinci gunu idrar testini yapmistin acaba ?tekrar hayirli olsun
İkiz olabilir miVar mı bu durumu yaşayanlar ?
Ewt Cnm iki kese gorduk ama kalp atışları için bekliyoruz. Hayırlısıyla onu da bı duysaydik o zaman ikiz diyebilirim.İkiz olabilir mi
Ayyy inşallah. Hepimiz için..