• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerleriniz ? Acaba ikiz mi

Ben kendim icin ne istiosan ne dua ediyorsam inan bana isteyen tum müslüman kardeslerim için istiyorum. Allah sana da en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.

Ben kendim icin ne istiosan ne dua ediyorsam inan bana isteyen tum müslüman kardeslerim için istiyorum. Allah sana da en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin.
kesinlikle canim dualarim sadece kendime değil isteyen tüm kardeslerimle beraber hakkımızda hayırlısı olsun kanamam çoğaldı adet kanamasina döndü tamamen talih benden yana olmadı yine çok kötü bi duygu :(

Kızlar sonucum 65.25 çıktı... yani hamileyim allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin
Hayirli olsun cnm Bisey sorucam benim 5 nisanda trasfer oldu 17 nisanda tahlil yapicam ama ben dayamayip idrarda yaptim ama sonuc tek cizgi yarinda kanda vericem sen kacinci gunu idrar testini yapmistin acaba ?tekrar hayirli olsun

Hayirli olsun cnm Bisey sorucam benim 5 nisanda trasfer oldu 17 nisanda tahlil yapicam ama ben dayamayip idrarda yaptim ama sonuc tek cizgi yarinda kanda vericem sen kacinci gunu idrar testini yapmistin acaba ?tekrar hayirli olsun
Ayni gun transfer olmusuz bn cumartesi ogrendim pozitif cikti cnm bugun yine vericem

kesinlikle canim dualarim sadece kendime değil isteyen tüm kardeslerimle beraber hakkımızda hayırlısı olsun kanamam çoğaldı adet kanamasina döndü tamamen talih benden yana olmadı yine çok kötü bi duygu :KK43:
Kendini cok yıpratmamaya calis. Üzülme fazla. Seninde pozitif göreceğin günler yakindir inşallah.

Arkadaslar bugün kese görmeye gittik geldik. Hamdolsun 2 kese gördük. Biri diğerine gore daha buyuktu. Bu durumu yaşayanlar paylaşabilir mi. Kalp atislarini duydunuz mu.?

Bide 7 gün sonra gelin kalp atışına bakalım dedi. Erken değil mi? Sizi ne zaman cagirdi?

Arkadaslar bugün kese görmeye gittik geldik. Hamdolsun 2 kese gördük. Biri diğerine gore daha buyuktu. Bu durumu yaşayanlar paylaşabilir mi. Kalp atislarini duydunuz mu.?
Transferin kacinci gunu olmus oluyor cnm keseye cagirdigi zaman bana da 2 embriyo konuldu.bi de beta degerin kacti cnm

Mesajını yeni farkettim canım 6. Gün verdim kan tahlili çıktı idrarda çok az gölge gibi belli oluyordu

Merhaba. Benim bugün transfer günümü sayarsak 9, saymazsak 8. Gün. Dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı ve dayanamayıp beta yaptırmaya gittim. Sonuç 61. Iyi bir sonuç mu acaba?

Merhaba. Benim bugün transfer günümü sayarsak 9, saymazsak 8. Gün. Dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı ve dayanamayıp beta yaptırmaya gittim. Sonuç 61. Iyi bir sonuç mu acaba?
Hadi hayırlı olsun.İyi tabi maşallah katlanarak katlana artsın inşallah G Gork

Back