• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerleriniz ? Acaba ikiz mi

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir benim transfer sonrası 2. günüm zaman da geçmiyo sanki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Öyle cnm zaman hiç geçmiyor sonuç bi 15 dakikaya çıkar herhalde kalp atışım değişti heyecan yaptım korkuyorum ellerim titriyor allah hayırlı haberler almayı nasip etsin

Kız tüylerim diken diken oldu çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun darısı bizim başımıza :)

Amin cnm ya dualarım hep sizinle inşallah keseyim ve kalp atışlarını da duyarım çok güzel bir duygu allah sizede nasip etsin

Kızlar pazartesi yaptırdığım beta hcg 65.25 çıktı bugün yaptırdığım beta hcg 283 çıktı ama lekelenme oldu.... progesteron 14.8 çıktı tahlili yapan doktor düşük tehlikesi olabilir progesteron düşük demiş benim kendi doktorum gayet iyi değerlerin korkma dedi bugün sadece proluton depat iğne yaptırdı ilaçlara aynı devam sizce nasıl sonuçlar çok korkuyorum

Kızlar pazartesi yaptırdığım beta hcg 65.25 çıktı bugün yaptırdığım beta hcg 283 çıktı ama lekelenme oldu.... progesteron 14.8 çıktı tahlili yapan doktor düşük tehlikesi olabilir progesteron düşük demiş benim kendi doktorum gayet iyi değerlerin korkma dedi bugün sadece proluton depat iğne yaptırdı ilaçlara aynı devam sizce nasıl sonuçlar çok korkuyorum
Korkma ve stres yapma canım. Bol bol dinlen ve su tüket. Geçen hafta brnim çok yoğun kırmızı kanamam oldu. Progestan iğneye başladım.

Mrb arkadaşlar. Benim de değerlerimiz su su sekilde;
11. Gün 436
13. Gün 700
15.Gun 2176.
Senin çok iyi canım maşallah :nazar:için rahat olsn güzel katlamiş hatta son değerin 2 kattan fazla 2 embriyomu konuldu?

Ewt iki tane konuldu. Pazar gunu hafif bi lekelenme oldu. Enox 0.4 kan sulandirici igne kullaniordum. Onu 3 gun biraktim. Tekrarlamayinca doktor bugum tekrar baslayalim dedi. Haftaya sali gunu kese gormeye gidicez inşallah.. sizin bu dönemler nasıl geçti.?

Ewt iki tane konuldu. Pazar gunu hafif bi lekelenme oldu. Enox 0.4 kan sulandirici igne kullaniordum. Onu 3 gun biraktim. Tekrarlamayinca doktor bugum tekrar baslayalim dedi. Haftaya sali gunu kese gormeye gidicez inşallah.. sizin bu dönemler nasıl geçti.?
Değerin 2 kattan fazla arttığı için ikiz olabilir canım ikiz tekiz hangisi hayırlıysa o olsun inşallah. Ben hiç kan sulandırıcı iğne kullanmadım canım tedavimde.Transfer öncesinde doktorum kan pihtilasmasinda sorun var mı yokmu diye testler istemişti sorun olmadığından kan sulandiriciya gerek gormedi.Kan sulandiriciya başlandığında doğuma kadar devam edilmesi gerek diye biliyorum çevremdeki arkadaşlarımdan.Benim o donemlerim heyecanli ve tedirginlikle gecti ta ki bebegimin kalp atislarini duyana kadar sonada zaten kusmalar baslaDi 6+3ten 16.haftaya kadar hep kustum sukur rahatladim bu aralar.
Haftaya bebislerini yada bebeğinin kesesini görürsün ve kalp atışlarını da duyarsın inşallah canım. Kendini hep dinlendir ayaklarini uzat yat fazla C vitamini olan meyveleri tüketme kivi portakal mandalina vb. Kanı sulandiriyo bunlar kanaman olmasın tekrardan . Bir de belini bükerek yerden bişey alma eğilme asla zaten 3 aylık oldumu düşük riski azalıyor rahatlıyor insan : )

Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi

Back