Iyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya getrdi sagliklaRahim inceliği için ne yapacaklar bende yapışıklık var 3 kez histereskopi oldum .2.histereskopide transfere hazırlık gördüm estofemler bantlar hersey kullandırdı kalınlaşma olmadı iptal oldu.en son çare şansa atmamak dediler kök hücre oldum şuan bekleme aşamasındayım geçen seneden beri bi türlü transfere gidemedim
Bana cyclo progynova ,lucrin ,estrofem ve prolutex igne verdi onu hic duymadim bi doktoruna sor istersen alternatif..biz de lucrini cok cok zor buldukKızlar ben climara band bulamadım. O ilaç olmadan tedavi olabilir mi ?;
Tmm cnm teşekkür ederim.Bana cyclo progynova ,lucrin ,estrofem ve prolutex igne verdi onu hic duymadim bi doktoruna sor istersen alternatif..biz de lucrini cok cok zor bulduk
Hiç bilgim yoktu giderim bende sonradan oluştu Mustafa acet hastasıyım kendisinin yanlış ameliyatları sonucu bu şekil oldu kendisi Amerika’ya kaçtı malesef Bülent tıraşta tedavi görüyorum fakat en son çare kök hücre dedi oldum beklemedeyim umudumu kaybediyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum sürekli ameliyatlar dan bıktımIyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya getrdi saglikla
Hiç bilgim yoktu giderim bende sonradan oluştu Mustafa acet hastasıyım kendisinin yanlış ameliyatları sonucu bu şekil oldu kendisi Amerika’ya kaçtı malesef Bülent tıraşta tedavi görüyorum fakat en son çare kök hücre dedi oldum beklemedeyim umudumu kaybediyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum sürekli ameliyatlar dan bıktım
Iyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya ge
sizden ricam doktorunun ismini ögrenebilirmisinizIyi bir endokronoloji uzmanina gorundunuz mu arkadaşimin da rahmi kalinlasmiyordu hatta 30 yasina kadar hayatinda hic regl gormemisti bir sury kadindogumcuya en iyilerine gitti care olamadilar teshis de koyamadilar tup bebek yaptrdi rahim kalinlasmadi..sonunda cok iyi bir endokronoloji uzmanina gorundu meger beyninde adenom varmis vucudu hic kortizol uretmiyormus hormon tedavisi gordu ve bikac ay sonra kendiligibden hamile kaldi ve bebegini dunyaya getrdi saglikla
Allah yardimcin olsun canimHiç bilgim yoktu giderim bende sonradan oluştu Mustafa acet hastasıyım kendisinin yanlış ameliyatları sonucu bu şekil oldu kendisi Amerika’ya kaçtı malesef Bülent tıraşta tedavi görüyorum fakat en son çare kök hücre dedi oldum beklemedeyim umudumu kaybediyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum sürekli ameliyatlar dan bıktım
Rahim çökük bilmem ney dedi halbuki o doktor her hastasına aynı sözleri diyormuş Rahmi düzelecek diyerek yaptığı ameliyatlar rahme zarar verip yapışıklıklar meydana geldi şuan 1 yıldır Bülent beyleyiz bakalım sonuç ne olcakAllah yardimcin olsun canimneden olmustun ilk ameliyatini.? Belki kadin dogumcun bakmistr tum degerlerine bilemem ama rahim kalinlasmasi sonucta hormonlarla ilgili bir durum bi detayli baktir zarar gelmez
Çok geçmis olsun insallah sifa olur Bülent bey sizeRahim çökük bilmem ney dedi halbuki o doktor her hastasına aynı sözleri diyormuş Rahmi düzelecek diyerek yaptığı ameliyatlar rahme zarar verip yapışıklıklar meydana geldi şuan 1 yıldır Bülent beyleyiz bakalım sonuç ne olcak
Insallahh canimBenimde 13 toplandı 12 embriyo oluştu 4. Gün 8 tane vardı 5. Gün 4 tane kaldı pgt ye gönderdik bakalım güzel hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
Bizim sebepsiz canım doktor öyle uygun gördü bizde gönderdik aslında 5 tane göndermeyi planlıyorduk ama 4 tane 5. Güne gelebildi ve 4. Gun 8 taneyken oyuzden biraz üzücü oldu bizim içinInsallahh canimsizin sorun neydi acaba bir de ilk deneme mi yani pgt ye gondrrmisler ya neye gore gonderiyorlar..Bizim 3mbriyolar gitmedi donduruldu transfer bekliyorum ayni sizin gibi 13 te 12 dollendi 5. Güne 5 tane kaldi
Bu arada biz Kıbrıs'ta yaptırdık canım orada genel de daha detaycı ve temkinli yaklaşılıyor onunlada alakalı olabilir. inşallah hepimizin gönlundeki hayırlısıylaInsallahh canimsizin sorun neydi acaba bir de ilk deneme mi yani pgt ye gondrrmisler ya neye gore gonderiyorlar..Bizim 3mbriyolar gitmedi donduruldu transfer bekliyorum ayni sizin gibi 13 te 12 dollendi 5. Güne 5 tane kaldi
Benim gittigim dr da bazi arkadaşlardan istemis daha once yaptiran tanidiklarim var..bizden istemedi dedigin gibi dr.neyi uygun gorurse kabul ediyoruz insallah su gibi kolaylikla olsun hepimizinBizim sebepsiz canım doktor öyle uygun gördü bizde gönderdik aslında 5 tane göndermeyi planlıyorduk ama 4 tane 5. Güne gelebildi ve 4. Gun 8 taneyken oyuzden biraz üzücü oldu bizim için
İnşallah pgt den güzel haber gelir canım benimkilerde pgt gitti 10 gün falan oldu, nerde tedavi görüyorsunBenimde 13 toplandı 12 embriyo oluştu 4. Gün 8 tane vardı 5. Gün 4 tane kaldı pgt ye gönderdik bakalım güzel hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
İnşallah pgt den güzel haber gelir canım benimkilerde pgt gitti 10 gün falan oldu, nerde tedavi görüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?