M Mysize Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2021 477 346 33 15 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mysize #161 morumsuangelll .!.: Dün opu sonrası 28 yumurta ile tese amrliyatı ile alınan spermle döllenen yumurtamız 12 kalmış nasıl bu sonuçlar bidaha aramayacağız dediler pazrtesi geliceksiniz dediler Genişletmek için tıkla... Yazali baya olmus yeni gordum kusura bakmayin ne yaptiniz embriyolariniz donduruldu mu 12 guzrl bi sayi
morumsuangelll .!.: Dün opu sonrası 28 yumurta ile tese amrliyatı ile alınan spermle döllenen yumurtamız 12 kalmış nasıl bu sonuçlar bidaha aramayacağız dediler pazrtesi geliceksiniz dediler Genişletmek için tıkla... Yazali baya olmus yeni gordum kusura bakmayin ne yaptiniz embriyolariniz donduruldu mu 12 guzrl bi sayi
morumsuangelll Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2022 108 190 33 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mysize #162 Mysize .!.: Yazali baya olmus yeni gordum kusura bakmayin ne yaptiniz embriyolariniz donduruldu mu 12 guzrl bi say Genişletmek için tıkla... Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum
Mysize .!.: Yazali baya olmus yeni gordum kusura bakmayin ne yaptiniz embriyolariniz donduruldu mu 12 guzrl bi say Genişletmek için tıkla... Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum
M Mysize Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2021 477 346 33 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mysize #163 morumsuangelll .!.: Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin
morumsuangelll .!.: Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin
M Mysize Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2021 477 346 33 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mysize #164 morumsuangelll .!.: Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin
morumsuangelll .!.: Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin
M Mysize Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2021 477 346 33 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mysize #165 morumsuangelll .!.: Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin
M Mysize Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2021 477 346 33 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mysize #166 morumsuangelll .!.: Sorun değil iki embriyomuz donduruldu ikinci adetimi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alin