Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Canım

Canım senle aramızda iki gün var. Bı kaç güne benimde olur o zmn. Senin niye hepsini 4 tüpte dondondurdular. Benim 4 embriyo var . 2 tüpte dondurdular. Nedenini biliyor musun
3 tanesi ust kalite diye birer tüpte dondurdum dedi diger 2 tanesi bi tık geriden geliyomus gelisimi ortaüst kalite dedi onlari tek tupte doldurmus ayni anda transfer edilirse biri tutmazsa digeri tutabilir diye.. Dedigim gibi senin belki 2 ser olarak transfer etcektir dr canim

Aynen canim asilama ile ilgili olumsuz seyler duydugum icin zaman kaybetmek istemedim..Olsun sen de denemedim demezsin inaniyorum buradan mutlu haberi paylasicaz cok yakinda

Kadınlar kulübünde bir tüp bebek hemsiresi de senin dediğin gibi dedi canım iki tane transfer olması benim için de iyi olur. Çünkü yaşımız büyük eşimle ve en azından biri tutmazsa diğeri tutar. Ama tabiki hayırlısı olsun. Hakkımızda hayırlı olanada Rabbim gönlümüzü razi eylesin.

Aynen canim hayirlisi neyse kolaylikla o olsun.Ben doktoruma guveniyorum ne dese kabulum..dedigin gibi ikiz olmasi da cok guzel olabilir

Senin iki tan3 daha var di mi onunla ilgili bugun mu gelcek haber

Kızlaaaaaaarrrr
Bülen ersoy gibi kızlaaaağ diye bağırdımı düşünün şuann
Kızlaaaaaağr aradılar 4. Embriyomdan da biyopsi alındı ve dondurulduuu Diğer ikisinindr gelişimi devam ediyor belki onlar bile dondurulabilir
Ama 4 tanesi dondurucuda
Oh bin şükür

Kızlar bu arada yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz ben dün oldum
Ama çok kanamam var benim
Yani bu yaşıma kadar hiç böyle adet olmadım
Sizde durumlar nasıl

Yaaaa çok sevindim canim superrrr harika haber masallahh

hepinize merhaba, biraz olsun içinizi ferahlatabilirsem ne mutlu bana, benim 29 Nisan da yumurtalarım toplandı, rezervim azdı yaşım 37, sadece 4 yumurta toplanabildi, ve 2 si döllendi 5.günü görür mü görmez mi endişeleri içinde doktorum 5.günü görmek istediğini bekleyecegini söyledi ve ikisi de 5.günü gördü biri iyi kalite biri orta idi, ve şuan tek kese 7 haftalık hamileyim şükürler olsun allahim isteyen herkese nasip etsin. Bende çikolata kistler 4.evre endometriozis adenomiyozis bağırsakta 3-4 cm nodül sol tüp yok 2 ameliyat geçmişi var sağ yumurtalık geriye doğru rahim yana doğru vs vs yani bunca sıkıntının içinde o kadar umutsuz görüyordum ki halimi Rabbıme her gün şükrediyorum, demem o ki ne olur her zorluğun içinde Allah bir kolaylık bir yol açıyor açacaktır belki zamanı vardır ne olur umutsuzluğa kapılıp vesveselenmeyin Allah hepinizin yüzünü güldürsün amin

Masallah canim cook sevindim yorumun icin cok tesekkurler dondurulmus embriyo transferi mi oldun

Masallah canim cook sevindim yorumun icin cok tesekkurler dondurulmus embriyo transferi mi oldun
rica ederim canım ne demek taze transfer oldum ben, Sizler de benim gibi yumurta sayım az dollenen embriyo az diye kendinizi yıpratır bitirmeyin en olmazları olduruyor Rabbım her zaman umudumuzu korumamız gerekiyormuş meğer

Benim donduruldu yumurta degil de sperm hareketi biraz vasatti bizim..12 embriyodan cok sukur 5 tane kaldi onumuzdeki ay transfer olcak insallah dedigin dogru hicbir zaman umutsuz olmamalı insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz

Benim donduruldu yumurta degil de sperm hareketi biraz vasatti bizim..12 embriyodan cok sukur 5 tane kaldi onumuzdeki ay transfer olcak insallah dedigin dogru hicbir zaman umutsuz olmamalı insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
amiiiin dualarimdasin inşallah bebeklerin tutunur sana sagsalim Allahin izniyle çok inanalım olsun inşallah

Rahim inceliği için ne yapacaklar bende yapışıklık var 3 kez histereskopi oldum .2.histereskopide transfere hazırlık gördüm estofemler bantlar hersey kullandırdı kalınlaşma olmadı iptal oldu.en son çare şansa atmamak dediler kök hücre oldum şuan bekleme aşamasındayım geçen seneden beri bi türlü transfere gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…