Tabiki canım inslalajHaber alinca sonucu yazarsin canim ins guzel haber gelsin
Evet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.Ben bahcecide tedavi gördüm 2.denemem sperm faktöruydu sorunumuz. Ilk denemede taze transfer yapildi.olmadi 2.denemede ise dondurulmus embriyo ve 1 ay rahim dinlendirme.ile suan 11+1 olarak devam ediyoruz❤❤insallah sizlerede nasip.olurrr
Sansa birakmiyor demek istedimEvet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.
Insallah sonucuda çok güzel olur❤Evet benim doktorum da dondurup rahim dinlendirme taraftarı pek şansa birakmiyorum acibadem de tedavi goruyorum ben.
Sizin ilk tedaviniz mi ..Benim ilk umarim ilk ve son olur ..transferiniz ne zaman olcak
Yaa:) benimdr 3. Gün az önce aradılar. Sizde durumlar nasıl umarım güzel haberlerle telefon çalarSeninle aynı zamanda yumurta toplanmış.bnmde 6 tane dollenen var. Bugün 3. Gün arayacklar
Rahim dinlendirme olucak embriyo pgt gidicek inşallah sağlıklı gelirse 1 ay sürüyor haberi gelmesi dr 1 ay sonra transferini yaparım demiştiİnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
Yaaa ne güzel sağlıcakla kavuşun inşallah8 yumurtadan 3 embriyo olustuu 1 tanesi 5.gune ulasti ve suan o embriyo ile hamileyimiyi düşünün iyi olsun kizlarrr ❤
Süperrİnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
Kesinlikle sonucta normal yoldan hamile kalinca da 1 sperm 1 yumurta 1 embriyo degilmi☺☺Yaaa ne güzel sağlıcakla kavuşun inşallahzaten 1 tanesi sağlıklı olsun yeterli
Ay inslaalh canım. Ben daha bekliyorum aramadilar.Yaa:) benimdr 3. Gün az önce aradılar. Sizde durumlar nasıl umarım güzel haberlerle telefon çalar
Çok sevindim cnm insalh 5. Gunede gelirlerİnşallah son olur canım. Bu 2. Tedavim ilki devlet hastanesindeydi 5. Güne gidememiştik eşimde genetik sorun var bu sebeple 5. Güne gelmeleri lazm. Bu arada şimdi aradılar :) ilk gün 9 adet di şimdi 8 kalmış 2si geriden geliyormuş 6 sı normal zamanında ilerliyormuş ay ben çok mutluyum:)
Insallah cok tesekkurlerInsallah sonucuda çok güzel olur❤
Gözünüz aydin ☺☺☺☺kalite siniflarini söyledilermi pekiKızlarrr aradilar beni de 5 tane dondurulmuş 3 ü üst kalite 3 ayrı tüpte 2 si ortaüstkalite tek tupte yani toplam 4 tüpte donduruldular
Gözünüz aydin ☺☺☺☺kalite siniflarini söyledilermi pek
Anladim canim.hayirlisi olsun insallah bzie 3aa 5aa gibi söyleniyordu kaliteler ondan sordum☺Onu sordum 3 ü en üst kalitw 2 si ortaüst kalite dedi. Hatta orta dwgil ortaüst kalite diye de altini cizdi
Hic oyle swyler demesildiler ama sorarimAnladim canim.hayirlisi olsun insallah bzie 3aa 5aa gibi söyleniyordu kaliteler ondan sordum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?