Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Mysize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
477
346
33
Merhaba arkadaşlar bu ay tüp bebek tedavisine basladik 28 mayis yumurtalarim toplandı 14 tane.13 olgunmus 12 si döllendi.Esim gecen yıl varikosel ameliyati olmustu ameliyattan sonra bir miktar duzelse de sperm hareketimiz biraz zayif. 12 embriyomdan 2.gün 10 tane kaldi(6+4 6 si birinci kalite 4 ü bi tik geriden) bugün 3. Gün 4+4 8 embriyom kaldi bugun 4 u iyi kalite 4 u bı tik geri dedi embriyolog..
Daha 2 günümüz var sizlerin sureci nasildi besinci gune kac tane kalir biraz endiseliyim

30 mayista yumurta toplandı aynı şekilde bende endişeliyim. Benimde 11 yumurta toplandi 9 tanesi olgunmus. 6 tanesi döllenmiş. Perşembe günü bilgi vercekler

Bende aynı şekilde çok gerginim 5. Güne kalıcakmı diye kendimi yiyorum. Benimde dün yumurta toplamam oldu 15 toplandı 13tanesi olgunmuş 9 tane döllenmiş bugün arayıp bu şekilde söylediler. Bizimde aynı şekilde sperm hareket vs sorunlu embriyo kalitemizi etkiliyor. Birde bana bugün kalitesi şöyle böyle denmedi kafama o da takıldı 3. Gün yine arıcaklar.

Cok zor beklemek gercekten bugun bizim 4. Gün. 6 embriyom var 4 u iyi 2 si biraz geriden gwliyo dedi bugun de tum gun telefon bekledim.yarin dondurcaklar insallah kalite ve tam sayi yarin belli olcak dedi. 2. Gün neden aramiyorlar seni 2. Gun ara sor bence sen.. moral bozmayalım sonucta bize bir tane lazim embriyolog bna bugun soyle bi ornek verdi 20 tanede 5. Gune hic klmayan hastamiz da var 1 embriyo 5 gün gelisip bebek olan da...insallah ikimiz de guzel haberler aliriz sizin transfer ne zaman

Asagiya yazdim yanlislikla cevabi bilmiyorum cok kulupte aktif degilim pek

30 mayista yumurta toplandı aynı şekilde bende endişeliyim. Benimde 11 yumurta toplandi 9 tanesi olgunmus. 6 tanesi döllenmiş. Perşembe günü bilgi vercekler
Sizin ne oldu sonuc benim bugun 4. Gün 6 tane embriyom kaldi yarin dondurcaklar insallah

Bahçecide tedavi görüyorum bahçecide 2. Ve 4. Gün aranmıyor. Bugün çok zor geçti benim için yarın 3. Gün yarın arıcaklar çok heycanlıyım inşallah ikimizde güzrl haberler alırız. Benim korkum hiç kalmaması 5. Günr :/

Çok iyi anlıyorum seni bugun benim icin de cok zordu cok gec aradılar tum gun bekledim.. kotu dusunmemeye calis insanin elinde olmuyor ama ...9tane iyi bi sayı kalır oyle dusunme

Sizin ilk tedaviniz mi ..Benim ilk umarim ilk ve son olur ..transferiniz ne zaman olcak

Bugün yumurta toplamam vardı 10 tane topladılar 6 tanesi ile çalışırız dedi doktor fakat rahim inceliğim oldugu icin dondurulacak hemen transfer olmayacak maalesef. Ama Alınan spermler bekledigimden zayıf dedi 5. Güne kac tanesi gider iyi bilmiyorum biraz ortada konuştu doktor zaman gösterecek beklemek gercekten cok zor.

Seninle aynı zamanda yumurta toplanmış.bnmde 6 tane dollenen var. Bugün 3. Gün arayacklar

8 yumurtadan 3 embriyo olustuu 1 tanesi 5.gune ulasti ve suan o embriyo ile hamileyimiyi düşünün iyi olsun kizlarrr ❤

8 yumurtadan 3 embriyo olustuu 1 tanesi 5.gune ulasti ve suan o embriyo ile hamileyimiyi düşünün iyi olsun kizlarrr ❤
Ayy masallahhh size ilk denemeniz miydi ve sizin sorun da sperm miydi ??ve nerede tedavi gordunuz insallah biz de boyle paylasiriz mutlulugumuzu

Insallah sizin de guzel sonuc gelir genelde dr lar cok iyi konusmuyorlar zaten canim ona takilma bak bize bir tane de yeterli hem

Ayy masallahhh size ilk denemeniz miydi ve sizin sorun da sperm miydi ??ve nerede tedavi gordunuz insallah biz de boyle paylasiriz mutlulugumuzu
Ben bahcecide tedavi gördüm 2.denemem sperm faktöruydu sorunumuz. Ilk denemede taze transfer yapildi.olmadi 2.denemede ise dondurulmus embriyo ve 1 ay rahim dinlendirme.ile suan 11+1 olarak devam ediyoruz❤❤insallah sizlerede nasip.olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…