- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 18
- 38
bizimkide 13 bini buldu malesefOlur cnm vallahi benim 9bini buldu dedikleri gibi çıkmıyor onlar 5 derse sen 8 bini hesapla yani maddi acidan bitti zaten rabbim duysun sesimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkide 13 bini buldu malesefOlur cnm vallahi benim 9bini buldu dedikleri gibi çıkmıyor onlar 5 derse sen 8 bini hesapla yani maddi acidan bitti zaten rabbim duysun sesimizi
Haklısın pazartesi inş hersey yolunda gideerAmin inss gercekten zor surec ama tedavi basladigi andan itibaren stres yapmayalim canim hormonlari bebegi etkilermis sen simdi hayirlisiyla pzt gunune odaklan ..
Seninde mi esinden kaynakli tup bebek gerektiHaklısın pazartesi inş hersey yolunda gideer
eşimde de bir problem bulamadilar anlamadik neden olmuyo iki aşılama yapıldı tutmadı bakalım bizde tup bebeğe geçtik anlaşılmayan bir problem var ama ne hayırlısı olsun benim ilk evliligimden bir evladım var bu ikinci evliliğim inş bir bebeğimiz olur 2 yıllık evliyimSeninde mi esinden kaynakli tup bebek gerekti
Ins canimeşimde de bir problem bulamadilar anlamadik neden olmuyo iki aşılama yapıldı tutmadı bakalım bizde tup bebeğe geçtik anlaşılmayan bir problem var ama ne hayırlısı olsun benim ilk evliligimden bir evladım var bu ikinci evliliğim inş bir bebeğimiz olur 2 yıllık evliyim
Kocaeli de başlayacağım bugün ön görüşme yaptıkMrb sapsik88 .. sen nerede baslayacaksin ?
Ben bugun basladim ALLAHim uardimcimiz olsun dua edelim birbirimizeKocaeli de başlayacağım bugün ön görüşme yaptık
Bana rapor da çıkıyormuş ileri derece endometriozis hastası olduğumdan esim tahlil verdikten sonra başlayacağız allahın izni ile
canim cok sevindimm :)) bende bugun basladim igne verdiler cok acidi ama mecbur bebisler icin .. birbirimize cok dua edelimKızlar çok mutlu oldum bugün doktor aradı bilgi vermek için aldıkları 4yumurtam ayni 4 olarak yumurtlamis doktor çok iyi pazartesi transfer dedi ağladım inş tutar kızlar hepimiz mutlu oluruz
Moralinizi yüksek tutun olacağına inanın rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallahBen bugun basladim ALLAHim uardimcimiz olsun dua edelim birbirimize
Canim benim inş senin için herşey iyi olur güzel gelişir dualarimdasin doktor iki yumurta koyabiliyormus geri kalanı dondursakmi bilemedim acaba çok pahalı mi evet iğneler acıtıyor ama dayan sonunu guzel dusuncanim cok sevindimm :)) bende bugun basladim igne verdiler cok acidi ama mecbur bebisler icin .. birbirimize cok dua edelim
Canim dollenmis embriyon varken mutlaka dondur o kadr para veriyoruz zaten acisida cabasi bosa gitmesin embriyon gerci ins ilk denemende tutacak inaniyorum ama hazirda varken hem bir ihtimal saglama al hem belki ilerde bir cocuk daha istersinCanim benim inş senin için herşey iyi olur güzel gelişir dualarimdasin doktor iki yumurta koyabiliyormus geri kalanı dondursakmi bilemedim acaba çok pahalı mi evet iğneler acıtıyor ama dayan sonunu guzel dusun
Amin amin ins canimMoralinizi yüksek tutun olacağına inanın rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah
Bahceci umut 1500 dedi dondurmaya bize gore cok tabi ama giden paralarin yaninda azCanim dollenmis embriyon varken mutlaka dondur o kadr para veriyoruz zaten acisida cabasi bosa gitmesin embriyon gerci ins ilk denemende tutacak inaniyorum ama hazirda varken hem bir ihtimal saglama al hem belki ilerde bir cocuk daha istersin
Sağol cnm ins rabbim duyar bizi eşim çok pahalıdır filan diyo ama yarın yinede soracağım doktora inş uygundur ınanki maddi manevi bittik içimde yinede sevinç ve mutluluk var seninde herseyin ıyi olur insCanim dollenmis embriyon varken mutlaka dondur o kadr para veriyoruz zaten acisida cabasi bosa gitmesin embriyon gerci ins ilk denemende tutacak inaniyorum ama hazirda varken hem bir ihtimal saglama al hem belki ilerde bir cocuk daha istersin
yani desene ilaçların masrafı kadar benim ilaçlarım okadar tuttuBahceci umut 1500 dedi dondurmaya bize gore cok tabi ama giden paralarin yaninda az
Canim sor sen 1500 den fazla demezler bahceci o fiyati vermisti basta bilgilendirme yaparken .. aynen madden bittik ama buda bizim bu dunyada sinavimiz ins basaracagiz mecburuz buna .. ben babam icin istiyorum cocugu acikcasi :) yoksa 1 yillik evliyim ve en azindan dugun norcu bitsin diye beklerdim ama babamin hic torunu yok torun torun diye uzuluyor babis .. ALLAH korusn ama yanimda ve sag iken bir an once cocugum olsun diye sikintilari gogusledim .. esimde istiyor zaten hemde cok .. cok heyecanliyim gercekten .. ins cocuklari elimize aldigimizda gorusuruz bile :))yani desene ilaçların masrafı kadar benim ilaçlarım okadar tuttu
Ins canım rabbim muradıni versin tabiki neden olmasın gittiğim yer bana bayagi pahaliya patladi ve dondurma konusunda bilgi bile verilmedi sonradan vereceğiz dedi hergün Meryem süresi okuyup tesbih çekiyorum sende varsin bu dualar da eşim dün çok mutlu oldu ne yapacağını bilemedi benim evladım var ama yeni bir Yuvam hayatım var esim çok istiyor He bende istiyorum ama Rabbine şükürler olsun bana önceden annelik şansını verdi o zaman çok ufaktim simdi daha olgun bir anne olacağım Rabbim hayirlisiyla bir evlat verirse inş babanda çok mutlu olur bir torun verirde rabbimCanim sor sen 1500 den fazla demezler bahceci o fiyati vermisti basta bilgilendirme yaparken .. aynen madden bittik ama buda bizim bu dunyada sinavimiz ins basaracagiz mecburuz buna .. ben babam icin istiyorum cocugu acikcasi :) yoksa 1 yillik evliyim ve en azindan dugun norcu bitsin diye beklerdim ama babamin hic torunu yok torun torun diye uzuluyor babis .. ALLAH korusn ama yanimda ve sag iken bir an once cocugum olsun diye sikintilari gogusledim .. esimde istiyor zaten hemde cok .. cok heyecanliyim gercekten .. ins cocuklari elimize aldigimizda gorusuruz bile :))
Ins canim aminn ..Ins canım rabbim muradıni versin tabiki neden olmasın gittiğim yer bana bayagi pahaliya patladi ve dondurma konusunda bilgi bile verilmedi sonradan vereceğiz dedi hergün Meryem süresi okuyup tesbih çekiyorum sende varsin bu dualar da eşim dün çok mutlu oldu ne yapacağını bilemedi benim evladım var ama yeni bir Yuvam hayatım var esim çok istiyor He bende istiyorum ama Rabbine şükürler olsun bana önceden annelik şansını verdi o zaman çok ufaktim simdi daha olgun bir anne olacağım Rabbim hayirlisiyla bir evlat verirse inş babanda çok mutlu olur bir torun verirde rabbim
Sen hangi tesbihleri cekiyorsun bende cekim canim cok dua edelim benim ilk anneligim ve maddende ilk ve son denemem olcak ALLAHim yardimcimiz olsun insIns canim aminn ..