• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıracaklar burada bulusalimmi

Rabbim ya ve yardimcin olsun inşallah bebesin sıkı sıkı tutunmustur benimde 1 oğlum var normal yolla hemen gebe kaldım 12 yaşında şuan ona kardeş istiyorum Rabbim verirse inşallah bi çok şey yaptım amaliyat oldum çikolata kistinden ebeşi hocasi iki tüp yaptırdım olmadı şimdi dödonmus embriyo koydurcaz eylül ayında bugün lucrin iğneyi vurdurdum k
Geçici menopoz 3 ay eylüle kadar inşallah bu sefer olur

Rabbim ya ve yardimcin olsun inşallah bebesin sıkı sıkı tutunmustur benimde 1 oğlum var normal yolla hemen gebe kaldım 12 yaşında şuan ona kardeş istiyorum Rabbim verirse inşallah bi çok şey yaptım amaliyat oldum çikolata kistinden ebeşi hocasi iki tüp yaptırdım olmadı şimdi dödonmus embriyo koydurcaz eylül ayında bugün lucrin iğneyi vurdurdum k
Geçici menopoz 3 ay eylüle kadar inşallah bu sefer olur
Ins cnm çok tsk ederim inş rabbim sanada bir evlat daha nasıp eder hayırlısı ile

Kizlar benim GB lucrin kullanan oldumu geçici menepoz iğnesi yaptıran çok telasliyim korkuyorum sanki ilk kez yaşamış GB kendimi bi tuhaf hissediyorum ses yok kızlar yardımcı olursanız sevinirim

Back