• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıracaklar burada bulusalimmi

Kizlar bu ikinci kontrolm tekrar igne verdi cmt gunune randevm var .. sizlerden tedavide olan yok mu yazin paylasalm deneyimlerimizi

Benim 1 tane oğlum var 12 yaşında 15 yıllık evliyim ikinci çocuk için uğraşıyorum 2 kez tüp yaptırdım olmadı çok sayısız tedavi gördüm çikolata kisti amaliyati oldum vs çok istiyorum oğluma bi kardeş yanlız kalmasın diye 4 tane donmus embriyo var eylül ayında transfer olcak

Benim 1 tane oğlum var 12 yaşında 15 yıllık evliyim ikinci çocuk için uğraşıyorum 2 kez tüp yaptırdım olmadı çok sayısız tedavi gördüm çikolata kisti amaliyati oldum vs çok istiyorum oğluma bi kardeş yanlız kalmasın diye 4 tane donmus embriyo var eylül ayında transfer olcak
Ins rabbim muradıni verir benimde bir sorunum yok inş rabbim hepimizi sevindirsin

İnşallah canım çok zor Rabbim isteyen herkeze nasip etsin birbirimize dua edelim tesbih çekelim sırayla isterseniz kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bayramdan sonra başlayalım

İnşallah canım çok zor Rabbim isteyen herkeze nasip etsin birbirimize dua edelim tesbih çekelim sırayla isterseniz kulun kula ettiği dua kabul olurmuş bayramdan sonra başlayalım
Olur tabiki ben bugun idrar testi yapsammiki tereddutte kaldım bugün 8. günüM kimi idrar testinde çıktığını yazmis

aynen sirayla tesbh cekp dua edelim .. beni sali kontrlm var daha toplama transfer yaplmadi su an hormon ignelerine devam ediyorm ama cok korkuyorm ins pozitf sonic alirm

Back