Tüp bebek yaptıracaklar burada bulusalimmi

Ben şafak hastanesine başladım fiyat daha uygun geldi bana sen be kadar fiyat aldın ordan
6750 tup bebek .. 1500 2000 arasi ilaclar .. daha uroloji gorcek esimi muhtemelen micro tese isteyecek artik o ne kadar tutar kim bilir maddi olarak uygun olsun derken hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama cok zorluyor bizi bahceci umutta yaptiramayacagim galiba .. sen safakta ne kadar oduyorsun ..

Eşinin Sperm testi yokmu vallahi biz 5700 0perasyon için vereceğiz ilaçlarım hepsi 1250 tuttu bahceci 8500 fiyat verdi o zaman dahada yüksele bilir dedi ben çok memnunum doktorumdan ins olur bu sefer hepimizin yüzü guler

Bende bayram araya gireceği için temmuz ayında düşünüyorum kızlar ilk tup bebek denemem olacak
Daha önce 2 klomen 1 aşılama 2 de sadece oviterelle iğnesi oldum 1 kimyasal düşüğüm var

Çikolata kıstım miyomum ve polibim var hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah rabbim daha fazla aratmaz

Ins cnm hepimizin bir bebegi olsun Meryem süresini okuyun ben başladım bugun

Ins cnm hepimizin bir bebegi olsun Meryem süresini okuyun ben başladım bugun
Ara ara okuyorum bende canım kimyasal olduğum ay ameliyat olacaktım o yüzden çok rahattım sanırım psikoloji çok etkili doktorum demişti ki tecavüz sırasında bir hormon salgılaniyor o hormon hamile kalmayı önlüyor sende stres yaptığın an o hormon devreye girer ve hamile kalamazsin
Kaçırdığımız nokta bu sanırım ama elden bişey gelmiyor

Eşinin Sperm testi yokmu vallahi biz 5700 0perasyon için vereceğiz ilaçlarım hepsi 1250 tuttu bahceci 8500 fiyat verdi o zaman dahada yüksele bilir dedi ben çok memnunum doktorumdan ins olur bu sefer hepimizin yüzü guler
Test degerleri cok dusuk .. esimin uroloji doktoru nisan ayindansperm kanallarini acip micro tese yapti ama tup bebek bir ihtimal gerekirse birdaha ameliyat olmasin diyerek micro tese yapti ve biz tup bebek ihtimalini dusunmuyorduk ama ameliyat sonrasida sonuc alamadk ve uroloji doktorun spermi dondurdugu hastaneyi begenmedim ustelik orasida uygun degil 7500 fiyat cikardilar .. hem maddi hem manen yipranmamak icin arastiriyorum ama en iyisi bahceci grubu galiba .. gelismelerden birbirimizi haberdar edelim .. ins sende olumlu sonuc alirsin

Istersen git safagada bakil on görüşmede ücret almıyorlar ama ben bahceciye maddi acidan güvenemedim ama iyi diye duydum ben doktorumu çok araştırıp gittim dediğim gibi önce allah sonra doktorlar

Kızlar bugün son 3 iğnem var bir anda vurulcam inş hersey yolunda ilerler Rabbim dualarimizi kabul eder aşılama da öyle stresli günler geçirdim ki sanki günler geçmedi sanki şimdi daha rahatım şu mübarek ayların yüzü gözü hurmetineins

Istersen git safagada bakil on görüşmede ücret almıyorlar ama ben bahceciye maddi acidan güvenemedim ama iyi diye duydum ben doktorumu çok araştırıp gittim dediğim gibi önce allah sonra doktorlar
Aynen once ALLAH sonra doktorlar hakkimizda hayirlisi olsun ins ..

Ins olumlu sonuc alirsin ramazan ayindayiz cok cok dua edelim

Kızlar hiç Sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor benim dün 4yumurta mi topladılar cumartesi arayıp bilgi verecekler mis pazartesi transfer yapilcak Rabbim inş dualarimi kabul eder bir evlat nasip eder

Bende bahceci umutta karar verdim ama esime micro tese yapilcak diye maliyet baya artti sartlar uygun olursa hastaligimin ikinci gunu gidecegim tekrar .. gelismelerden birbirimizi haberdar edelim ..

Bende bahceci umutta karar verdim ama esime micro tese yapilcak diye maliyet baya artti sartlar uygun olursa hastaligimin ikinci gunu gidecegim tekrar .. gelismelerden birbirimizi haberdar edelim ..
Olur cnm vallahi benim 9bini buldu dedikleri gibi çıkmıyor onlar 5 derse sen 8 bini hesapla yani maddi acidan bitti zaten rabbim duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…