Tup bebek yaptiracak arkadaslar toplansin!!!

Hayır canım.
Benim genetiğe gideceği için transfer olmama daha var onun için hiç bişey kullanmıyorum şuan. Nerede tedavidesin sorununuz neydi?
İstanbuldayım ben bizimki erkek infertilitesi eşimin sperm sayısı düşük ve hızı da düşük biz genetik testini en başta yaptırdık aret kamar da tedavi görüyorum

İstanbuldayım ben bizimki erkek infertilitesi eşimin sperm sayısı düşük ve hızı da düşük biz genetik testini en başta yaptırdık aret kamar da tedavi görüyorum
O genetik testi ile bu genetik test aynı şey değil canım biz de o testleri yaptırdık şu anda embriyonun genetiğine bakılacak yani Pgt işlemi.
benim de eşimde problem var azospermi hastası dondurulmuş spermlerle tüp bebek yapıyoruz

Bize hiç öyle birşey denilmedi genel prosedür mü acaba
Hayır değil başarısız denemeleri olanlara uygulanıyor benim daha önce üç başarısız tüp bebek transferim oldu iki kez hamile kaldım ama gebeliğin devamı gelmedi onun için embriyolar da genetik hasar var mı diye bakılacak. Dört senedir tüp bebekle uğraşıyorum beş senelik evliyim ben

Canım aşılama gibi süreç sadece kişinin durumuna göre iğne dozu söyleniyor ve yine yumurta kontrolleri ve hormon testi taze mi dondurulmuş mu transfer yanıtı için, son aşama 15 20 dklık anestezi verilerek büyüyen yumurtalarını topluyorlar baygın oluyorsun zaten hatırlamazsın Testin çıkınca o gün söylüyorlar zaten rahim dinlensin yada taze transfer yapalım diye. Rahim kalınlığı önemli burada. Korku stres endişe hepsini yaşadım ama sonra dedim ki bu kadar işte bitti rabbim sabrını veriyor rahat ol doktoruna güven ne derse onu uygula akışına bırak o zaman rahatlayacaksın ve çok dua et Allahım karşılıksız bırakmaz o gücü verecektir inşallah

Bende nasipse tüp bebeğe başlayacağım adet söktürücü kullandım adetin 1. günü gel dedi doktorum çok stresliyim ilk tüp bebek denemem olacak 2 negatif yumurta takibi sonrası histereskopi ile polip alındı sonrasında 1 negatif yumurta takibi sonucu tüp bebekte karar kıldık pcos var bende de

Valla bu postu acali kac gun opmus ama daha bugun hareketlendi:)cok sukur..kizlar bu tecrubelerimizi isterseniz dedigim gibi grup kuracagim orda paylasalim cunku bir sure sonra herkes yok oluyor burdan.bazen ihtiyac duyuyoruz soracagimiz sorular oluyor birbirimizi bulamiyoruz.mesela bende suan rapor cikartiyorum tup bebek asamasinda cok soracagim soru olacak.o yuzden sizden ricam isteyen bana ozelden mesaj yazsin gruba dahil edeyim

Benim eşiminde sperm sayısı düşük morfoloji kötü 3 16 yumurtadan 3 tane 3. Güne geldi ilk transferimde pozitifi gördüm 6. Haftada bebeğimi düşük yaparak kaybettim. İkinci transfer için dr bizden testler istedi yarın vereceğiz. Bu testler için geç kalınmadı mı iki tane embriyom var neticede testlerde sıkıntı çıkarsa o iki embriyo ne olacak genetiğe gider yüksek ihtimalle ama ilk yapılması gereken o değil mi kafam Allakkk bullak

Kaçıncı haftada düşük yaptın canım

Beni de al gruba canım. Aynı dili konuşmak birbirimizi anlamak bir yerde toplanmak iyi gelir hepimize

Benni de al canım gruba nasıl oluyor bilmiyorum bende polikistik var Aralık'ta adet olup basliyacam inşallah bu ay da vitamin verdi ve 5 kilo vermemi istedi

Merhaba kızlar benim eşimde azosperm. Sperm çıkışları başladı cuma günü adetimin 2. Günü doktora gittim gonal f kullanmaya başladım yarın yani salı günü 2. Kontrolüm var bizde bu süreç nasıl ilerlicek hiç Bi bilgimiz yok. Samsun medical parkta tayfun hocada tedavi görüyoruz. Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Benide gruba alabilirsin canım. Bilgilenmek hepimiz için çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…