Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim herhangi bir problem eşimdede bendede bulunamadı 2 kere aşılama denedik olmadı bu sırada hormon ilaçları o psikoloji biraz zorladı tabi biraz ara vermek istedim bikaç ay sonra tekrar karar verdik ve başladık aralık ayında adet gördüğümde 2. Günü tedavime başlanacak Allah nasip ederse biraz gerginim kafamda çok soru işaretleri var mesela iğnelere başladıktan sonraki süreci merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan insanlarla konuşmak bir nebze iyi gelir birbirimize diye düşünüyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Merhaba , 4 yıllık evliyim ve 2020 Eylül ayında ilk olarak doktora gidip kontrollerimi oldum folik asit ile başladım sürece 1 yıl normal denedik ve 1 yıl sonra (2021 Eylül)doktora gittiğimde ilaçlı rahim filmi istenildi 8mm polip çıktı hemen Operasyon oldum sonrasında 5 ay femara son 1 ayda klomen kullanarak yumurtlama takibim yapıldı tüm bunlara rağmen gebe kalamadım. Nisan ayında yumurta takibim bitti ve biraz dinlenmek istedim 2022 /7 kasım itibariyle tüp bebek işlemlerine başladık iğnelerim bitti pazar günü yumurtalarım toplandı embriyo oluşmasını bekliyoruz transfer regl dönemimden sonra olacak. Sonuç itibariyle 2,5 yıldır bebek deniyoruz bende ve eşimde herhangi bir sorun yok ama olmayınca olmuyor bazen . Doktorum aşılama gerek duymadı evde gene kalma ihtimalim ile aşılama ihtimalim aynı olduğu için .