- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 37
-
- Konu Sahibi smyrnalove
Hayırlısı olsun inşallah takma kafana bende senin gibi tedirgindim iş başa düşünce hersey oluyor bende başladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba bende 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim herhangi bir problem eşimdede bendede bulunamadı 2 kere aşılama denedik olmadı bu sırada hormon ilaçları o psikoloji biraz zorladı tabi biraz ara vermek istedim bikaç ay sonra tekrar karar verdik ve başladık aralık ayında adet gördüğümde 2. Günü tedavime başlanacak Allah nasip ederse biraz gerginim kafamda çok soru işaretleri var mesela iğnelere başladıktan sonraki süreci merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan insanlarla konuşmak bir nebze iyi gelir birbirimize diye düşünüyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Haklısın iş başa düştü :)Hayırlısı olsun inşallah takma kafana bende senin gibi tedirgindim iş başa düşünce hersey oluyor bende başladım hakkımızda hayırlısı
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bizde başladık tedaviye erkek infertilitesi cumartesi günü Opu oldum transfer için bekliyorum süreç çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallahMerhaba bende 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim herhangi bir problem eşimdede bendede bulunamadı 2 kere aşılama denedik olmadı bu sırada hormon ilaçları o psikoloji biraz zorladı tabi biraz ara vermek istedim bikaç ay sonra tekrar karar verdik ve başladık aralık ayında adet gördüğümde 2. Günü tedavime başlanacak Allah nasip ederse biraz gerginim kafamda çok soru işaretleri var mesela iğnelere başladıktan sonraki süreci merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan insanlarla konuşmak bir nebze iyi gelir birbirimize diye düşünüyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.
İğnelere başladıktan sonrası kolay yumurtalar gelişiyor 10 12 gün sonrasında da toplanıyorMerhaba bende 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim herhangi bir problem eşimdede bendede bulunamadı 2 kere aşılama denedik olmadı bu sırada hormon ilaçları o psikoloji biraz zorladı tabi biraz ara vermek istedim bikaç ay sonra tekrar karar verdik ve başladık aralık ayında adet gördüğümde 2. Günü tedavime başlanacak Allah nasip ederse biraz gerginim kafamda çok soru işaretleri var mesela iğnelere başladıktan sonraki süreci merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayan insanlarla konuşmak bir nebze iyi gelir birbirimize diye düşünüyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Bende cumartesi opu oldumHepimiz için hayırlısı olsun inşallah bizde başladık tedaviye erkek infertilitesi cumartesi günü Opu oldum transfer için bekliyorum süreç çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin canım inşallah bende senin gibi transfer olmayı bekliyorumHepimiz için hayırlısı olsun inşallah bizde başladık tedaviye erkek infertilitesi cumartesi günü Opu oldum transfer için bekliyorum süreç çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah
YaaaBende cumartesi opu oldum
İlk adetinde gel dedi doktorum burda çok okudum 2 adet bekleyen beni bekletmedi kafam Allak bullakAmin canım inşallah bende senin gibi transfer olmayı bekliyorum
Benim bu 3. Opum ve hepsinden kötü geçti.Yaaanasılsınız benim çok ağrım var hala toparlanamadım Oskapar iğne kullanıyorum
Benim doktorum da ilk adette gel dedi o tamamen emriyolarla alakalı benim emriyo tek olduğu için fazla bekletmicek transfer edecekİlk adetinde gel dedi doktorum burda çok okudum 2 adet bekleyen beni bekletmedi kafam Allak bullak
Yaaa inanın benimde öyle ağrısız bir dakikam bile yok psikolojim yerlerde resmen gaz var şişkinlik var iğne desen ayrı yakıyorBenim bu 3. Opum ve hepsinden kötü geçti.
Cok sancım var gaz sancısı karnım davul gibi şiş bi şekilde yatıyorum dünden beri
Nerde tedavi görüyorsunuz İstanbul’da mısınızBenim doktorum da ilk adette gel dedi o tamamen emriyolarla alakalı benim emriyo tek olduğu için fazla bekletmicek transfer edecek
İlk opum da da böyle olmuştum ben 3 4 gün sürüyorYaaa inanın benimde öyle ağrısız bir dakikam bile yok psikolojim yerlerde resmen gaz var şişkinlik var iğne desen ayrı yakıyor
Kaç yumurta toplandı sizde
Ayy bu sancıya dayanacak 1 dakikam bile kalmadı ama işte mecburiyetİlk opum da da böyle olmuştum ben 3 4 gün sürüyor14 yumurta toplandı canım
Hayır canım İzmirdeNerde tedavi görüyorsunuz İstanbul’da mısınız
İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır bu tedavi tamamen kadına yönelik Allah yardımcımız olsun Umutlarımız bi çiçek gibi yeşersin inşallahHayır canım İzmirde
Benim yarın bilgilendirecekler inşallah 5. Güne 4 tane filan giderde genetiğe gidicek cünküAyy bu sancıya dayanacak 1 dakikam bile kalmadı ama işte mecburiyetbenimde 19 ama 6 tanesi döllenmiş
Amin canım inşallahİnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır bu tedavi tamamen kadına yönelik Allah yardımcımız olsun Umutlarımız bi çiçek gibi yeşersin inşallah