TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Arkadaşlar benim tedavi rapor alamadigim için yaza kaldı:KK43: bu sefer çok umutluydum:KK43:

niye alamadın canm okul mu sorun çıkardı... venm müdür epey bozulmuş niye 10 gün rapor alıyo diye ama ben o kadar emek harcadım bugüne kadar bunu riske atamam diye sorun cıkardıkları halde 10 gün rapor aldım

niye alamadın canm okul mu sorun çıkardı... venm müdür epey bozulmuş niye 10 gün rapor alıyo diye ama ben o kadar emek harcadım bugüne kadar bunu riske atamam diye sorun cıkardıkları halde 10 gün rapor aldım
Canim nasil geciyor gunlerin agrin var mi yatiyormusun surekli

Canim nasil geciyor gunlerin agrin var mi yatiyormusun surekli

arada evde dolaşmaya başladım... ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum yaa:KK43::KK43: sen de durumlar nasıl ne zaman başlayacaksın okula ben perşembe başlıyorum müdür biraz sorun çıkardı ama hiç takmıyorum:63::63:

arada evde dolaşmaya başladım... ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum yaa:KK43::KK43: sen de durumlar nasıl ne zaman başlayacaksın okula ben perşembe başlıyorum müdür biraz sorun çıkardı ama hiç takmıyorum:63::63:
Aynen H ic takma bende sali gunu baslayacagim.benim kasik agrisi gibi agrilarim var bide kalca bantlari mahvetti curudu resmen kalcalarim ama bakalim ins hayrli haber aliriz kaldi bi hafta:KK45:

Aynen H ic takma bende sali gunu baslayacagim.benim kasik agrisi gibi agrilarim var bide kalca bantlari mahvetti curudu resmen kalcalarim ama bakalim ins hayrli haber aliriz kaldi bi hafta:KK45:

aminn insallah test yapmayı çok istiyorum ama biliyorum çıkmaz:KK43::KK43: beklemek ne kadar zor yaa:110::110:

canım keşke imkanın olsa uzatsan izinini sıkıntı olmasın sonra..dinlensen çok iyi olur ..inş iyi haberlerinizi alırız :21:

canım keşke imkanın olsa uzatsan izinini sıkıntı olmasın sonra..dinlensen çok iyi olur ..inş iyi haberlerinizi alırız :21:

bu kadarına çok diyolar canm benm:KK43:bir de ben sosyal öğretmeniyim ve TEOG sınavına az kaldı bundan dolayı daha fazla uzatamam maalesef:KK43: adamların derdi biz değiliz okul başarırsı sadece bizi düşünen yok

bu kadarına çok diyolar canm benm:KK43:bir de ben sosyal öğretmeniyim ve TEOG sınavına az kaldı bundan dolayı daha fazla uzatamam maalesef:KK43: adamların derdi biz değiliz okul başarırsı sadece bizi düşünen yok
canıım zümrem ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim:KK68:valla ben son hızla gidiyorum Hoppason iki ilke kaldı sonrası az konular zaten ..riske atmak istemiyorum alabilirsem uzatırım diye düşünüyorum:21:

henüz başlamadım bile ilaçlara:KK70:çok aceleciyim galiba..yaş da ilerleyince zaman çok önemli benim için :KK15:

canıım zümrem ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim:KK68:valla ben son hızla gidiyorum Hoppason iki ilke kaldı sonrası az konular zaten ..riske atmak istemiyorum alabilirsem uzatırım diye düşünüyorum:21:

ben de TEOG konularını bitirdim tekrara geçmiştim ama yine de yaranamıyorum:KK61:

canım konuların bitmiş daha ne istiyorlar ki:KK11: anlamıyorum bazı idarecileri

cinsler işte yaa... seni senden başka düşünen yok adaylığım kalksaydı takmazdım da işte neyse artık simdilik ne deseler o canm

cinsler işte yaa... seni senden başka düşünen yok adaylığım kalksaydı takmazdım da işte neyse artık simdilik ne deseler o canm
hayırlısı olsun canım..inş bebiş haberlerini alırız ..ben de yarın ilaç kullanımı için doktora gidecem bakalım ne olacak

Yapma cnm sabret ben asilama da yapmistim cift cizgi cikmiati sonra negatifi ogrenmek daha fazla koyuyor insana bekleyip sabretcez baska yolu yok:KK51:

haklısın ama o kadar zor ki zaman nasıl geçecek bilmiyorum internette dolasıyorum aksama kadar(allahtan internet var) ve kadınlar kulübündeki neredeyse bütün topikleri okudum ve okuyorum (tüp bebek kısmındaki konuları):KK48:

merhaba arkadaşım. öncelikle allah yardımcımız olsun.. bende martta başlıyorum tedaviye.. bu 2. olacak.. tedavi aşamasında rapora gerek yok sadece yumurta toplamada ve transferde rapor alman yeterli.. hastanede veriyor zaten merak etme.. tabi bunlar başka şehirde tedaviyi yapmayacaksan..yoksa 3 haftayı buluyor tedavi..

çok teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin. ben başka bir ile gideceğim. 2 hafta yterli olur diye düşündüm kendimce.3 hafta transfer sonrasına kadar mı dinlenme felan toplam 3 hafta mı? gitiiğim ilde doktor 3 hafta rapor verir mi sizce? doktor gelip gidebilecek misin dedi dün görüştüm nisan sonu mayıs başı gibi başlayacağım ben de.

Bulunduğu yerden başka şehire gidecek arkadaşlar nasıl yapacaksıniz? Benim tedavim haftaya başlayacak istanbula gidicem. Ancak rapor işini nasıl halledicez henüz net değil:KK43:
ben de nisan sonu mayıs başı başlayacağım bulunduğum yerden 4 saat uzaklıkta başka bir ile gideceğim.ben de merak ediyorum nasıl oluyor rapor işi kaç gün almak gerekli? siz ne yaptınız rapor işini?

X