TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Fiyatlar sehir sehir degisiyo galiba burda daha mahaliyetli bursada oturuyorum ben acibademde yaptirdim 7500 e geldi tahlil ilac falan derken cnm ya

canm biz hastaneye 4 bin, ilaçlara 1.500, 500 de yakıt parası verdik ilçede oturduğumuz için gidiş geliş yaptık

canım başlarken paranın tamamını mı verdiniz yoksa yarısın yumurta toplamada ve transferde ayrı ayrı mı verdiniz

paranın tamamını yumurta toplamada verdik 4 ya da 6 taksit yapılabiliyo biz 6 taksit yaptık

anladım canım sağolasın..ama transfer aşamasına gelmezse paranın tamamı yanmaz herhalde

anladım canım sağolasın..ama transfer aşamasına gelmezse paranın tamamı yanmaz herhalde
canm inan onu bilmiyorum sen nerde yaptıracaksın yaptığın o bazıları yarısını ymerkeze göre değişebiliyo bazıları yarısını yumurta toplamada kalan yarını da transfer esnasında alıyo

Son düzenleme:
mrb kızlar bende cuma günü başladım iğnelere. doktor 1 tane yumurta gördü..:KK43: sizce şansım ne kadar. doktor değerlerin çok iyi olduğu için değerlerine güveniyorum dedi. ilaçlarla yumurta sayısı artabilir dedi. çok tedirginim ben yaa..:KK43:

mrb kızlar bende cuma günü başladım iğnelere. doktor 1 tane yumurta gördü..:KK43: sizce şansım ne kadar. doktor değerlerin çok iyi olduğu için değerlerine güveniyorum dedi. ilaçlarla yumurta sayısı artabilir dedi. çok tedirginim ben yaa..:KK43:
ilaçlarla artacaktır tabiki canım iğnelerin sonunda inş çok çok yumoşun olur :KK54:.yaşın kaçtı ...yaşa bağlı da değişiyor bu aslında ..ben 36 yaşındayım geçen ay klomen tedavisiyle 2 tane yumoşum olmuştu 19mm ve 14 mm .... dün de lucrinle uzun protokol tedaviye başladım..yumurtanın sayısını adetin 2. gününde mi söyledi

ilaçlarla artacaktır tabiki canım iğnelerin sonunda inş çok çok yumoşun olur :KK54:.yaşın kaçtı ...yaşa bağlı da değişiyor bu aslında ..ben 36 yaşındayım geçen ay klomen tedavisiyle 2 tane yumoşum olmuştu 19mm ve 14 mm .... dün de lucrinle uzun protokol tedaviye başladım..yumurtanın sayısını adetin 2. gününde mi söyledi
canım 29 yaşına az kaldı ama 29 diyelim.:) canım aslında 2. gün çağırdı da ben gidemedim çalıştığım için. 3. gün gittm adetimin. 1 tane var ama ilaçlarla artar inşallah dedi. bide iğnelerin yan etkileri sizde nasıl. ben gece uyuyamıyorum sabahta çok erkenden uyanıyorum eskiden çok uyurdum.ağrılarımda oluyo sizde de oluyor mu

geçen ay neden transfer olmadı peki canım

canım ben dün göbekten lucrinle başladım adet olana kadar kullanıp doktora idecem 2. günü sonra gonal f menogon iğnelerine başlayacağım ..senin kısa protokol sanırım adetin 2. günnünde başlamışsın iğnelerimiz değişk olabilir..bende şu anda hiç ağrı yok iğne girerken yaptığı acı dışında:KK70:onu da eşim vuruyor ben bakamıyorum bile :KK70::KK70:ama her gün aynı saattte vurulmalı iğneler doktorun söylemiştir sanırım ..hangi iğneyi kullanıyorsun

canım klomen ilaçla doğal yoldan hamile kalabilme yöntemi olumsuz oldu değerlerimze baktık ondan sonra tüp bebek dedi doktor ..yumurta rezervim az bir de eşimde sorun var ..sizde durum nedir
benimde rezervim çok az kalmış. geçen ay öğrendik bizde 6 aylık evliyiz. duyunca şok olduk. hala şokundayız yani. hiç normal yoldan denemedik. dün muhasebedeki kadın siz çok mutsuz görünüyorsunuz dedi niye böylesiniz moralinizi yüksek tutmanız gerekiyor dedi. durumu anlattık daha erken değil mi dedi hemen tüp bebek düşünmeniz. bizde öyle düşünüyorduk ama hangi doktora sorduysak zaman kaybı olur sizin için bir an önce başlayın dediler.

benimde rezervim çok az kalmış. geçen ay öğrendik bizde 6 aylık evliyiz. duyunca şok olduk. hala şokundayız yani. hiç normal yoldan denemedik. dün muhasebedeki kadın siz çok mutsuz görünüyorsunuz dedi niye böylesiniz moralinizi yüksek tutmanız gerekiyor dedi. durumu anlattık daha erken değil mi dedi hemen tüp bebek düşünmeniz. bizde öyle düşünüyorduk ama hangi doktora sorduysak zaman kaybı olur sizin için bir an önce başlayın dediler.
sakın vakit kaybetmeyin rezervin azsa benim de aynı ben geç evlendim 8 aylık evliyiz 6. aydan sonra doktora gittik ikmiz de şok olduk doktor doğal yolla çocuğunuz olmaz hemen tüp bebek tedavisine başlayın dedi iyi yapmışsınız bence ..vakit kaybetmeyin yaş ileledikçe rezerv azalıyor ..

X