TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

HAYIRLI OLSUN CANM:KK36::KK36: TRANSFERDEN SONRA NELER YAPTIN BEN UÇ GÜNLÜÜK SEVK ALDIM BİR HAFTA DİNLENİP SONRA OKULA BAŞLAYACAM
Iyi yapmissin bnm tatile denk gelmisti. Ama okul olsa rapor alirdim. Hatta okullaracildiginda yeni ogrenmistim. Okulum uzak 2 ay rapor aldim 12. Haftayi doldurdum oyle basladim calismaya.
Extra bisey yapmadim.saglikli beslendim ama cok dua ettim. Meryem suresini kenzularş duasini okudum surekli. Hayirli olsun inşallah tutunsun bebislerin

Iyi yapmissin bnm tatile denk gelmisti. Ama okul olsa rapor alirdim. Hatta okullaracildiginda yeni ogrenmistim. Okulum uzak 2 ay rapor aldim 12. Haftayi doldurdum oyle basladim calismaya.
Extra bisey yapmadim.saglikli beslendim ama cok dua ettim. Meryem suresini kenzularş duasini okudum surekli. Hayirli olsun inşallah tutunsun bebislerin

İNŞAALLAAHH YAAAA TUTAARRR ÜÇÜNCÜ DENEMEM BU

3. deneme de başarısız oldu benim arkadaşlar. 4. denemeyi ara tatile getirecektik ancak kist olduğu için ertelendi maalesef. siz de durumlar nasıl. başarılı sonuç alıp hamile kalan var mı ya da tekrar benm gibi tüp bebek tedavisine başlayan

arkadaşlar tüp bebek yapacağınızı idareyle paylaştınız mı acaba:işsiz:

X