- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
Hayırlı olsunnn şekerim seninki deBenim tranferim yapildi coksukur tek embriyo transfer edildi geriye kaliteli dondurulacak embriyom kalmamis.ama ultrosonda icine 3njekte edilisini gormek bile mucize cok guzelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnn şekerim seninki deBenim tranferim yapildi coksukur tek embriyo transfer edildi geriye kaliteli dondurulacak embriyom kalmamis.ama ultrosonda icine 3njekte edilisini gormek bile mucize cok guzelmis
Ayy cok heyecanlandim melek ada doktorumuz ayni bide onun da etkisi var.10 gun iyi almissin.ahmet bey pek yatma taraftari degildi.ne soylediler neler yapmaliymissin
Kac embriyo transfer edildi melek ada rahim duvari kac oldugunda transfer yapiliyomus.zor oluyomu transfer isi.bende cumartesi gidicem kontrole .ozur diliyorum cok sordum ama merak ediyorum.doktorlarimiz da ayni olunca cok merak ediyorum
Ayy bende ins size anlatirim bir gun. İnsallah Ayy bende sizle gun sayicam artik.test gununuz ne zamannn.cok heyecanli.
Bir hafta dinlen gebe gibi dikkatli yasayacaksiniz dedi test gunune kadar minik minik yasayacagizTransferin hayirli olsun tugba .guzel haberlerinide verirsin ins.kac gun dinlen dedi doktorun.
Canim seninde hayrli ugurlu olsun 19 mart gelsin diye dort gozle beklicez19 Mart canm benmki
Canim 19 mart nasil gelcek acaba beraber gun saycaz.benim dondurulmaya kalmadiama senin ne guzel dondurulmuaCanm bir tane transfer edildi üç tane donduruldu sıkışık olmak zor ama emin ol onu düsünmüyosun o anda hoca rahimin kalınlığına iyi dedi ama ne kadar olduğunu sormadım
Dinlene dinlene gecirecez inş sonucu simdiden metak ediyorum offff yaaaaaaCanim seninde hayrli ugurlu olsun 19 mart gelsin diye dort gozle beklicez
Canim 19 mart nasil gelcek acaba beraber gun saycaz.benim dondurulmaya kalmadiama senin ne guzel dondurulmua
hayırlı olsun canım bol bol dinlen inş pozitif olur da bize umut olur ..10 gün raporu uzatmayı düşnüyor musun doktor ne dedi çalışma konusundaBenim tranferim yapildi coksukur tek embriyo transfer edildi geriye kaliteli dondurulacak embriyom kalmamis.ama ultrosonda icine 3njekte edilisini gormek bile mucize cok guzelmis
sende mi 10 gun rapor aldin cnm, var mi yqninda bakacak kisi[/QUOTE]TE="melek ada, post: 39818936, member: 632313"]Dinlene dinlene gecirecez inş sonucu simdiden metak ediyorum offff yaaaaaa
bende geldım aranıza ankaradayım.
bu ay beklıyelım dedı bı daha kı ay başlıyorum
sımdı co enzım ve deha ıcmeye devammm
sende mi 10 gun rapor aldin cnm, var mi yqninda bakacak kisi
doktor neler dedi dikkat etmen gerekenler nelerdir canım uzatmayı düşünüyor musun raporunu[/QUOTE]Evet canm kızkardesim geldi 10 gun de rapor aldım biraz da biz kafa dinleyelim bebişimizle
doktor neler dedi dikkat etmen gerekenler nelerdir canım uzatmayı düşünüyor musun raporunu
Hamilelik belli olana kadar mi yatmak istiyorsun cnm.[/QUOTE]Suan raporu uzatmayı dusunmuyorum 2-3 gun dinlen kafein tarzı seylerden uzak dur iki kilodan ağır tasıma bol bol sıvı seyler ye...doktorum calısabileceğimi söylüyo ama ben korkuyorum
Hamilelik belli olana kadar mi yatmak istiyorsun cnm.